• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle yatak odasi sorunum

kusum_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
144
4
26
Balıkesir
merhaba kizlar,

öncelikle acik konusmam gerektiginden dolayi özür dilerim, umarim kimseyi rahatsiz edecek bi konu degildir :-(

Ben 3 yillik evli 27 yasinda bir bayanim..
Evliligimizin basindan beri cinsel anlamda büyük sorunlar yasiyorum, yasiyoruz diyemiyecegim cünkü esim hayatindan gayet memnun.

Erken bosalma yanisira cok büyük bir isteksizlik var esimde. Ayda bi kere anca birlikte olabiliyoruz. Ikimizinde cocuk istemesine ragmen kesinlikle hic bir özel caba göstermiyor.
Korunmadigim halde hala hamile kalmadim, nasil kalcakmki zaten ayda bi kere cinsellikle?

Uzun süredir takip ediyorum internette.. Bayanlar süslen, bastan cikar, temiz bakimli ol vs. diyorlar ama yinede cok uzak duruyor.

Baska ufak tefek sorunlar olsada iyi giden bir evliligimiz vardi, ama artik yoruldum..

Düsünebiliyormusunuz siz o kadar hazirlik yapiyorsunuz ve esiniz sizi istemiyor.. Rabbim kimseye göstermesin.
Bir bayan olarak kendimi cok kötü hissediyorum esimin bu tavri karisinda.

Kendisi bu konuyla alakali konusmak istemiyor, bazen beni geri cevirince yorgunum diyor, tatildeyken bile öyle bahane uyduruyor.
Ben aglarken geceleri o uyuyor.

ne yapmaliyim sizce?

çok zor bı durum bır ay beklerse zaten ilişki için erken boşalması normal ama önce eşinin bi problem oldugunu kabul etmesı gerek çünkü bu ancak bı uzmanın çözebılecegı bı problem kimse bişi yapamaz keşke onu bı dr a görünmeye ikna edebılsen.....

Canım benim, neden rahatsızlık duyalım. Bu gibi sorunları herkez yaşıyor. Kafama takılan artık bu çağda herkez hangi tür yardım almazsi gerekiyorsa, alıyorlar(çekinmeden) ozaman kocan neden bu konuyu kapatmak istiyor, ve normalmiş gibi davraniyor? Hiç sordunmu? Madem öyle, odaları degişşin 1,2,3 hafta bütün yolları deneyin. İlgisiz dafranman gerekiyorsa ozaman o değil sen ilgisizmiş gibi davran, süslen püslen
Belki karı beni bırakır diye korkar:d saka bir yana ciddi bir sorunmuş

Bu sorunu sen değil o çözmeli, sana düşen onu ikna etmek. İkna etmeninde bir sürü yolu var, aksi halde insanın aklına başka. Başka seyler gelir.

benim bir kız arkadaşımın kuzeni var kız dünya güzeli çok bakımlı ama gel görki onun eşide çok isteksizmiş sebebi ise yine erken boşalma durum böyle olunca çocuk ister istemez soğumuş cinsellikten...

esim problem olarak görmüyorki, ona göre gayet güzel giden bir evliligimiz var.
acikcasi bu konuyu tam olarak acip konusamadik bile, ben ne zaman sorun ne sorduysam gecistirdi, yorgunluk falan filan.

gercekten kadinligimdan utaniyorum, sanki sekse cok düskün biriymisim gibi geliyor.
Bazen Allahtan dinim ve terbiyem müsade etmedigi icin hatalar yapmadigima sükrediyorum.

Onunla bu konuyu ciddi ciddi nasil konusabilirim ve onda sorun olduguna ve doktora gitmesi gerektigine nasil ikna edebilirim?

gercekten fikirlerinize ihtiyacim var..

Nickinizi ozelikle mi sectiniz?

Esinizi doktora gitmeye ikna edin ,
sorun hem psikolojik hem fizyolojik olabilir

Ayrica bu sorunu cozmeden bebek dusunmeyin..

Çekinmene gerek yok tatlım. Bu arada nasıl olurda 3 yıl boyunca oyalaliyor seni yorgunluk vs diye? Paşanın keyfine diyecek bir şey yok yani? Be kadar bencil bir eşiniz varmış. Bence sen bu kadar sesiz kaldığın icinde, havalar onun için hoş olabilir.. Ne dersin? Bu konunun üzerine ısrarla gitmeni tafsiye ederim.

Nickinizi ozelikle mi sectiniz?

