eşimle tekrar mı yoksa şimdiki kişi mi,ne yapacağımı bilmiyorum

İnsanlar değişmez :)
Eskiye dönsen gene öyle olacak
Yeniyle devam etsen birine bakar mı vs. düşünüyosun ya hani
hah işte o birine bakarmı acaba riski bütün erkeklerde var. eski eşin de bakabilir. belki bakmıştır bile. bakarsa nolur? kendi kaybeder, ayrılırsın biter.
Birine bakan bir erkeğin peşinden koşarsan o zaman da senin kişiliğin biter.
Bu bu kadar basit, mutlu olduğun yerde duracaksın, aa başkasına bakar mı, ay bakmasın diye napmam lazım falan düşünmüceksin. bakarsa bakar yani, sonrada biter.

çok özel olduğu için ortaya yazamıyorum illaki herşeyi.gerçekten ortada kaldım.eşimi içimde hala seviyorum.kıyamıyorum hatta.çok fedakarlıklar da yaptı.bekliyo da dönmemi.bununla 3 aydır başladı.daha nefsi duygular açıkçası.özel olcak ama ilk eşimle olduğum için her ilişkiyi öyle zannediyor insan.eşimle 1 ayda yaşadığımı 1 günde yaşıyorum bununla.anladın sanırım.kapıldım.bilmiyorum saçım giyimim değişti.bunu bana içsel olarak yaşattı.beni çok istemesi okşadı belki nefsimi.

Eşin şu yeni adamı öğrense o zaten seni istemez ki...
Peki yeni adamın senin evli olduğunu bile bile seninle görüşmesine ne demeli?
Çok büyük yanlışın içerisindesin arkadaşım,kurtulmaya bak!!!
Eşin "zina yapıyor" diye tazminat davası açsa kazanır bunu unutma!!!

Evliyken böyle bır durumu çok ama çok yanlış buluyorum ve sızın gibi insanlara çok kızıyorum

oncelıkle esını su anda aldatıyorsun..ıstedıgın kadar ayrı yasa sonucta resmı olarak hala evlısın....çok yanlış bır davranıs bu...ınsan asık olabılır ask engel tanımaz ama askı yasamak tanır...engelleyecektın kendını...resmı olarak kocan baska bırlıkte oldugun adam baska...çok nahoş bır durum hemde cok cırkın
bana kalırsa esıne dönme...esını sevseydın bır baskası olmazdı
şu anda yasadıgına gelınce tamamen heyecan...ılk zamanlarda hepımızde oldugu gıbı..ama ısın ıcıne evlılık gırınce heyecan bıtıyo...ınsan sevdıgının her halını göruyo bakımdan uzaklaşıyo heyecan bıtıyo vs vs...yanı yarın bırgun onla evlı olsanda aynı sey olacak
lakın ben esınden bosansan bıle bu adamın senınle evlenecegını sanmıyorum...sen bır erkek olsan esınle boşanmadan senle bırlıkte olan kadına guvenıp onunla evlenır mısın???? hayır tabıkı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…