Eşimle tekrar beraberliğe cesaret edemiyorum

Hayat sizin..Evet babsız evlat büyütmek zor ama bıçaklanmışsanız sıradan mevzuularınız yoktur sizin...

Çalışıyor musunuz ? kendinizi idare edecek bir geliriniz varsa .. eşinizde cidden sizi dara soktuysa evet boşanmanız evli kalmanızdan hayırlı olabilri.

Abi kardeş bu zmanlarda el oluyor işte.abiniz bağrına basar belki ama işin içne el girince kolay olmuyor anlaşılan ...

Hakkınızda hayırlısı olur inş ...

neden anne babanın yanında kalmıyorsun yazdın mı sebebini bilmiyorum ama sana asıl onlar sahip çıkmalı canım abine yengene kızamıyorum çünkü herkesin bir düzeni var ev ev üstüne olmuyor.yinede 3 ay sana kucak açmışlar iyiniyetlerini göstermişler aslındaseni bıçaklayan birine dönmen hiç doğru olmaz Allah korusun ilerde daha kötü şeylerde yapabilir eşin bu nedenle boşanman en doğrusu
inşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulup kendine bir düzen kurabilirsin canım

Ha bu arada sakın o adamla barışayım deme hergün gazetelerde okuyoruz karısıyla barışıp sonra öldürenleri.

Son düzenleme:
Ha bu arada sakın o adamla barışayım deme hergün gazetelerde okuyoruz karısıyla barışıp sonra öldürenleri.

Gecmis olsun yasadıklarınıza cok üzüldüm Ailenize gercekten söylenecek söz bulamıyorum kucak acmamıslar size ne kadar üzücü bir durum.
Abinize gelince, bende bir Ablayım ve kendi kardeslerimi düsündüm ailem sizin aileniz gibi, benim esim istemiyor, ailem sahip cıkmıyor zor bir durum Allah korusun ne yapılabilir ki? Sokaga mı atıcam kardesimi? Kardesler bugünler icin degil midir? 3 ay kalmıssın onlarda haklı elbette ömür boyu kalamazsınız! Ama bir süre daha idare etselerdi keske en azından siz bir is bulana kadar.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
cnmm...eğer abinin eşi senin çocuğuna sahip çıkacağını düşünüyorsan bence çalışmaya başla...kendini toparlayınca eve çıkarsın ki bunu anladıklarında ses çıkarmazlar diye düşünüyorum:44:
yada ailen çağırmasada yanlarına gitsen terslerler mi ki acaba çocuğunu falan eğer çocuğuna birşey yapmazlar hatta sahip çıkacağını tahmin ediyorsan birde öyle dene sonuçta kararszlık içinde eski eşe dönüp tekrar yıpratılmaktansa çocuğun daha küçükken bir düzen oturtmaya çalışman çocuğun geleceği için daha iyi olacak sonuçta gelecekte bu çocuğun masrafları artacak...tabe buarada mutlaka babasında nafaka talep et maddi açıdan yük olmadığın sürece kaldığın yerlerde biraz daha idare edilebilirsin bu devirde çünkü

evliliğim boyunca bıçaklandım hor görüldüm..

bıçaklandım derken?
mecazi anlamda mı (sırtımdan bıçaklandım manasında mı?), yoksa gerçek anlamda mı?

edit: gerçek anlamdaymış demin bakmamıştım diğer sayfalara. her ne karar alırsanız alın, emniyetinizi, ruh ve beden bütünlüğünüzü birinci plana alacak şekilde davranın. eşinizin sakin ve sevecen zamanlarına değil, öfkeli zamanlarına göre karar alın. çünkü şu ya da bu şekilde herkes sinirlenir, ama sinirlenince herkes canavarlaşmaz.

Son düzenleme:
bıçaklandım derken?
mecazi anlamda mı (sırtımdan bıçaklandım manasında mı?), yoksa gerçek anlamda mı?

yok canım kolundan bıçaklanmış
ailesi sahip çıkmadığı için abisinin evinde kalmış yani önünde arkasında hiçkimsesi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…