- Konu Sahibi sebebim_sensin
-
Abini boşverde annen babanın yanına gidemiyor musun?
Yengen istemeyebilir birde çocugun var.Bilirsin ev ev üstüne olmazmış.
Eşinle aran bayağı açılmış.Seni bıçaklamış.Neden annenin evine gitmeyi denemiyorsun.Sana onlardan başka kol kanat gerecek birilerinin oldugunu düşünmüorum.
selam arkadaşlar. ben 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım.evliliğim boyunca bıçaklandım hor görüldüm ama yine de vazgeçmemiştim.herşeye rağmen ailemin desteğini almamam rağmen evliliğim bitsin yeter artık dedim.abimin yanına yerleştim belki bir ümit iyi olurum diye.3 ay kaldım ve elimden geldiğinin en iyisi olsun diye çırpındım.yinede kimseye yaranamadım.şimdi annemler geldiğinde abim ve yengem beni istemediklerini evlerinin dar olduğunu söylemişler çok kırıldım.çok üzüldüm zaten yaralıydı yüreğim şimdi paramparça oldu.bir tanede oğlum var o olmasa herşey daha farklı olurdu ama onun için hayata tutunmalıyım.9 gün sonra boşanma davamız var.eşim geldi neden birleşmeyi düşünmüyosun senn için ölürüm ben birlikte olalaım dedi bense sadece çaresiz kaldığım için onunla birlikte olmak istemiyorum çok sevmiştim halada seviyorum ama çok şey yaşadım cesaret edemiyorum ne olur bana akıl verin
selam arkadaşlar. ben 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım.evliliğim boyunca bıçaklandım hor görüldüm ama yine de vazgeçmemiştim.herşeye rağmen ailemin desteğini almamam rağmen evliliğim bitsin yeter artık dedim.abimin yanına yerleştim belki bir ümit iyi olurum diye.3 ay kaldım ve elimden geldiğinin en iyisi olsun diye çırpındım.yinede kimseye yaranamadım.şimdi annemler geldiğinde abim ve yengem beni istemediklerini evlerinin dar olduğunu söylemişler çok kırıldım.çok üzüldüm zaten yaralıydı yüreğim şimdi paramparça oldu.bir tanede oğlum var o olmasa herşey daha farklı olurdu ama onun için hayata tutunmalıyım.9 gün sonra boşanma davamız var.eşim geldi neden birleşmeyi düşünmüyosun senn için ölürüm ben birlikte olalaım dedi bense sadece çaresiz kaldığım için onunla birlikte olmak istemiyorum çok sevmiştim halada seviyorum ama çok şey yaşadım cesaret edemiyorum ne olur bana akıl verin
bence abinizle yengenize kızmayın sonuçta onlarında bir düzeni
var seni kırmaktan çekinmişlerdir diye düşünüyorum neyse sen
onları çok takma kafana
eşini sevdiğini söylüyosun ama bu adam seni bıçaklamış
arkadaşım ve sen çok çaba göstermişsin bence o bir şansı dahi haketmiyor
şu an ailen arkanda değilmi? git ailenin yanına gir bir işe çalış evladınla fıstık gibi
yaşamana bak
bıçaklanma olayı çok ağır.
oğlunuzu tam zaman gidebileceği anaokuluna verip, çalışsanız olmaz mı?.
(barışma demekte istemiyorum, birçok garip olay yaşanıyor günümüzde. bıçaklayabilen adam... Aman Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.)[/QUOTE
Rabbim hiç kimseye yaşaatmasın benm şuanki halimi.kadın sığınma evlerine baktım dün çok araştırdım sonra iyi bir karar olmayacağına karar verdim.hayırlısı şu durumumdan kötüsü olmaz heralde diye düşünüyorum
çok tşk ederim hepinize ama benim annem babam bana destek olsaydı zaten en önce gideceğim yer orasıydı.annemdir babamdır onlar benm başımın üztünde ancak ben sevgi görmedim hiç.bozuk bir aileye sahibim.
çok tşk ederim hepinize ama benim annem babam bana destek olsaydı zaten en önce gideceğim yer orasıydı.annemdir babamdır onlar benm başımın üztünde ancak ben sevgi görmedim hiç.bozuk bir aileye sahibim.
bu kadar pasiff ve güccsüz olma lütfen farzet ki annen baban ölmüş olsaydı ne olcaktı boyun mu bükecektin çocuğun için ayakta kalmalısın güçlü olmalısın .. sende annesinnn ... ve annem babam arkamda yok deme sende koca insansın bak ... istediğini yapabilirsin aklını kullan yapamam edemem kimsem yok deme ..... sağlığın sıhattin yerinde olduktan sonra kimseye ihtiyac duyma[/QUOTE
haklısınız
canım tam olarak ne sorunlar yaşadın evliliğinde?
bıçaklanma diyorsun, nasıl yaşandı?
daha detaylı bilgiler verebilmen mümkün mü? sevgin hala var olduğuna göre iyi şeyler de yaşanmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?