• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tatil sorunu::((yardımıza ihitiyacım var::(

Canım ben senin daha önceki konularını da biliyorum az çok. Eşin çok zor bir insan Allah sabır versin.

Bence sen onun ailesine karşı görevlerini yerine getir. Ona da seni vicdanınla baş başa bırakıyorum de.

İnsanın nefsine çok ağır geliyor belki ama o senin ailenle görüşmezse görüşmesin boş ver. İnsanlık sende kalsın.

Ya her gün kavga edeceksiniz, yada adamın huyuna göre kendine bir yol çizeceksin. Çünkü senin ilk konun değil bu...[/QU

sagol cnm.kendi yanlışlarını olduğu gibi bana yukluyo sindiremiyorum...denge yok.

Bana belki kizacaksiniz dayanamadim eski konularinizida okudum esiniz cok ama cok kendini bilmez bir insan. Ne demek sen gel ben gelmem siz agac kovugundan mi ciktiniz sizi pazardan mi almis o kocaniz. Beni goturme orakara diyo madem sizide giturnesin kendi ailesine anasi babasi nasil bir insan ki boyke anlayissiz bir evlat buyutmus. Benimde kizim var kocasi denilen zat getirneyecek mi nasil uzuluyorum boyke konukari okudukca sopalik kocaniz sopalik gitme kardesim beter olsun git kendi ailenin yanina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

::( onun istediği ailesiyle zaman geçirip asla problem sorun olmadan yaşamak..kim istemezki:(

tatilinizi ikiye bölün 10 gün sizin ailenizde 10 gün onlarda.10 gün sabredersiniz bu sayede eşinizin gönlünü kazanmış olursunuz.

20 gün ailelerde kalınmaz bence
10 günü ayırın hatta o bile çok ama
5 gün beraber sizin 5 gün beraber eşinizin ailesinde kalın
sonrası sizin olsun

Back
X