evet ama geçici bi hayat mı diyorum.heveslere kapılıp mantıksız düşünmek istemiyorumBence eşine dönme belliki şimdiki adamla daha mutlusun. Eşinle sorunlarını da halletmiş değilsin zaten
sence bubunla yaşadıklarıma alışmam da etkiler mi.yani arar mıyım eşimde bulamayıncaEvlilik suresinde yasanan bu iliskiyi her ne kadar tasvip etmesem de bence de eşine donme sorunlar cozulms degil barissanizda o sorunlar hala devam edicek gbi duruyor
Ki bu adami ogrenince isler fena sarcak
Halen evli misiniz
Halen evli misiniz
Eşine dönmem daha mantıksız gibi görünüyor bence çünkü düzelen bişey yok. Eğer şimdiki adam sana geçici bir heves gibi geliyorsa evlenmeyi düşünme. Hayatta bu ikisinden başka erkek kalmadımı? Emin olmadığın hiçbişeyr adım atma bence ikisine de mecbur değilsinevet ama geçici bi hayat mı diyorum.heveslere kapılıp mantıksız düşünmek istemiyorum
düzgün bi evlilik için eşimle düzelecekse devam etmek isterim.ama bununla hayallerde bulutlardayım.nereye kadar o neni düşündürüyor ya da nereye kadar diye sormalı mıyım mutluysan yoluna bak mı demeliyimOnce bosan. Sonra yeni birini al hayatina derim. Obur turlu sen cok yorulursun
tabi ki değilim.bi kadının mutlu olmak için isteyeceği herşeyi yaşatıyo bu.sıkıntım yok şimdilikEşine dönmem daha mantıksız gibi görünüyor bence çünkü düzelen bişey yok. Eğer şimdiki adam sana geçici bir heves gibi geliyorsa evlenmeyi düşünme. Hayatta bu ikisinden başka erkek kalmadımı? Emin olmadığın hiçbişeyr adım atma bence ikisine de mecbur değilsin
Etkiler tabikidesence bubunla yaşadıklarıma alışmam da etkiler mi.yani arar mıyım eşimde bulamayınca
evetEtkiler tabikide
Ama guzelce otur kararini ver cunku boyle olmaz bu adam biliyo mu evli oldgnu
Oyyyyy
beni pek bırakacak gibi durmuyo.tam istediğimsin diyo.çok istiyo beni.bu hoşuma gitti ama bi yandan da kötü iştePeki o ne diyo bu evlilik durumn ne olcak diyo mu
şu an için sana söyleyebileceğim tekşey bir an önce kararını ver ve ona göre yol almaya başla yoksa işler çok karışcakbeni pek bırakacak gibi durmuyo.tam istediğimsin diyo.çok istiyo beni.bu hoşuma gitti ama bi yandan da kötü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?