• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tatil sorunu::((yardımıza ihitiyacım var::(

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
iyi akşamlar,sorum şu arkadaşlar,eşimle memleketlerimiz ayrı,gorev sebebiyle başka bir yerdeyiz,şimdi tatil için izin zamanında ne yapacağımı bilemiyorum,ailesiyle bazı problemlerim oldu,cok zoruma giden şeyler yaşadım,gittiğim zamanlarda hep sorunlarla,eşimin arkamda olmamasıyla döndük.şimdide 20 günlük izninde kendi memleketlerimize gitmeye karar verdik,konuştuk anlaştık ama içim rahat değil.ailesiyle olan soruları hiç suçu olmamasına rağmen aileme yüklüyo ve kısasa kısas yapıyor.sen gelmezsen bende gelmem.sen yapmazsan bende yapmam.tamam ayrı gidelim ama ailemde üzülüyor bi taraftan bana yansıtmasalarda...ne yapmalıyımmm bir akıl verinnn:::((çok karışığımmm...

Yıllık izinde tatile gidilir be güzelim ailelere değil. Bayramlarda da bi senin tarafa, bi onun tarafa gidersiniz olur biter. Çok büyük bir problem yoksa eşinin ailesine gitmen lazım bence. Ben yerinde olsam sırf eşim mutlu olsun diye giderdim. O da sen mutlu ıl diye senin ailene gelir. Böylece ortada sorun kalmaz.

20 günü ikiye bölün bence 10 gün onun ailesinde 10 senin ailende sevmesende eşinin hatırına katlan ayrı ayrı gezerseniz huzurlu olmazsınız

iyi akşamlar,sorum şu arkadaşlar,eşimle memleketlerimiz ayrı,gorev sebebiyle başka bir yerdeyiz,şimdi tatil için izin zamanında ne yapacağımı bilemiyorum,ailesiyle bazı problemlerim oldu,cok zoruma giden şeyler yaşadım,gittiğim zamanlarda hep sorunlarla,eşimin arkamda olmamasıyla döndük.şimdide 20 günlük izninde kendi memleketlerimize gitmeye karar verdik,konuştuk anlaştık ama içim rahat değil.ailesiyle olan soruları hiç suçu olmamasına rağmen aileme yüklüyo ve kısasa kısas yapıyor.sen gelmezsen bende gelmem.sen yapmazsan bende yapmam.tamam ayrı gidelim ama ailemde üzülüyor bi taraftan bana yansıtmasalarda...ne yapmalıyımmm bir akıl verinnn:::((çok karışığımmm...

Öyle ayrı gayrı olur mu ki:26: Anlaşmazlıklar olmuş olabilir ama o kendi ailesine sen kendi ailene olmaz ki.. Siz ailesiniz ne olursa olsun.. 20 gün izniniz varsa bir hafta senin ailende bir hafta kendi ailende kalın kalan bir haftayıda siz değerlendirin..

Ben olsam ayrı ayrı tatil yaparım.
Son 4 gün eşin yanına gelsin iki gün ailenle kalırsınız birlikte.
Ordan seni alır 2 gün de eşinin ailesinde.
2 günden fazlasına gerek yok bence..

Biraz kendime b3nzettim seni.Allahtan esim kisasa kisas yapmax cok sever ailemi benden daha saygilidir.dedigin gibi bi kere gitmedim ailem üzüldü bir de orada yaln8z kalınca fitliyorlar.gittim canim sıkıldı zaten yilda yirmi gun ziysn olup gidiyor.bu yaz bi otel ayarladik 10 gun orda basbasa kalicaz.

Canım ben senin daha önceki konularını da biliyorum az çok. Eşin çok zor bir insan Allah sabır versin.

Bence sen onun ailesine karşı görevlerini yerine getir. Ona da seni vicdanınla baş başa bırakıyorum de.

İnsanın nefsine çok ağır geliyor belki ama o senin ailenle görüşmezse görüşmesin boş ver. İnsanlık sende kalsın.

Ya her gün kavga edeceksiniz, yada adamın huyuna göre kendine bir yol çizeceksin. Çünkü senin ilk konun değil bu...

