Eşimle tatilden kavgalı dönüyoruz :(

Bazı nedenlerden dolayı 37 yaşımda ilk tatilimi Yaptım oteli beğenmedi mesela ben de dedim ben bırda mutluyum sen sanki daha önce otel mi gördün tatil mi yaptın nerden anlayıp yorum yapıyorsun bilmiyorsun bişey bari sus dedi :KK43: çok ağır çokk :KK43: çok üzgünüm içime oturan çok laf var bu ara
yalnız ciddi manada küçümseme var bu cümlede bir şekilde tepkinizi koymanız lazım alınmayla filan düzelecek şeyler değil çünkü ciddi ciddi konuşun kırıcı oluyorsun ben de olursam hoş olmaz filan diyin anlar belki kabalığını :kahve:

"Ben senin iş arkadaşın değilim benimle konuşurken daha saygılı ol ve en ufak bir sorunda bunu yüzme vuracaksan sana hak ettiğin gibi davranayım" derim. Azcık sizi kaybetmekten korksun belli ki hiç korkusu yok o yönde

Boşanmalar hep ilk 3 yıl içinde olurmuş. Alışma dönemi diye heralde. ufak şeyleri büyütmeyin. yaşım yaşına yakın. yıpratmayın güzelim yıllarınızı..

Evliligin ilk uc yilini atlatinca her sey daha oturup duzene giriyor sanki.ilk yillarda biz de ayni cok tartisirdik ben de cok alingandim mesela.kuser dururdum en ufak seyde.simdi dokuz yilimiz bitti oyle buyuk kavgamiz gurultumuz olmaz.gecmiste yaptigimiz hatalari yapmiyoruz cunku.size nacizane tavsiyem kim sinirliyse karsi taraf sussun.mesela esiniz bi seye mi sinirlendi o anda susun sakin davranin siniri gectikten sonra konusmaniz cok ise yarayacaktir ve size hak verecektir.o anda hakliliginizi ispat etmeye calismayin anlamasi kabul etmesi imkansiz cunku.ben hep esim sinirliyken ya da bana kizdiginda bi sey icin, bagirip cagirmak yerine neden kalbimi kiriyosun uzuldum bak simdi derim ki haklidir da ama hemen yumusar hic dayanamaz:) bi de en onemlisi kesinlikle kusmeyin surat asmayin.tartistiniz diyelim esiniz bi sey dedi siz karsilik verdiniz uzadi olay.sonra bunu kuserek surat asarak devam ettirmeyin erkekler hic sevmiyor kusen kadini ki kimse sevmez.ben de ilk zamanlar her seye kuserdim esim de hep ozur diler dururdu.bi yerden sonra bikip umursamaz oluyorlar artik ben de oyle oyle kusmeyi biraktim:)
Şu an bu kadar kırılmışken nasıl hiç bişey olmamış gibi davranılır ki

"Ben senin iş arkadaşın değilim benimle konuşurken daha saygılı ol ve en ufak bir sorunda bunu yüzme vuracaksan sana hak ettiğin gibi davranayım" derim. Azcık sizi kaybetmekten korksun belli ki hiç korkusu yok o yönde
Evet kendisi iki defa evlenmiş boşanmış bir de çocuğu var borcu da var Hayri yok bana ama nedense öz güven tavan ben de anlamadım

Belki yüzüme vurucak diye sıkıntılarımı anlatamadığım bi adamla evli kalmak istemezdim ben.Yani sizin bi hatanız yok aile sorunlarınızı anlatmanızda,hayat arkadaşı bilip dertlesmissiniz.Bütün mendeburluk kocanızda ne yazık ki.Çok kaba ve kırıcı bi adamla evlenmissiniz ne yazık ki bu yaştan sonra degisir mi bilemedim,dilerim degisir.

Aranız kötüyse surat asmayın mutlu mesut davranın ama onunla ilgilenmeyin.Kuyruklarını kıstırıp geliyolar o zaman.Eger üzülmüş oldugunuzu belli ederseniz haz mı alıyolar nedir daha çok üstüne geliyorlar insanın
Aynısını bana düşündürdü kavgadan sonra ,beni anlattıktan sonra espriler yapmaya Başlıyor ama davranış değilikliği olmuyo hiç ,sanki keyif alıyor beni üzmekten

Bi karar verdim : şu an Otobüsle eve dönüyoruz iki yabancı gibi,otogardan direkt memlekete geçeceğim biraz düşünmeye ihtiyacım var sen de düşün 4 gün yokum ben ! Şımardı kendisi anlaşılan.kimse vazgeçilmez değildir sadece sıfırı tüketmesini bekliyorum gitmek için !!

