eşimle tartıştık :(

Ne nazli cikmis kocaniz. Daha gülüm ayinda yaptigi hos bi hareket degil. Ne yengeymis yaa. Karisindan üstün tutuyo.

Alttan alsaymis biraz ne olurdu yani.
Ben de aslinda buna üzüldüm.... Bu gün bunu yapan yarın beni insan içinde rezil etmez mi........

Daha yeni alisiyorsunuz birbirinize.yenge için onyargi oluşturmadan biraz zaman taniyin hakkında karar vermek için.hemen yatak ayirmak olur mu?biraz şimarik davranmişsiniz.gidin yataginizda yatin,hemen barisirsiniz zaten.

Ne nazli cikmis kocaniz. Daha gülüm ayinda yaptigi hos bi hareket degil. Ne yengeymis yaa. Karisindan üstün tutuyo.

Alttan alsaymis biraz ne olurdu yani.

Sen şimdi teselli istemek için mi konu açtın bize öğüt vermek için mi anlamadım :)

Bence de 1 saat yengeyle konuşmanın anlamı yok.
Erkek adam telde bir saat ne konuşur hem yahu!?
Dedikodu mu yapıyor kadın gibi?
O bize özgü bir özellik öyle de ona :)
Bir de haklı olduğun konular da gönül alıp öpen taraf sen olma, nasıl alıştırırsan
öyle gider haberin olsun.. ;)

Esinizin yaltigi cok ayip oyle saatlerce konusmak yani yenge sonucta anne abla kardes olsa anlarim yengeye noluyo bence o yengeye dikkat derim ben..
ayrica dogru tespit eslere kesinlikle ailesi hakkinda yorum yapilmamali o aj ne gerekiyorsa kiisinin yuzune denmeli ama erkege ailen şöyle boyle denilince aslan kesiliyorlar sacmalik ..
ben olsam hic yanasmam bile bastan 10 gunluk evlisin yengeni cok mu ozledin gereksizlik ve boylemi gidicek bu yani hep yenge bas taci karisi hayat arkadasi nankör yengenin koynuna derim agir belki ama yapardim bunu

Kadinlarin yataktan kendisinin gitmesi, ev terkedilecekse kendisinin gitmesi vb. Gibi seyleri dogru bulmuyorum.
Ornek olarak veriyorum burada cok okuyorum bir kavga oluyor kadin ailesinin yanina gidiyor. Bir de gelin beni alin cumlesi var ki akillara zarar. Ne munasebet? Biri gidecekse erkek gitsin. O duzenini bozsun. Kadin evinde rahatinda olsun.

Yatak ayirmaya gelince kavga edersiniz anlarim. Ama siz sadece tartismissiniz. Yatak=Sevismek demek degildir. Orasi sizin uyudugunuz yer. Ortak alaniniz ve en onemlisi esleri duygusal anlamda da birbirine baglayan bir yer. Tekrar ediyorum kastim sevismek degil ve kavga degil tartisilmissa eger. Bunun icin yataginizi ayirmayin.

Sen şimdi teselli istemek için mi konu açtın bize öğüt vermek için mi anlamadım :)

Bence de 1 saat yengeyle konuşmanın anlamı yok.
Erkek adam telde bir saat ne konuşur hem yahu!?
Dedikodu mu yapıyor kadın gibi?
O bize özgü bir özellik öyle de ona :)
Bir de haklı olduğun konular da gönül alıp öpen taraf sen olma, nasıl alıştırırsan
öyle gider haberin olsun.. :KK66:
Bilmiyom niye konuyu açtım sadece içimi dökmek için sanırım .. Benim eşim çok fazla sefkatli yaaa ! Bi kadin gelip derdini anlatsa hemen ortak oluyor saatlerce ilgilenebiliyor. Çok sinir oluyorum. Erkek adam böyle olmaz deyip de kıramıyorum...

10 günlük evliyim... Esim ile birbirimize sevgimizi saklamıyoruz. Çok şükür aramız iyi. O...cok hoş bir eş. Dost. Yâr. Bu gün de iyiydik. Yemekten sonra film izledik falan. Sonra abisinin eşi aradı ben de konuştum ama o öbür odaya geçip (ben ales yds çalıştığım için) bir saat yengesiyle konuştu. Kıskanmak degil de nasıl desem boş muhabbet etmeleri hoşuma gitmedi. O yengeyi de severim ama ben biraz mesafeli biriyim insanlara karşı. Ciddi insanlari severim. O kadin da biraz lafını bilmeyen biri. Ben ilk defa evlerine gittigimde misafirler vardı insanların içinde sakayla karışık küçümsemişti. Kötü niyetinden degil ama bilmiyorum... Ben de sakayla cevap verdim konu kapandı fakat anladim ki o kadinla nezaket cercevesinde fakat çok da samimi olmadan bi iliskim olmalı. Bu duygumu esimle paylaştım. Bana dedi ki sen bizim ailenin şakalarını anlamıyorsun bizim aile şöyle iyi bizim aile böyle iyi vs. Ya duygumu paylaşmaz olaydım! Sanki yengesine kufrettim nankörlük vefasızlık ettim. Sadece bu bi duygu abartilacak ne var. Bana dedi ki esim senin için yemekler hazırladılar agirladilar en çok o uğraştı nasıl böyle konusursun nankörlük yapiyorsun dedi. Özür diledim açıkladım öptüm yok... Şımarıklık yaptım yatağa çağırdım yine surati 5 karış. Sinirlendim gittim simdi salona yattim. Siz siz olun ne kadar aranız iyi olursa olsun duygularınızı eşinizle paylaşmayın! Sadece duruma göre davranin kafi !
daha 10 günlük evlilikte yatak ayırmak çok yanlış olmuş.10 yıllık bile olsan sakın bir daha yapma.sen özrünü dilemişsin gerkeni yapmışsın fazla üzerine gitme haksız konumuna düşersin.sabah uyandığında tartışma bile.

Bilmiyom niye konuyu açtım sadece içimi dökmek için sanırım .. Benim eşim çok fazla sefkatli yaaa ! Bi kadin gelip derdini anlatsa hemen ortak oluyor saatlerce ilgilenebiliyor. Çok sinir oluyorum. Erkek adam böyle olmaz deyip de kıramıyorum...

Bence onun seni millet için kırdığı yerde sen de kırmaktan hiç hiç çekinme..
Erkek milleti için o kadar iyilik fazla emin ol :)

Kadinlarin yataktan kendisinin gitmesi, ev terkedilecekse kendisinin gitmesi vb. Gibi seyleri dogru bulmuyorum.
Ornek olarak veriyorum burada cok okuyorum bir kavga oluyor kadin ailesinin yanina gidiyor. Bir de gelin beni alin cumlesi var ki akillara zarar. Ne munasebet? Biri gidecekse erkek gitsin. O duzenini bozsun. Kadin evinde rahatinda olsun.

Yatak ayirmaya gelince kavga edersiniz anlarim. Ama siz sadece tartismissiniz. Yatak=Sevismek demek degildir. Orasi sizin uyudugunuz yer. Ortak alaniniz ve en onemlisi esleri duygusal anlamda da birbirine baglayan bir yer. Tekrar ediyorum kastim sevismek degil ve kavga degil tartisilmissa eger. Bunun icin yataginizi ayirmayin.
Haklısınız ama...biraz pesimden gelsin falan istedim sanirim. Çünkü arayi bulmaya çalıştım olmadı biraz da ben kuseyim :(

Back
X