Eşimle tekrar beraberliğe cesaret edemiyorum

sebebim_sensin

yavrusunun annesi
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
72
2
46
Ankara
selam arkadaşlar. ben 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım.evliliğim boyunca bıçaklandım hor görüldüm ama yine de vazgeçmemiştim.herşeye rağmen ailemin desteğini almamam rağmen evliliğim bitsin yeter artık dedim.abimin yanına yerleştim belki bir ümit iyi olurum diye.3 ay kaldım ve elimden geldiğinin en iyisi olsun diye çırpındım.yinede kimseye yaranamadım.şimdi annemler geldiğinde abim ve yengem beni istemediklerini evlerinin dar olduğunu söylemişler çok kırıldım.çok üzüldüm zaten yaralıydı yüreğim şimdi paramparça oldu.bir tanede oğlum var o olmasa herşey daha farklı olurdu ama onun için hayata tutunmalıyım.9 gün sonra boşanma davamız var.eşim geldi neden birleşmeyi düşünmüyosun senn için ölürüm ben birlikte olalaım dedi bense sadece çaresiz kaldığım için onunla birlikte olmak istemiyorum çok sevmiştim halada seviyorum ama çok şey yaşadım cesaret edemiyorum ne olur bana akıl verin

Abini boşverde annen babanın yanına gidemiyor musun?

Yengen istemeyebilir birde çocugun var.Bilirsin ev ev üstüne olmazmış.
Eşinle aran bayağı açılmış.Seni bıçaklamış.Neden annenin evine gitmeyi denemiyorsun.Sana onlardan başka kol kanat gerecek birilerinin oldugunu düşünmüorum.

öncelikle rabbim hakkında hayılısını versin. yaşadıkların eminim çok zordur. eşinle tekrar barışmayı sadece çaresizliğinden istiyosun, bunu sen de biliyosun zaten. ama ne kadar doğru bilemiyorum. çünkü eşinle arandakiler sadece lafta kalacak şeyler değilmiş.bıçaklanmak filan kolay şeyler değil.
abin ve yengen açısından bakınca, onlar da kendilerince haklı. onların da ayrı bir hayatı var. annene söylemeleri zoruna gitmesin bence. seni kırmamak için annenle konuşmuşlardır bence.
allah sana ve çocuğuna sağlık ve sabır versin. hakkında hayırlısı olur inşallah

aslında şöyle söylemek daha iyi olur bana kimse sahip çıkmadığı için ben çok şey yaşadım yani annem babam bana sahip çıkmadı.

oğlum anaokula başladı çalışmayı çok istiyorum ama ben işteyken onu okuldan biri alması lazım tek başımayım yanımda arkamda kimse yok(

canım benm senn adına çok üzüldüm inan abinlere gelince nihayetinde kendi aileleri var özel hayatları var bi başkasıyla yaşamak kolay deil istemeyebilirler çok normal hoş karsıla sakın kırılma keşke sana söylemeden bi çıkar yol bulsalardı daha uygun düşerdi eminim seni istemedikler için deil sadece rahat hareket edemedikleri için dir bu durum senn içinde gecerlidir sen abinlerde kaldığın müddetce rahat edebildin mi tabi ki edememişsindir dimi.... işte onlar içinde aynı durum söz konusu ... eşine gelince hepimizden en iyi sen tanırsın eşini düzelebilecegini yada asla değişmeyeceğini sen bilirsin karar senn yok düzelmezde diyosan devlet kadının hep arkasında gecende bi arkadas boşandı hiç bir geliri yok nafakada almadı eski eşinden gitti yardıma muhtaclar dernekleri var bir sürü onlara kayıt oldu biri kirasını üstlendi biri yiyecegini yakacağını derken gül gibi geciniyor şimdi .... canım türkiyemde kimse aç kalmaz korkma .. allah yar ve yardımcın olsun

canım benm senn adına çok üzüldüm inan abinlere gelince nihayetinde kendi aileleri var özel hayatları var bi başkasıyla yaşamak kolay deil istemeyebilirler çok normal hoş karsıla sakın kırılma keşke sana söylemeden bi çıkar yol bulsalardı daha uygun düşerdi eminim seni istemedikler için deil sadece rahat hareket edemedikleri için dir bu durum senn içinde gecerlidir sen abinlerde kaldığın müddetce rahat edebildin mi tabi ki edememişsindir dimi.... işte onlar içinde aynı durum söz konusu ... eşine gelince hepimizden en iyi sen tanırsın eşini düzelebilecegini yada asla değişmeyeceğini sen bilirsin karar senn yok düzelmezde diyosan devlet kadının hep arkasında gecende bi arkadas boşandı hiç bir geliri yok nafakada almadı eski eşinden gitti yardıma muhtaclar dernekleri var bir sürü onlara kayıt oldu biri kirasını üstlendi biri yiyecegini yakacağını derken gül gibi geciniyor şimdi .... canım türkiyemde kimse aç kalmaz korkma .. allah yar ve yardımcın olsun

bence abinizle yengenize kızmayın sonuçta onlarında bir düzeni
var seni kırmaktan çekinmişlerdir diye düşünüyorum neyse sen
onları çok takma kafana
eşini sevdiğini söylüyosun ama bu adam seni bıçaklamış
arkadaşım ve sen çok çaba göstermişsin bence o bir şansı dahi haketmiyor
şu an ailen arkanda değilmi? git ailenin yanına gir bir işe çalış evladınla fıstık gibi
yaşamana bak