Bi karar verdim : şu an Otobüsle eve dönüyoruz iki yabancı gibi,otogardan direkt memlekete geçeceğim biraz düşünmeye ihtiyacım var sen de düşün 4 gün yokum ben ! Şımardı kendisi anlaşılan.kimse vazgeçilmez değildir sadece sıfırı tüketmesini bekliyorum gitmek için !!
iki defa evlendiği için yılanın başını küçükken ezmek gerek taktiği yapıyor aklı sıra
taviz verme kişiliğini ezmeye çalışıyor :kahve:

İnsan elindekinin kıymetini kaybedince anlarmış, eşiniz umarım bu hataya düşmez.. Bazı erkekler bulup da bunuyor malesef rahat batıyor.

evliliğimizin ikinci ayında istanbulda gezerken kavgalı kavgalı üzgün dolastıgım geldi aklıma cok sürtüsme vardı sürtüne sürtüne azda olsa törpüledik bazı seyleri . bazen gegri adım atın onada tembihleyin

Sen tatil mi gördün cümlesi ne kadar kırıcı ya, insan sinirle aklına getirse bile dilinden dökmeye utanır. Tartışma sırasında insanı en zayıf yerinden, yaralarından vuran insanlardan çok korkarım ben. Sanki her hatayı, her acıyı, her yanlış anlamayı biriktirip de yüze vurmak için saklıyormuş gibi, kaostan besleniyorlarmış gibi gelir bana.

Eşe ailevi meseleleri anlatma konusuna gelince ben çoğunluğa katılmıyorum. Bana kalırsa eş hayatta en yakın olduğumuz insan. Anlatsam mı düşüncesiyle, hesap yaparak hayat geçmez. Acaba bir gün yüzüme vurur mu kaygısıyla yaşamak istemiyorum ben. Biz ailelerinden yaralı insanlarız, her şeyimizi biliriz, hiç vurmadık buralardan birbirimizi. Biz de ilk senemizde tartıştık çok, üzdük birbirimizi ama dönülmez şeyler söylemedik hiç. Akşamında sarıldık uyuduk. Daha çok yeni bir evlilik sizinkisi.

Üstelik yanlış hatırlamıyorsam çocuk konusunda da ayağını sürüyor eşiniz. Baştan bir adayla "çocuk istemediği için devam etmedim" dediğinizi anlatmıştınız. Buradan bile anlaması lazımdı çocuğun sizin için şart olduğunu, buna rağmen oğlumu sev diyor size. Burada bir üye arkadaşımız tam da bu nedenle evliliğini sonlandırdı. Umarım şu anda da çok mutlu bir hayat sürüyordur.

Bence doğru bir karar almışsınız. Eve katkısı da yoktu, siz geçindiriyordunuz, üstelik sizden hediye vs. için ekstra para istiyordu. Bir süre yalnız kalın ve kendinizi dinleyin. Artılarını eksilerini kağıt kalem alıp yazın gerekirse. Üzüldüm duyduklarınız için, gerçekten ağır şeyler.

Sen tatil mi gördün cümlesi ne kadar kırıcı ya, insan sinirle aklına getirse bile dilinden dökmeye utanır. Tartışma sırasında insanı en zayıf yerinden, yaralarından vuran insanlardan çok korkarım ben. Sanki her hatayı, her acıyı, her yanlış anlamayı biriktirip de yüze vurmak için saklıyormuş gibi, kaostan besleniyorlarmış gibi gelir bana.

Eşe ailevi meseleleri anlatma konusuna gelince ben çoğunluğa katılmıyorum. Bana kalırsa eş hayatta en yakın olduğumuz insan. Anlatsam mı düşüncesiyle, hesap yaparak hayat geçmez. Acaba bir gün yüzüme vurur mu kaygısıyla yaşamak istemiyorum ben. Biz ailelerinden yaralı insanlarız, her şeyimizi biliriz, hiç vurmadık buralardan birbirimizi. Biz de ilk senemizde tartıştık çok, üzdük birbirimizi ama dönülmez şeyler söylemedik hiç. Akşamında sarıldık uyuduk. Daha çok yeni bir evlilik sizinkisi.

