Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım bu isteksizlik bizde de var ve biz 10 senelik evliyiz. bu durumdan mutsuz olduğumu defalarca söylememe rağmen bahaneler üretip durdu. yorgunum, stresliyim, çocuk var, vs vs. bitmedi hiç bahaneleri. ben sen neden böylesin, erkekler kadınlardan farklı illa kafanın süper olması mı lazım, böyle değil benim okuduklarıma göre diyorum, o bana buluyor suçu, e işte kadınlar duygusalsa sen neden böylesin o zman diyor. yani sürekli kaçıyor. çocuğumuz var, o nedenle ultimatom falan veremem, ama baktın laftan anlamıyor bence sen al karşına açık açık konuş. böyle evlilik mi olur ya. bak ben yaşıyorum ama idare ediyorum, sen de hayatım boyunca çekerim ben bunu diyosan çek nazını. ama kendiliğinden düzelmiyor haberin olsun. üstelik sonra başka başka problemler de çıkıyor, ben buna bağlıyorum. takmış durumda, tutturuyor sen çok otoritersin diye. biraz katı bir yapım var, ama mecbur kaldım, o zorladı beni buna. her işi ben düşünmek zorunda kalıyorum, çok tembel bi yapısı var. sonra da bana buluyor kabahati. herşeyde beni suçlamasından bıktım. çocuklarım mutlu ediyor beni. ama normal değil bu evlilik, biliyorum. oğlumuzla sürekli inatlaşıyor, hırpalıyor çocuğu, psikoloğa gidiyoruz, asabiyetinden dolayı, adama da başka başka şeyler anlatıp duruyor, bahane yani. bak nerelere geldi bi isteksizlik problemi. bu hafta psikoloğa ben söyleyeceğim telefonda, görüşürken sorsun bunu. bıktım onun kendine güvensizliğinden. bazen diyorum annemlerin yanına gideyim, tayin yaptırayım, o da kalsın burda bi başına. ama çocuklarımı babasız büyütmek de istemiyorum. o da zor, yakın çevremden biliyorum. senin konunu sabote etmek istemiyordum ama muhabbet buraya geldi kusura bakma. sen de kendine pay çıkar burdan.
üzüldüm, inşallah kısa zamanda çözülür sorununuz
fakat bişey soracağım kusura bakmayın. bu tarz bir sorunda çocuk olmuyormu?
sağol canım Allah sana da yardım etsin, kocanın aklını başına getirsin inşallah. umarım benimki kadar inatçı ve umursamaz olmaz, seni düşünür de yola gelir.canim sagol cevabin icin, Allah yardimcin olsun.
kesinlikle sana katiliyorum, benim icimde o kadar büyük bir kizginlik varki esime karsi artik en kücük seyine tahammül edemiyorum.
O da cok sasiriyor, üzülüyor onu sevmedigimi düsünüyor. Hep hata aradigimi söylüyor, malesef hakli.
Ama asil beni delirten konuyu hic takmiyor, onun bana yaptiginin farkinda bile degil..
sağol canım Allah sana da yardım etsin, kocanın aklını başına getirsin inşallah. umarım benimki kadar inatçı ve umursamaz olmaz, seni düşünür de yola gelir.
sen benden daha erken farkettin daha akıllısın. ama bencil bir kocan var, bunu unutma. farkında değilse farketmesini sağla. sen de mutsuz yaşamak zorunda değilsin. herkese iyi olması onun çok ii biri olduğunu da göstermiyor. ben de öyle "iyi biri" diye diye bak sineye çektim, durum ne hale geldi. ben ezildim, asıl onun ezilmesi gerekirken. sen yapma. bu sabah artık açıkça söyledim. artık 10 gün süre verdim içimden. bakalım bi gelişme olacak mı, psikologla konuşacak mı, ya da bu fizyolojik bi sorun diye üroloğa gidecek mi. bekliyorum sabırla. ama eğer yapmazsa o zaman görecek otoriter nasıl oluyormuş. çünkü hiç tahammülüm yok ona. her hareketi batıyor artık. ne körmüşüm ne sevmişim de görmemişim ya.
