eşimle tekrar mutlu olabılırmıyız sızce??

sankı esımı anlattın bana:2:inşallah bende senın gıb zoru basarabılrıım yaa..2gudur bıraz daha ılgılı davranıyorum sımdılık o da bıraz dıkkatlı bana karsı ama hep boyle oluyor en fazla 1hafta sonra hadeee eskıye tekrar donuş..ama mutlaka denıcem ınşallah cok senelerımı almaz:26::27:

eminim başarırsın canım bende buraya konu açmıştım hatta onlarıda okuyabilirsin ..
öncelikle kafanda hemen düzelecek ve biz hiç tartışmayacağız diye şartlama kendini ..
tartışacağız ama çok büyümeden halledeceğiz de kendine ..
ve yukarda yazmışsın yeniden eskisi gibi olurmu diye ,, yaptığınız kavgalar ancak aşkınızın üstüne kül atabilir ama söndürmez.
sorununuzu halledince yeniden ilk günkü gibi alevlenecektir.. :16:
sadece saygıyı koruyun yeter birbirinize kaldıramayacağınız kelimlerle saldırmayın :22:
aşk hiç bitmez biten saygıdır önce daima :48:

Benim sana tek tavsiyem, herşeyi zamana bırak..
Eğer "birşeyler yapmalıyım" diye düşünüp zorlarsan hiçbir sonuç elde edemezsin..
Aslında zaman çok şeyin ilacıdır ama bizler sabırsız varlıklarız maalesef :34:

Sen şimdilik eşinin üzerine gitmeyerek bir başlangıç yap..Sonrası nasıl olsa gelir..Moralini bozma..

canm zamana bıraktıgımıda ıste bu hale geldık malesef:5:aslında dusunmek de ınsanı ck yıpratıyo ama bıseyler yapma lazım yoksa sonumuz hıc ama hıc ıyı olmıcak..ama soyledıgın gıbı esımın uzerıne gıtmemekle cok buyuk bır adım atmıs olcam..

eminim başarırsın canım bende buraya konu açmıştım hatta onlarıda okuyabilirsin ..
öncelikle kafanda hemen düzelecek ve biz hiç tartışmayacağız diye şartlama kendini ..
tartışacağız ama çok büyümeden halledeceğiz de kendine ..
ve yukarda yazmışsın yeniden eskisi gibi olurmu diye ,, yaptığınız kavgalar ancak aşkınızın üstüne kül atabilir ama söndürmez.
sorununuzu halledince yeniden ilk günkü gibi alevlenecektir.. :16:
sadece saygıyı koruyun yeter birbirinize kaldıramayacağınız kelimlerle saldırmayın :22:
aşk hiç bitmez biten saygıdır önce daima :48:

canm konunun lınk ını soylersen sevınırım okumak ıstıyorum...inşallah eskısı gıbı sevgımızı askımızı dıle getırebılırız...ben de ona uzuluyorum kavgalar esnasında cok kırıcı seyler soyledık benı de en cok dusunduren o:5:yanı korkarım saygımız da bıtmiş...:5:

canım yaa, bi,z de sizin gibiyiz. bir iyi bir kötü. temelde halledemediğimiz problemlerimiz var sanırım. bizim sorunumuz eşimin çok takıntılı olması ve hala enler önce yaptıklarını veya yapamadıklarını kafasına takıp üzülmesi, içine kapanması... ben de zamanla depresyona girdim onun yüzünden ve aynen sizin gibi özellikle son bir enedir sürekli kötüyüz. bu aralar iyiyiz allaha şüükür ama yarın ne oluruz kestiremiyorum eşimin dengesiz tavırlarından:( 2 taraflı çaba gösterilmedikçe düzelmiyor ilişki. ve biz kadınlar daha çok takıyoruz bunu, gittikçe daha mutsuzlaşıyoruz. inşallah sorunlarınızı halledebilirsiniz...biz de...

canım sanırım aynı seylerı yasıyoruz....bugun ıyıız dıyorum ama bı bakıyorum yarın dusmana donmusuz...yarını bırak 5dkk sonra ne olacagımız bellı degıl..cok degısık bı hal aldı evlılgımız...bu yuzden hala cabalıyorum ya...gene benım caba gosteren ama esım kılını kıpırdatmıyo...nasıl bız ıyıyız dıyebılıyo bazen anlamıyorum kendını mı kandırıyo benı mı cozemedım:25:cnm sen kac yıllık evlısın pekı??

canım şu link olayını çözemeiğim için ,, profilime girip açtığı konular diye bakarsan okuyabilirsin .. :ssz:

sanki sen biraz rahatlasan olay çözülecek gibi geldi bana.
her an gergin ve tartışma beklentisi içinde olman
her lafını ciddiye alman
ortamı daha çok geriyor olabilir.
bişey demesn bile içindeki gerginlik, yüzüne bakışına haline tavrına yansıyordur mutlaka.
belki o da seni öyle görünce daha asabi oluyordur.
sen yumuşarsan o da uzatamaz.
onu izlemeye alma evde.
bir süre rahat bırak.
yalnızmış gibi takılsın.
odalara kaç demiyorum tabi ama,
mesela bir kitap al oku bi kenarda.
evişi yapmak da beyleri huzursuz edşyor onun yanında yapma.
o bişey söylerse konuş, söylemezse bırak kendi haline.
düzelmeyecek bişey yok
bu asabiyetininin sebebi ne sence, hep mi böyleydi.