Üstelik yanlış hatırlamıyorsam çocuk konusunda da ayağını sürüyor eşiniz. Baştan bir adayla "çocuk istemediği için devam etmedim" dediğinizi anlatmıştınız. Buradan bile anlaması lazımdı çocuğun sizin için şart olduğunu, buna rağmen oğlumu sev diyor size. Burada bir üye arkadaşımız tam da bu nedenle evliliğini sonlandırdı. Umarım şu anda da çok mutlu bir hayat sürüyordur.

Bence doğru bir karar almışsınız. Eve katkısı da yoktu, siz geçindiriyordunuz, üstelik sizden hediye vs. için ekstra para istiyordu. Bir süre yalnız kalın ve kendinizi dinleyin. Artılarını eksilerini kağıt kalem alıp yazın gerekirse. Üzüldüm duyduklarınız için, gerçekten ağır şeyler.
Evlenirken Artı olarak gördüğüm şeyleri eksiye Dönüyor eksiler artıları geçtiğinde açacağım davayı boşanmanın benim için ne kadar eksi getireceğini anlatıyor kritik yaptığımız zamanlar ..dün de söyledi ben de dedim ki bazen yanlışın neresinden dönsen kârdır.Çıcuk kısmet değilmiş derim vazgeçerim boğazıma dayandığında mecbur Değilim sağlığım bozulacak bu gidişle ..ha bu arada kenfisi annesi tarafında terk edilmiş biri ben bunu yüzüne vurmuyorum onun yaptığı gibi..hak ettiği şeyleri söylemiyorum bu bile içimde yara

Bence ilk sene hiç te cicim aylarının olduğu sürekli mic mic olunan bir sene degil. Gözünün üstünde neden kaşın var diye bile kavga edilebilecek bir sene. Birbirinden çok farklı iki hayat bir araya geliyor birbirine alışmaya çalışıyor. Ben sen dem biz olmaya çalışıyor. Kesinlikle ikinci sene rahatladık biz. Huyunuz suyunu öğreniyorsun karşılıklı ona göre hareket etmeye başlıyorsun biraz sen biraz o alttan alıyor falan filan.

Gideyim bi de yok gibi davranayım tutuşsun bakalım biraz ,nasıl oluyormus bi insani yıpratmak ! Vazgeçemez çünkü bana ihtiyacı var biliyorum,şımarıklık yapmanın bedelini ödesin azıcık

Benim ilk 3 senem kaostu. Sonra düzeldi çok şükür. 9 senem bitti.

İkinizde alttan almayı öğreneceksiniz. Hanginiz kızgınsa diğeri alttan almalı sakinleşince orta yolu bulmalısınız.

Konuyu takip ediyorum, benim yaşadığımla neredeyse aynı. Teşekkür ederim güzel düşünceniz için çok şükür mutluyum huzurluyum kendi halinde bir hayat yaşıyorum :)
Öyle hassas bir konu ki biraz bekleyeyim nasıl olsa düzelir deyip geçiştirilecek bir konu değil.
Aşağılanma var, umursanmama var, fikirlerine değer verilmeme var, üstüne de sevgi, huzur eksikliği hiç oluru yok gibi..
Bu tarz erkeklerin kadınları ziyan etmesinden tiksiniyorum, ne zaman bu tarz bir konu görsem mutlaka düşüncelerimi yazıyorum ben 3 sene çabaladım hiçbir işe yaramadı çile çektiğimle kaldım, Allah bu durumda olan bütün kadınlara yardım etsin :dua:

Şu an bu kadar kırılmışken nasıl hiç bişey olmamış gibi davranılır ki
Anliyorum...
Ben ilk yazdiginiza yorum yapmistim sadece.kirilmakta elbette haklisiniz kim olsa kirilir.yanlis anlamayin da bile isteye kiran insan merhametsizdir ve merhametsiz insanla cok zor.iki defa evlenip bosanmasi da bosuna degil demek ki.allah yardimciniz olsun.

Anliyorum...
Ben ilk yazdiginiza yorum yapmistim sadece.kirilmakta elbette haklisiniz kim olsa kirilir.yanlis anlamayin da bile isteye kiran insan merhametsizdir ve merhametsiz insanla cok zor.iki defa evlenip bosanmasi da bosuna degil demek ki.allah yardimciniz olsun.
Amin sağolun.Evet bu kadar kolay kırıp döktüğüne göre merhamet yok ya da sevgi yok sevgi sadece ihtiyaç halinde lafta ... Dönülmesi de çok zor bi yerdeyim ama gerekirse kendimi bunun için hazırlamaya başlıcam.Allah büyük görüyo

Back
X