cykdns ve kuşum _85 kızlar yazışmalarınızı okudumda sizler çok haklısınız cnkdns 10 sene dile kolay eğer bu şekilde yaşayamıyorsan ve anladığım kadarıyla eşin çocuklara ters davranıyor sende ona ters davranıyorsun böyle mutsuz heran gergin bir ortamda çocuk büyütmektense eşinle kesin bir dille konuş imkanın varsa ayrıl
kuşum_85 sende 3 senedir beklemişsin ne demek ya sen yanına gelince seni itmek bence sende mecbur değilsin arkadaşlarında dediği gibi eşin bencilse ve sorunuu görmemezlikten geliyorsa o bu kafayla hiç değişmez ömür boyunca çekmemek için eşinle eçıkça konuş doktora gitmezsen ayrılıcam senden dersin böyle yaşamaktansa ayrılmak gerçekten en mantıklısı , bakarsın tedavi olmayı kabul eder
ayrıl demek dile kolay diyebilirsiniz ama bende sorunlu bir evlilik yaşayan biris olarak diyorumki hayata bir kere geliyoruz ve neden bencil sadece kendini düşünen biri için ömrümüzü heba edelim evlenmek kadar ayrılmakta hak
benimde imkanım oluştuğu an ayrılıcam heran mutsuz , umutsuz yaşamak zor Allah herkesin yardımcısı olsun
sagol canim..
hayirdir senin sorunun ne merak ettim simdi. Allah yardimcin olsun.
Ayrilmaya kalksam esim tabikide konusmayi ve tedaviyi kabul eder.
Düsünseneniz benimle paylasmak istemiyor, ayrilsak aileler cevremiz herkes ögrencek?
Ama esimin bencil oldugunu gercekten yeni yeni anliyorum, o neyse durumdan rahatsiz olmuyor.
Ama benide düsünmemis hic... cok üzülüyorum![]()
eşinde erken boşalma sorunu olduğundan kendini cinsel olarak yetersiz görüyor ve bu yüzden cinselliğe sıcak bakmıyor. bu konuda kendiniz suçlamayın, erken boşalma sorunu bildiğim kadarı ile erkeklerde sıkça rastlanan bir vaka. Çözümüde oldukça basit psikolokilar eşiliğinde 2-3 seansta düzeltildiğini biliyorum.
eşinizle konuyu açık açık konuşmayı deneyin belki sizin bu yaklaşımınızdan oda güç alıp sorununu kabul edecektir. Yada rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi açıkça anlatın. sorun çözümü içinde kendisine destekte bulunun hiç bir şekilde tartışma konusunda da sorunu dile getirmeyin onun içinde hassas bir durum olduğundan eminim. Evlilikte anlatmaya yada paylaşmaya utanılacak birşey olmadığını kabullenmesi lazım.
Sorununuzun çözümü çok zor değil üzülmeyin eşinizle beraber bu sorunun çözümü için adım atmakta bitiyor herşey. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
ne güzel canim siz cözebilmissiniz..
ama sorun piskolojik veya saglik ise nasil konusarak cözebilirimki?
sizde tam olarak neydi sorun, esin söyledimi?