sanki sen biraz rahatlasan olay çözülecek gibi geldi bana.
her an gergin ve tartışma beklentisi içinde olman
her lafını ciddiye alman
ortamı daha çok geriyor olabilir.
bişey demesn bile içindeki gerginlik, yüzüne bakışına haline tavrına yansıyordur mutlaka.
belki o da seni öyle görünce daha asabi oluyordur.
sen yumuşarsan o da uzatamaz.
onu izlemeye alma evde.
bir süre rahat bırak.
yalnızmış gibi takılsın.
odalara kaç demiyorum tabi ama,
mesela bir kitap al oku bi kenarda.
evişi yapmak da beyleri huzursuz edşyor onun yanında yapma.
o bişey söylerse konuş, söylemezse bırak kendi haline.
düzelmeyecek bişey yok
bu asabiyetininin sebebi ne sence, hep mi böyleydi.
rahatlarsam demıim de soyle soylım yaptıklarını umursamazsam duymazdan gormezdem gelırsem işte o zaman bıraz daha ıyı....yaklasık 5gundur falan bırseye kızsa bıle tepkı vermıyorum duymazdan gelıyorum ve sankı bıraz daha ıyı..ama korkuyorum her an ortam gerılecekmıs gıbı..ben de oyle yaptım rahat bıraktım bakalım sımdılıkm bıraz daha ıyı inşallah devam eder cunku gercekten artık her gun her gun kaldıramıyorum...esımın her zaman asbılık problemı vardı hatta evlenmeden once ayrılma noktasına geldık ve soz vermıstı bu kadar tepkı vermıcem dıye ve soyledıgı gıbı sozunu tuttu..ama sonradan tekrar patlak verdı ve eskı karakterıne dondu ynı sebepsız yere cunku zaten onun yapısı oyleymiş..açıkcası benımde eskı sabrım kalmıyo o yuzden bır seyler yapmam gereklı yoksa ıkımızde bomba gıbı patlıcaz bı gun..:2:

acaba her ikiniz de ( şayet çalışıyorsanız) stresli bir işte mi çalışıyorsunuz? genlde stresli işi olan insanlar bunu direk özel hayatlarına yansıtabiliyor. eşinizle beraber bir şey yaptığınızda örneğin tatile gittiğinizde yine asabi mi oluyorsunuz ikinizde?

acaba her ikiniz de ( şayet çalışıyorsanız) stresli bir işte mi çalışıyorsunuz? genlde stresli işi olan insanlar bunu direk özel hayatlarına yansıtabiliyor. eşinizle beraber bir şey yaptığınızda örneğin tatile gittiğinizde yine asabi mi oluyorsunuz ikinizde?[/QUOT
esımın o kadar da streslı bı ısı yok aslında tamam bazen sınırını dıle getırır ısle alakalı ama oyle cok abartılacak bır seyler yok bence..ve ben calısmıyorum ama calıssam daha ıyı olur benım acımdan daha az streslı olurum...bebgım var o yuzden kısıtlıyım artı kayınvalıdemlerle yasıyorum bırde ıster ıstemez o stres var.gun ıcınde bır olay olsa uzulsem esıme yansıyo da olabılır,,ustelık bı sorun olsa bıle esıme asla bahsetmem etsem bıle bana hak vermez haklı olsam bıle....

acaba her ikiniz de ( şayet çalışıyorsanız) stresli bir işte mi çalışıyorsunuz? genlde stresli işi olan insanlar bunu direk özel hayatlarına yansıtabiliyor. eşinizle beraber bir şey yaptığınızda örneğin tatile gittiğinizde yine asabi mi oluyorsunuz ikinizde?[/QUOT
esımın o kadar da streslı bı ısı yok aslında tamam bazen sınırını dıle getırır ısle alakalı ama oyle cok abartılacak bır seyler yok bence..ve ben calısmıyorum ama calıssam daha ıyı olur benım acımdan daha az streslı olurum...bebgım var o yuzden kısıtlıyım artı kayınvalıdemlerle yasıyorum bırde ıster ıstemez o stres var.gun ıcınde bır olay olsa uzulsem esıme yansıyo da olabılır,,ustelık bı sorun olsa bıle esıme asla bahsetmem etsem bıle bana hak vermez haklı olsam bıle....

bence sizin geriliminiz bulunduğunuzdan koşullardan kaynaklı. çalışıyor olsanız düşüneceğiniz extra bir şey olacağından sürekli gerilimli bir an yaşayacağım diye düşünmezsiniz ve ya kayınvalide durumu. bence bazı şeyleri görmemeye üzerinde durmamaya çalışın. kendine ve eşinize ayrı ayrı zaman ayırın. daha iyi olur diye düşünüyorum.

yaklasık 10gundur falan esıme tartısmamıstık o bıseyler soylense bıle ben duymuyordum veeeeee bugun yıne bır pazar gunumu mahfettı:5:gedımzmeye cıkmmıstık ve yıne kavga ettık...sankı yıne karanlıgın ıcıne gırdım...ama pes etmıcem sonucta 1haftada degıstıremem..hıc kolay gorunmuyor... eger bır seyler yapmazsam sonumuz kotu olcak:2:gulsem mı aglasamı mı bılemedım ısın garıp tarafı 10dakıka sonra oda bende bır sey yokmus gıbı devam edıyoruz..o kadar alısmısız yanii:2:boyle arkdaslar paylasmak ıstedım gelısmelerden..

Back
X