8 yıllık bır yuvadan bahsedıoruz ama o 8 yıllık yuvada bıcaklanmaya kadar gıttıyse yuva yuva degıldır saten yengenın senı ıstememesı normaldır dıye dusunuorum ama yaralı bır kadınada istenmemek agır gelebılır sonucta abın ama ıste yuva yuva ustune kurulmazmıs..
aılenın yanına tasınma şansın var ıse onun senın cocuguna bakabılıcek gucude var ıse hıc durma sonucta anen evlenmeden oncekı yerın sevıosun belkıde ama ortada cocugun var ve en buyuk sorununda cocuk pıskolojısı herseyden once o gelır
anenın yanına gıt ve cocuguna baksın ışe gırmeyı dene sonra durumunu duzelttene kadar anenle kal tabı bu surede sen baya yıpranıcaksın ama nemutlukı evladın var ve onun ıcın yasıosun o sana guc verıcek her seferınde....
sonra ayrı bır ev ayrı bır hayat baslıcak evladınla aranda cok yıpranıcaksın ama ınan sonunda belkıde hersey gusel olcuak bak sana orenk verıyım
k.valıdem esınden ayrılmıs yası ozamanlar 25 yasındaymıs ve okuması yazmasıda yok ama tek basına kalmıs ne aılesı ne bır baska yardım eden esı dahı aramamıs sormamıs 2 tane cocukla ortada kalmıs ve ev tutmus ucuz ve eskı bır ev evlere temızlıge gıtmıs cocuklarını okutmus yeterınce hıc ac acıkda bırakmamıs cocuk bakmaya gıtmıs hersey yapmıs dımdık ayakda suan 2 ogluda ona bakıor ınan ektıgını bıcersın emek verırsın ıysallah hersey daha ıyı olur senın ıcın .... ama davulun sesı uzaktan hos gelırmıs bılırım bunalr sadece benım fıkrımdı...

çok tşk ederim hepinize ama benim annem babam bana destek olsaydı zaten en önce gideceğim yer orasıydı.annemdir babamdır onlar benm başımın üztünde ancak ben sevgi görmedim hiç.bozuk bir aileye sahibim.

bıçaklanma olayı çok ağır.

oğlunuzu tam zaman gidebileceği anaokuluna verip, çalışsanız olmaz mı?.

(barışma demekte istemiyorum, birçok garip olay yaşanıyor günümüzde. bıçaklayabilen adam... Aman Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.)

çok tşk ederim hepinize ama benim annem babam bana destek olsaydı zaten en önce gideceğim yer orasıydı.annemdir babamdır onlar benm başımın üztünde ancak ben sevgi görmedim hiç.bozuk bir aileye sahibim.

bu kadar pasiff ve güccsüz olma lütfen farzet ki annen baban ölmüş olsaydı ne olcaktı boyun mu bükecektin çocuğun için ayakta kalmalısın güçlü olmalısın .. sende annesinnn ... ve annem babam arkamda yok deme sende koca insansın bak ... istediğini yapabilirsin aklını kullan yapamam edemem kimsem yok deme ..... sağlığın sıhattin yerinde olduktan sonra kimseye ihtiyac duyma

canım tam olarak ne sorunlar yaşadın evliliğinde?

bıçaklanma diyorsun, nasıl yaşandı?

daha detaylı bilgiler verebilmen mümkün mü? sevgin hala var olduğuna göre iyi şeyler de yaşanmış..

canım yaaa çok üzüldüm inan
bu durumda ne söylenebilir hiç bilmiyorum
en azından aile bari sahip çıksa bu büyükler neden böylee
çok zor olucak senin için çoğu kadın bü yüzden
herşeye göz yummak zorunda kalıyor aileler destek olmadığı için
allah oğlunla sana yardım etsin cnm mutlaka bir çözümü vardır

canım tam olarak ne sorunlar yaşadın evliliğinde?

bıçaklanma diyorsun, nasıl yaşandı?

daha detaylı bilgiler verebilmen mümkün mü? sevgin hala var olduğuna göre iyi şeyler de yaşanmış..

var muhakkak iyi günler.ben evliliğim boyunca herzaman çalıştım bir gün bile gocunmadım oğlum kundaktayken babanneye bıraktım.sadece çalıştım.eşim beni hiç sahiplenmedi kardeşi annesi ne dese inandı eşim berberlik yapıyodu ve işi bıraktı nasılsa ben çalışıyordum ünlü bir pastanede kasa şefiydim ve bana para çaldırmak istedi yapmadım yapamazdım((oğluma yediremezdim istedikleri olmayınca ters tepti sevgisidaha o kadar çok şey varki hangi birini anlatayım.kayınbabam dövdü beni neymiş çayı bitmiş ben görmemişim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…