Esinizi doktora gitmeye ikna edin ,
sorun hem psikolojik hem fizyolojik olabilir

Ayrica bu sorunu cozmeden bebek dusunmeyin..

ilk soruyu anlamadim? esime kusum dedigim icin sectim..
ama bu sorun icin buraya üye oldum, uzun zamandir takip ediyorum her siteyi malesef bu sorun birtek bende degilmis ögrendim..
konuyu kimseye acamadim cok utaniyorum en yakin arkadaslarima bile anlatmaya.

belki ki eşinizin problemlerı var ve bunu kabullenemıyor belkide sizden utanıyor.bu noktada eşinize darılmanıza gerek yok ama bu konuyu oturup konusmanız gerek ve eşinizin tedavi için bir doktora başvurması gerekıyor.ona herseyı bıdıgınızı kendı ıcın bıle ıstemıyorsa sızın ıcın doktora gıtmesı grektıgını anlatmalısınız.ayda 1 die okuyunca sok oldum yanı .

bana özelden yazan arkadasima bu mesajim, malesef yeni oldugum icin özelden cevapliyamiyorum:

Allah razi olsun canim, bayagi yazmissin..

Benim esimde cok iyi biridir, disardaki insanlar en yakin arkadaslarim bile bize özeniyorlar..
Kimseye derdimi anlatamiyorum, düsünsene esimle bile konusamiyorum.
Ona göre bir sorun yok ortada.

Senin gibi bende diyorum beni begenmiyorsun sevmiyorsun diye, ama onun umrunda degil, halbuki cok düsünceli bir insan.

Ama konu cinsellik olunca adamda tik yok.
Afedersin bazen ben yaklasiyorum, beni resmen itiyor.. Bunu artik kabullenemiyorum, gercekten suan aglamak üzereyim.

Terapisti bende düsündüm, ama kesinlikle kabul etmez. Sorunun onda oldugunu bence o da biliyor ama baskasina anlatmaya o da utanir..
Sen esini nasil ikna ettin canim?

3 ay değil 3 yıl olmuş
Eşiniz bi zahmet artık doktora gitsin
Bu sadece onu ilgilendiren ve onun kafasına eserseye bakacak bi iş değil

Problemi varsa bile sizinle paylaşmıyor madem bi doktora gayet tabi anlatabilir

Ayrıca sizde probleminize öncelik verin, problemlerinizi çözmeden körü körüne çocuk istememenizde fayda var..

Son düzenleme:
bir erkeği baştan çıkarmak için illa süs püs gerekli değildir ki..
erkek istedikten sonra kadını bir şekilde davet eder zaten..

hem isteksiz olup hem çocuk istemesi de çok manidar ayrıca,çocukları hala leyleklerin mi getirdiğine inanıyor eşin acaba

bu 3 yillik sorun mu yoksa son zamanlarda mi
3 yillik sorunsa cok fena
ayrica ten uyusmazligi da olabilir
bir sürü sey olabilir bunun altinda
siz esinizle konusmadikca ve birseyler yapmadikca burdaki insanlarin laflari havada kalir

Yeni üye ve ilk mesajda cinsellik olunca ister istemez aklima kendini dünyanin en zeki insani zannederek, KK ye gelip konu acip, kendi capinda eglenen kapasite fakirleri grubu geliyor aklima.
Kusura bakmayin, belki onlardansiniz, belki degilsiniz ama aklimdan gecenide yazmadan edemiyorum.

Siz ister gercek olun ister yalan sorunuza cevap verecegim cünkü bu sorunu yasayan hemcinslerim oldugunu biliyorum.

Esinizin bu isteksizliginin sebebini daha iyi anlamak icin sizin konusmaniz yeterli degil, bir evlilik uzmanindan yardim alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Valla bu sorunu çözmek için yardım almayı kabul etmiyorsa ciddi ciddi
ayrılmak istiyorum mutlu değilim de..
Ve böyle yaşamaya devam etcem halimde memnunum diyorsa da ayrıl gerçekten.
Gençsin çocuğun yok böyle bir evliliğe mecbur değilsin.
Ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın.
Bu eksikliğin olduğu evlilik mutlu evlilik değildir bence..
Ayrılmamak için çabalayacağını umuyorum.
İnşallah düzelir.

Yeni üye ve ilk mesajda cinsellik olunca ister istemez aklima kendini dünyanin en zeki insani zannederek, KK ye gelip konu acip, kendi capinda eglenen kapasite fakirleri grubu geliyor aklima.
Kusura bakmayin, belki onlardansiniz, belki degilsiniz ama aklimdan gecenide yazmadan edemiyorum.