ben de dün gece aldım karşıam konuştum, saati 02:30 etmişiz :) yumuşak bi giriş yaptım. neden mutsuz olduğunu sordum. değilim dedi, işte iş güç vs vs herzamanki sebepleri saydı. hepsine karşı atakla cevap verdim, tezlerini çürüttüm. bi de demez mi sen neden hiç çaba sarfetmiyosun. dedim ki heves mi kaldı bende. evde jartiyerle mi gezicem ben dedim. senden bi sinyal gelse ben zaten giyerim dedim. hala derdi benle. sen uğraşsan olur diyo çıkıyo. reddedilmek hiç hoş bişey değil bi kadın için, çok kötü hissediyorum diyorum anlamıyo. kendini benim yerime koy, sen ne hissederdin dedim. üzülürdüm dedi. e dedim üzülürsen madem çözmek için çaba harca. ben hep kendimi suçladım ama dedim, benim suçlamamla olacak bişi değil. çünkü sorun bende değil. ben miyim problem dedi. bu bir sorun çözmek istiyosak sorunu bulmalıyız dedim. farkında değilmisin, hep ayrı oturuyoruz, hiç konuşmuyorz, ben bilg takılıyorum sürekli dedim. evet dedi. hiç sohbet etmiyosun vs vs. dedim ki mutsuzum. evde terör estiriyosun sürekli kızıyosun bişilere dedim, bunun bi nedeni olması lazım, çözelim dedim. neyse anladı mı bakıcaz. zaten psikoloğa gidiyoduk, bi de üroloğa gitcek. test yaptırıcak. umarım yani. bugün yaptırırım dedi ama gitmedi, çocuk hastaydı. işe zaten geç gitmişti. bekliyorum bakalım gitmicem üstüne.cevaplariniz icin cok cok sagolun kizlar, Allah razi olsun hepinizden.
bana o kadar güc verdinizki, dün gece isigi kapatip yatakta ilk defa konusabildik bu konuyu.
bana asil senin sorunun var, ayda bir yeter dedi gülerek, beni doktora götürcekmis dedi.
ben ama gayet ciddi olarak ve ilk defa konun üzerinde durmayi basarabildim.
bazi arkadaslar piskolog veya terapist önermelerine ragmen, ilk olarak onun bir urolojiye gitmesini düsündüm.
ordaki tedavi sorunu cözmeszse terapiste yine gidilir diye düsündüm. siz ne dersiniz?
ben de dün gece aldım karşıam konuştum, saati 02:30 etmişiz :) yumuşak bi giriş yaptım. neden mutsuz olduğunu sordum. değilim dedi, işte iş güç vs vs herzamanki sebepleri saydı. hepsine karşı atakla cevap verdim, tezlerini çürüttüm. bi de demez mi sen neden hiç çaba sarfetmiyosun. dedim ki heves mi kaldı bende. evde jartiyerle mi gezicem ben dedim. senden bi sinyal gelse ben zaten giyerim dedim. hala derdi benle. sen uğraşsan olur diyo çıkıyo. reddedilmek hiç hoş bişey değil bi kadın için, çok kötü hissediyorum diyorum anlamıyo. kendini benim yerime koy, sen ne hissederdin dedim. üzülürdüm dedi. e dedim üzülürsen madem çözmek için çaba harca. ben hep kendimi suçladım ama dedim, benim suçlamamla olacak bişi değil. çünkü sorun bende değil. ben miyim problem dedi. bu bir sorun çözmek istiyosak sorunu bulmalıyız dedim. farkında değilmisin, hep ayrı oturuyoruz, hiç konuşmuyorz, ben bilg takılıyorum sürekli dedim. evet dedi. hiç sohbet etmiyosun vs vs. dedim ki mutsuzum. evde terör estiriyosun sürekli kızıyosun bişilere dedim, bunun bi nedeni olması lazım, çözelim dedim. neyse anladı mı bakıcaz. zaten psikoloğa gidiyoduk, bi de üroloğa gitcek. test yaptırıcak. umarım yani. bugün yaptırırım dedi ama gitmedi, çocuk hastaydı. işe zaten geç gitmişti. bekliyorum bakalım gitmicem üstüne.
cok iyi etmissiniz, insallah hepimiz cözüm buluruz.
cok zor bir durum isteksiz ve ilgisiz biriyle bu konuyu konusmak, ben cok utandim acikcasi.
bir hafta zaman ayirdim esime, o karar versin istedim urologa veya psikologa gitme isini.
ama esimle cok emin konustum, bu evliligin bu düzenle yürüyemiyeceginide söyledim, insallah ciddiye almistir ve o da artik cözüm ariyordur.
bir arkadasin yaptigi gibi bende yoksa evi terk edip babamin evine giderim..
ayni sorunlari bende yasiyorum.. cinsel hayat diger sorunlarinda büyümesini etkiliyor.