ikizler malesef
Bu durumda aklima bir fikir geldi :) Onun evde oldugu günler sen çik disariya, bir mesgale bul kendine.. ne bilim arkadaslarinla gez.. kafani dagit.. rahatlarsin baya.. disari çik yalniz bile olsan gez nefes al yani
yapıyorum canım ama ben onu özlemek istiyorum ya her dakika beraberiz ben gezsem dışarıda hadi 2 saatte 2 saatte özlemiyorum tabi haliyle.ya bazı erkekler ne güzel annesine falan gider bu ona da gitmiyor.bir de ben kova burcuyum.yalnızlığı seven hatta buna ihtiyaç duyan biriyim.
alla alla ıkızler gezıp eglenmeyı cok sever evde durması ılgınc canım bu aralar burclara taktımda
Eşin 1 gün çalışıp üç gün yatıyosa kesin santral memurudur :))) Hayalimdeki meslek,
babam da böyleydi :)
Şaka bir tarafa da erkeğin üc gün peşpeşe evde olması cekilmez kılar yaa, hele de böyle huzursuz bir tipse. Acaba kursa falan mı gitse. Kabul eder mi ki?
yok canım santral değil :)
eşim kendini geliştirmekten nefret eder.ehliyeti bile yok.çok dedim git bir kursa al ehliyeti ha bugün ha yarın dedi.sonra da maddiyatımız biraz bozulunca para gider boşver dedi kaldı öyle.hiç bir şey öğrenmeye heves de görmüyorum kendisinde.aslında biraz ısrar etsem hani içinde kalan bir şey varsa yap diye iyi olabilir.gerçi bu sefer de hemen başlar beni sinir etmek için kursta güzel kızlar var mıdır falan demeye gıcık.
"uzun vadeli iş bulup temelli gitmesi" lafından sonra yazmaya karar verdim. bak canım benim eşim denizci asker.ben senelrdir yalnızım. aileler uzakta. hep ama hep yalnızım. çocuğumu kaybettim eşim yoktu, hamileydim eşim yoktu. gazdan zehirledndim eşim yoktu, evimi milyonkere su bastı eşim yoktu, hiç bir özel günümüzde eşim yok. her şey bana bakıyor. bebeğim var 1,5 yaşında, her zorluğu ben çekiyorum, ve onu inanılmaz özlüyorum. istiyorum ki her an yanımda olsun. ama yok yok işte. inan çok zor.yat kalk şükret, eşin yanında.ne çok isterdim ekmek almaya bile beraber gitmeyi.ne çok isterdim akşam eve gelsin eşim.çok zor inan çok. yeni libyadan geldi,savaşın içinden , ama gene göreve gidiyor bak gene yalnızlık, gene onsuzluk.
"uzun vadeli iş bulup temelli gitmesi" lafından sonra yazmaya karar verdim. bak canım benim eşim denizci asker.ben senelrdir yalnızım. aileler uzakta. hep ama hep yalnızım. çocuğumu kaybettim eşim yoktu, hamileydim eşim yoktu. gazdan zehirledndim eşim yoktu, evimi milyonkere su bastı eşim yoktu, hiç bir özel günümüzde eşim yok. her şey bana bakıyor. bebeğim var 1,5 yaşında, her zorluğu ben çekiyorum, ve onu inanılmaz özlüyorum. istiyorum ki her an yanımda olsun. ama yok yok işte. inan çok zor.yat kalk şükret, eşin yanında.ne çok isterdim ekmek almaya bile beraber gitmeyi.ne çok isterdim akşam eve gelsin eşim.çok zor inan çok. yeni libyadan geldi,savaşın içinden , ama gene göreve gidiyor bak gene yalnızlık, gene onsuzluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?