Ailesine düşkünlük her erkekte var

evine alışılmamışlık var gibi bu erkek kısmana evde kalması için tencere yemeği yap , pasta çörek pişir bunlar pek dışarıda yemeği sevmez ayne annesi ne pişiriyorsa sende ev ortamını öyle hazırla, nede olsa aşk mideden geçer

sen gel ben gelmem diyor demek
eşin ne yazık ki ana sınıfı çağında görülen
benmerkezci davranış biçimini sergiliyor
kolay gelsin
bedensel olarak büyümüş
ama duygusal olarak büyümemiş bir kocan var

Bana belki kizacaksiniz dayanamadim eski konularinizida okudum esiniz cok ama cok kendini bilmez bir insan. Ne demek sen gel ben gelmem siz agac kovugundan mi ciktiniz sizi pazardan mi almis o kocaniz. Beni goturme orakara diyo madem sizide giturnesin kendi ailesine anasi babasi nasil bir insan ki boyke anlayissiz bir evlat buyutmus. Benimde kizim var kocasi denilen zat getirneyecek mi nasil uzuluyorum boyke konukari okudukca sopalik kocaniz sopalik gitme kardesim beter olsun git kendi ailenin yanina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz sizin aileniz eşinize ters davransa eşiniz ailenize gitmek istemese peki gelme mi diyeceksiniz hayır kavga edecek surat yapacaksınız. Onun ailesinin davranışı yüzünden de ailesinden vazgeçmesini beklememeniz gerekir. Benim ailemin yanına gelmeyenin bende ailesinin yanına gitmem empati yapmak lazım. Hem bir hafta onun ailesinin yanında kalın bir hafta senin ailenin yanında hem iki tarafın gönlü olur hem de problem yaşamamış olursunuz. Yılda 10 gün değil mi büyütmeyin bence

Sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz sizin aileniz eşinize ters davransa eşiniz ailenize gitmek istemese peki gelme mi diyeceksiniz hayır kavga edecek surat yapacaksınız. Onun ailesinin davranışı yüzünden de ailesinden vazgeçmesini beklememeniz gerekir. Benim ailemin yanına gelmeyenin bende ailesinin yanına gitmem empati yapmak lazım. Hem bir hafta onun ailesinin yanında kalın bir hafta senin ailenin yanında hem iki tarafın gönlü olur hem de problem yaşamamış olursunuz. Yılda 10 gün değil mi büyütmeyin bence

aynen katılıyorum yılda 10 gün hepi topu ne güzel aynı şehirde yaşamıyorsunuz siz ailesine gidin içten sevginizi saygınızı gösterin mesele çıkacak konuları duymamazlığa verin alttan alın ne olur ki 10 günden? geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış unutamasanız da onların açısından hak vermeye çalışın bi şekilde kendinizi kandırın gerekirse ama siz eşinizin ailesine ne kadar yakın olursanız siz kazanırsınız eşinizi doğurmuş büyütmüş insanlar siz karşılıksız bikaç adım atın eşiniz de ilerde fark edip o da adım atacaktır ama hemen karşılığını beklemeyin yaptığınızın. eşinzle ailesinin yanında 2 hafta kalın sizin ailenizin yanında hiç kalmayın bu sene gerekirse ama ailesiyle zaman geçirdiğinizde biraz çaba gösterin eşinizin de gözüne sokmadan tabi doğal olmaya çalışarak. herşey yoluna girer zamanla

aynen katılıyorum yılda 10 gün hepi topu ne güzel aynı şehirde yaşamıyorsunuz siz ailesine gidin içten sevginizi saygınızı gösterin mesele çıkacak konuları duymamazlığa verin alttan alın ne olur ki 10 günden? geçmişte ne yaşanmışsa yaşanmış unutamasanız da onların açısından hak vermeye çalışın bi şekilde kendinizi kandırın gerekirse ama siz eşinizin ailesine ne kadar yakın olursanız siz kazanırsınız eşinizi doğurmuş büyütmüş insanlar siz karşılıksız bikaç adım atın eşiniz de ilerde fark edip o da adım atacaktır ama hemen karşılığını beklemeyin yaptığınızın. eşinzle ailesinin yanında 2 hafta kalın sizin ailenizin yanında hiç kalmayın bu sene gerekirse ama ailesiyle zaman geçirdiğinizde biraz çaba gösterin eşinizin de gözüne sokmadan tabi doğal olmaya çalışarak. herşey yoluna girer zamanla

Ve siz anlayışlı olduktan, onların ailesini kendi ailesi gibi benimsedikten sonra o da sizin ailenizle ilgili problemleri büyütmüyor saygı göstermeye çalışıyor. En azından bayanlar biraz çaba gösterse erkek de bundan cesaretlenir tabi evliliğinizi yürütmek istiyor ve mutlu olmak istiyorsanız şart...

Biraz kendime b3nzettim seni.Allahtan esim kisasa kisas yapmax cok sever ailemi benden daha saygilidir.dedigin gibi bi kere gitmedim ailem üzüldü bir de orada yaln8z kalınca fitliyorlar.gittim canim sıkıldı zaten yilda yirmi gun ziysn olup gidiyor.bu yaz bi otel ayarladik 10 gun orda basbasa kalicaz.

yılda 20 gün doğru ama anlaşamayınca 20 günde bir 20 senede..kafa yapıma uymuyolar problem bu..en ufak fırsatta kendilerine benzetmek ve istediklerini dayatmak için yer arıyorlar...

Back
X