- Konu Sahibi GULSEMEDIHA
Bizde dün akşam tartıştık. Sebep, kapı zilini duymadığım için. "Sende telefonla arasaydın" dedim. Demez olsaydım, dedim bir kere. Kendi evine gelirken birde telefon mu açacakmış. Arar da zaten, aradıda. Oğlum var 1,5 yaşında, durmuyordu diye müzikli oyuncağını vermiştim. Kaldı ki ben hem ev hanımı hemde çalışanım. Yani işimi çocuk büyüyene kadar bir süreliğine evden yürüteceğim. O kadar gerginim, o kadar stresliyim dünya laf duydum. Küfür etmez, şiddet yok asla, ama lafları adam öldürüyor bazen. Bir de ben haklıyım akşamki mevzuda ona sorsan o haklı. (HAklı olmasa sabah sabah yine kavga etmezdik.). Akşam yemeğimizi yedik,küs yatmayız. Yattık (İşimizden dolayı hiç erken uyuduğumu bilmem. En erken 2-5 bu saat bazen sabahlamalarla son bulur) sabah hiç bir şey yok, oğlumuzla oynaşıyoruz. Eşim ve ben her şey normal. Ama benim imalarım her şeyi bitiriyor. Ben çok aksi bir oldun çıktın dedim bir kıyamet koptu. Çekti gitti. Ben özür dilemem gerekirken birde üste çıkıyormuşum. İyi bir olduğu için başına bunlar geliyormuş. (2. eşiyim) zaten evlilikten yana şansı yokmuş (çok kırıldım bu lafına). "Allah canımı alsa" dediğini hatırlıyorum. Ya benim ne günahım var. Ben çok sakin her şeyi alttan alan biriyim. İlk eşini de tanıdık, ben tam zıttıyım. HAyatta iyi olan kaybediyor ben bunu anladı. Çok seviyorum eşimi ama şu kalp ameliyatından sonra çok asabi, sabırsız bir adam oldu çıktı. Bir de ütülü gömleklerden beğenmedi de yıkanmış, yıkanacak ve ütüde bekleyen gömlekler için lafı yedik, çekti gitti. Aramayacaktım, iştahım da kaçmıştı. Emziriyorum diye yedim, hatta 1 saat önce abartarak 3 çikolatalı gofret yedim. (Şeker hastası olmaya aday biri olarak yedikten sonra sıkıntı ve pişmanlık) Aradım, ne yapıyorsun, ne zaman geleceksin? diye. Geleceğim birazdan dedi, (Asla ters konuşmaz hatta sakinleşir ama benim her hareketimi kollar. YAni ters ve suratım asık olursa tekrar tartışma alevlenir ki ben sabır taşımıyım. HAla gelmed,. oğlumu uyuttum, dışarı çıkmak isterim evim 15 dk uzak mesafede çocuk parkı, bakkal ve marketlere. kim bilir şimdi gelir ya da kaynım gelmiş akşam birlikte gelir. 2. ihtimal arkadaşı ile kafa dinler. 3. ihtimal işimizden dolayı saati belli olmayan bir işi çıkacak. 4. ihtimal ben kafayı yedim bile şunları yazarken.