Siz ister gercek olun ister yalan sorunuza cevap verecegim cünkü bu sorunu yasayan hemcinslerim oldugunu biliyorum.

Esinizin bu isteksizliginin sebebini daha iyi anlamak icin sizin konusmaniz yeterli degil, bir evlilik uzmanindan yardim alabilirsiniz.

cevabiniz icin tesekkür ederim weiss..

süphenize gelince.. evet yeni üyeyim ve ilk mesajim cinsel sorunlarla alakali ama neden böyle düsündügünüzü acikcasi anlamadim.
sorunum olmassa, yardima ihtiyacim olmasa neden böyle bir sacmaliga basvuriyim?

üye olmadan diger konulari okurken arkadaslarin yardimindan ümitli oldugum icin üye oldum . ister inanin ister inanmayin..
aslinda arkadas cevrem cok kalabalik ama inanin kimseyle bu konuyu konusamiyorum, sekse cok düskün sancaklar diye cekiniuyorum

Erken boşalması yüzünden böyle oluyor diyebilirim aynı sorun bende de var çünkü
ne zaman erken boşalmaya başladı o zamandan beri bizimde ilişkimiz çok seyrekleşti.Aynı sende olduğu gibi bende yanaşıyorum bazen ama canım istemiyor yorgunum hatta ve hatta başım ağrıyor :9: bile dedi.bazen dayanamayıp söylendiğimde hiç mi beni beğenmiyorsun vs dediğimde ortada bir sorun olmadığını söylüyor.
doktora gitmeye ikna edin benim eşim gitti ama doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmadığı için düzelen birşey yok

merhaba kizlar,

öncelikle acik konusmam gerektiginden dolayi özür dilerim, umarim kimseyi rahatsiz edecek bi konu degildir :-(

Ben 3 yillik evli 27 yasinda bir bayanim..
Evliligimizin basindan beri cinsel anlamda büyük sorunlar yasiyorum, yasiyoruz diyemiyecegim cünkü esim hayatindan gayet memnun.

Erken bosalma yanisira cok büyük bir isteksizlik var esimde. Ayda bi kere anca birlikte olabiliyoruz. Ikimizinde cocuk istemesine ragmen kesinlikle hic bir özel caba göstermiyor.
Korunmadigim halde hala hamile kalmadim, nasil kalcakmki zaten ayda bi kere cinsellikle?

Uzun süredir takip ediyorum internette.. Bayanlar süslen, bastan cikar, temiz bakimli ol vs. diyorlar ama yinede cok uzak duruyor.

Baska ufak tefek sorunlar olsada iyi giden bir evliligimiz vardi, ama artik yoruldum..

Düsünebiliyormusunuz siz o kadar hazirlik yapiyorsunuz ve esiniz sizi istemiyor.. Rabbim kimseye göstermesin.
Bir bayan olarak kendimi cok kötü hissediyorum esimin bu tavri karisinda.

Kendisi bu konuyla alakali konusmak istemiyor, bazen beni geri cevirince yorgunum diyor, tatildeyken bile öyle bahane uyduruyor.
Ben aglarken geceleri o uyuyor.

ne yapmaliyim sizce?

:) fake mi bu konu yoksa diyeceğim önce

eger değilse bence erken boşalma sorunundan dolayı istemiyordur.

Erken boşalması yüzünden böyle oluyor diyebilirim aynı sorun bende de var çünkü
ne zaman erken boşalmaya başladı o zamandan beri bizimde ilişkimiz çok seyrekleşti.Aynı sende olduğu gibi bende yanaşıyorum bazen ama canım istemiyor yorgunum hatta ve hatta başım ağrıyor :9: bile dedi.bazen dayanamayıp söylendiğimde hiç mi beni beğenmiyorsun vs dediğimde ortada bir sorun olmadığını söylüyor.
doktora gitmeye ikna edin benim eşim gitti ama doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmadığı için düzelen birşey yok

bende öyle tahmin etmistim, ayiptir söylemesi iliskiden sonra zaten hep sessiz, durgun ve mutsuz oluyor.. belkide yetersiz oldugunu düsünüyor olabilir.

anlıyoruz erkek sorunlu olabilir ama , ne doktora gıtmek istiyor
ne ilişkiye girmek istiyor, ne adam gibi oturup konuşuyor
ben burada sevgi eksikliğinden başka bir şey göremem

belkıde sevmiyordur artık? bir çözüm bile aramadığına göre....

alıcan karşına dıyeceksın ki , ''senın asıl sorunun ne?''.

Back
X