eşimle tekrar mı yoksa şimdiki kişi mi,ne yapacağımı bilmiyorum

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
175
33
48
41
4 yıl civarı evli kaldık.çok sevdik birbirimizi hem de çok.ilk ilişkimdi zaten.çocuk olmadı yıprattı ilişkiyi ister istemez.sonra ailevi sıkıntılar girdi iyice bozuldu ama hep birbirimize kıyamaz halde ve sevmemize rağmen.beyin olarak çok yorulduk.bi ara verelim dedik.daha kısa süreceğini zannediyodum ama 1 yıla yaklaştı.iyice koptu iş.ama hala içimde eşime karşı kıyamaz onu sever halim var.dış etkenlerden korkuyorum.o da seviyor ve son zamanlarda barışma isteği var ama işin kötü yanı 3 aydır biriyle bişeyler başladı.belki eleştireceksiniz ama basit biri değilim ve insanın başına bişey gelmeyince anlamıyo.kimse bu duruma kalmasın.şimdi kafam karmakarışık.şimdikiyle hayatın güncel olarak çok güzel.gezme eğlenme,herşey çok güzel.her kadının mutlu olacağı bi erkek.kapıldım.çünkü biraz monotonmuş evliliğim onu anladım.saçım başım herşeyim değişti bununla.ama nereye kadar gider bu korkutuyor.yarın başkasını beğenip bırakırsa.ama bırakır mı şimdilik onu da bilmiyorum.eşime dönsem ne tepki verir ondan da çekiniyorum.iki ucu kötü.eşim evlenilecek kişi ama sıkıntı yaratcak unsur çok.ya da hayatını yaşa mutlu ediyosa devam et de diyebilirsiniz.gerçekten zor durum.dönünce şimdi yaşadıklarımı arar mıyım içsel olarak.bulamayınca mutsuzlaşır mıyım sizce.fena kapıldım

Şeyi anlayamadim ara verelim derken boşandiniz mi yoksa evlisijiz ama birbirinzle gorusmuyor musunuz

Resmiolarak evet.süreci bitirmek istemiştm çünkü yıprandık.o bekle dedi bi ayrı durakım kafa dinleyelim dedi.zaten bursaya işini taşıdı biraz ayrı durmak istedi

Bence eşine dönme belliki şimdiki adamla daha mutlusun. Eşinle sorunlarını da halletmiş değilsin zaten

Evlilik suresinde yasanan bu iliskiyi her ne kadar tasvip etmesem de bence de eşine donme sorunlar cozulms degil barissanizda o sorunlar hala devam edicek gbi duruyor
Ki bu adami ogrenince isler fena sarcak

Evlilik suresinde yasanan bu iliskiyi her ne kadar tasvip etmesem de bence de eşine donme sorunlar cozulms degil barissanizda o sorunlar hala devam edicek gbi duruyor
Ki bu adami ogrenince isler fena sarcak
sence bubunla yaşadıklarıma alışmam da etkiler mi.yani arar mıyım eşimde bulamayınca

Once bosan. Sonra yeni birini al hayatina derim. Obur turlu sen cok yorulursun

evet ama geçici bi hayat mı diyorum.heveslere kapılıp mantıksız düşünmek istemiyorum
Eşine dönmem daha mantıksız gibi görünüyor bence çünkü düzelen bişey yok. Eğer şimdiki adam sana geçici bir heves gibi geliyorsa evlenmeyi düşünme. Hayatta bu ikisinden başka erkek kalmadımı? Emin olmadığın hiçbişeyr adım atma bence ikisine de mecbur değilsin

Once bosan. Sonra yeni birini al hayatina derim. Obur turlu sen cok yorulursun
düzgün bi evlilik için eşimle düzelecekse devam etmek isterim.ama bununla hayallerde bulutlardayım.nereye kadar o neni düşündürüyor ya da nereye kadar diye sormalı mıyım mutluysan yoluna bak mı demeliyim

tabi ki değilim.bi kadının mutlu olmak için isteyeceği herşeyi yaşatıyo bu.sıkıntım yok şimdilik

Peki o ne diyo bu evlilik durumn ne olcak diyo mu

beni pek bırakacak gibi durmuyo.tam istediğimsin diyo.çok istiyo beni.bu hoşuma gitti ama bi yandan da kötü işte
şu an için sana söyleyebileceğim tekşey bir an önce kararını ver ve ona göre yol almaya başla yoksa işler çok karışcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…