Eşimle tatilden kavgalı dönüyoruz :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.672
16.079
298
Merhaba arkadaşlar,
6 aylık evliyim ben 37 eşim 42 Yaşında.çaşışan biriyim Bu bilgileri vereyim önce belki Lazım olur ve geleyim konuya : Üzerimde bi uğursuzluk var sanki ,eşimle son zamanlarda didişip duruyoruz ikimiz de laf Altın'da kalmıyoruz ben kendimi haklı görüyorum o kendini çok sivri dilli ben miyim alıngan bilmiyorum ama çatlamadan önce burada paylaşmak istedim.Eşimle sorunlarım olduğunda bunu reelde 3.kişilerle paylaşmıyorum, deliricem tatildeyiz güya -bitti gerçi-birbirimizin suratına bakmiyoruz çünkü iki gündür o kadar sık tartışıyoruz ki özellikle de 1 saat önce neler neler söyledi bana ben de ona,küs kalmak da yıpratıyor beni ama ondan beklicem galiba adımı .offff ilk yıl sendromu mudur nedir bu uzun yıllar evliliğini tatlı tatlı nasıl götürüyor insanlar ilk zamanlar hep böyle midir ?bi el atın kızlar :( ama nolur incitmeyin Yapıcı yorumlar bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,
6 aylık evliyim ben 37 eşim 42 Yaşında.çaşışan biriyim Bu bilgileri vereyim önce belki Lazım olur ve geleyim konuya : Üzerimde bi uğursuzluk var sanki ,eşimle son zamanlarda didişip duruyoruz ikimiz de laf Altın'da kalmıyoruz ben kendimi haklı görüyorum o kendini çok sivri dilli ben miyim alıngan bilmiyorum ama çatlamadan önce burada paylaşmak istedim.Eşimle sorunlarım olduğunda bunu reelde 3.kişilerle paylaşmıyorum, deliricem tatildeyiz güya -bitti gerçi-birbirimizin suratına bakmiyoruz çünkü iki gündür o kadar sık tartışıyoruz ki özellikle de 1 saat önce neler neler söyledi bana ben de ona,küs kalmak da yıpratıyor beni ama ondan beklicem galiba adımı .offff ilk yıl sendromu mudur nedir bu uzun yıllar evliliğini tatlı tatlı nasıl götürüyor insanlar ilk zamanlar hep böyle midir ?bi el atın kızlar :KK43: ama nolur incitmeyin Yapıcı yorumlar bekliyorum
cicim ayındasınız daha bu ne kavga. neyi paylaşamıyorsunuz ki?

Iki taraf için söylüyorum bazen insan susmayı bilmeli. :dua: baktım eşim sinirleniyor kalkıp odadan çıkıyorum tv ye dalıyor oyun oynuyor falan döndüğümde daha sakin oluyor. Ayni sekilde ben de sinirliysem eşim dikkat eder keskin konuşmaz gerektiginde susmasını bilir. 10 yıllık evliyiz kavgamiz 10 u gecmemistir. Siz didisen iki keçi degilsiniz hayati paylasan eşsiniz birbirinize birbirinizden daha yakin kimse yok. Baskalarina gosterdiginiz tahammülü en cok hakedene esinize de gosterin. O da bazen sinirli olabilir siz de alttan almak cok zor degil. Susun ki kalbinizi kirmasin affetmeniz zor olmasin. Sonra döne döne gelip sırnaşır zaten:KK49:

Mesela bi dikkatsizlik yaptığımda sert çıkıyor kaba Konuşuyor "akil tutulması mi yaşıyorsun "dedi bana küsüp surat asıyorum tabiki ve bi sonraki tartışmada da diyor ki bi Güleryüz yok ..sanki normalde hep öylrymişim gibi bu sadece bi örnek küsmek için hafif mi acaba ben miyim alıngan

uzun yıllar evliliği tatlı tatlı götürmek mi
yoktur öyle birşey
herkesin yolunda engeller vardır kimileri bu engelleri aşar kimileri aşamaz

Evet ilk yıl inanılmaz tartışma oluyor bunun hiç yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Uzun yıllık evliliklerde artık eşler birbirine tahammül ediyor ve ilk başlarda batan hoşuna gitmeyen huylari tolere ediyorlar. Ben 3 buçuk yıllık evli olacağım yaşım 26 eşimle severek ayıla bayıla evlendim ilk sene neredeyse birbirimizi bogazliyorduk (misal en yani)
Geçer bu günlerde boşverin kavga etmeyi bu günlerinizi nefretle değil sevgiyle anın.

Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyor :( sonra o bana ben ona laf söylüyoruz

Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyor :KK43: sonra o bana ben ona laf söylüyoruz
birgün eşimle aynı durumu yaşadığımızda eşime
benim ailemi eleştirmem ve bunu sana anlatmam senin onları eleştirme hakkını sana verdiğim anlamına gelmez demiştim

Eşin yaşına uygun davranmiyor. Sen ona güvenip bisey anlatiyorsan ne demek kavgada yüze vurmak. Seni üzen sey onu mutlu mu ediyor ki ısıtıp önüne getiriyor. Anlatma ozaman aileni falan.

Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dedi :( çok ağır çokk :( çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara

Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dedi :KK43: çok ağır çokk :KK43: çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Eşiniz çok kaba ve düşüncesiz yaşının adamı olamamış olgunlasamamis kusura bakmayın ama cidden ayıp yani ya

Bu arada ben hayatımla ilgili geçmişten ailevi vs konular hakkında onunla dertleşmeyi seviyorum o da Güzelce dinliyor sonra bi Tartışmada hepsini yüzüme vuruyor :KK43: sonra o bana ben ona laf söylüyoruz
Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz.her şey kocaya anlatılmaz başa kalkar sonra. Annem hâlâ söyler babanız öldü gitti çoğu aile sırlarını bilmez der.

Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dedi :( çok ağır çokk :( çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
kusmekte haklısınız,zamanla oturur. Ama tavrinizi koyun ki ilerde daha da ileri gidemesin.

Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz.her şey kocaya anlatılmaz başa kalkar sonra. Annem hâlâ söyler babanız öldü gitti çoğu aile sırlarını bilmez der.
Evet bunu bu iki günde çok iyi anladım evlenirken beklentim iyi eş iyi dost arkadaş olsundu, yokmuş öyle bişey

Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dedi :KK43: çok ağır çokk :KK43: çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
Ama bunu söylemeniz de ayıp olmuş ,en az onun ayıp ettiği kadar.

Dost olmak icin iki tarafin da anlayışlı iyi niyetli olmasi gerekir tek tarafli olmaz. Baktin karsi taraf sana hakettigin gibi davranmiyor tabiki kırılır üzülürsün. Ama belli etme eşine seni üzdüğünü hissettirme anladigim kadariyla seni ezmeye çalışıyor ezmesine izin verme cunku ilk aylar nasil baslarsa evlilik oyle gider. Güçlü dur ona muhtac degilsin. Sana dişini geciremeyecegini anlasin. Yazık.

Back
X