• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle yatakta yabanci gibiyiz beni istemiyor:(

kızlar benim sorunum ise tam tersi..eşimle beraber olmak istemiyorum..2 yıldır evliyiz ve 2 aydır beraber olmadık,eşim zorlamak istemiyor ama morali çok bozuk..ayrılabiliriz bu yüzden..onu seviyorum ama beraber olmak hiç içimden gelmiyor,bazen üzülmesin diye zorla beraber oluyorum..ne yapıcam bilmiyorum :((

Senin sorunun dahada kötüymüş :S insan kocasıyla nasıl beraber olmak istemez... !! bence sorun sende.

yaaa Allah aşkına süslenmekle püslenmekle bu iş olur mu?
@sevca, belki sana ağır gelebilir ama kusura bakma...
senin eşinden bir halt olmaz... git çocuğunu aldır diyeceğim bana günah diyeceksin... sana diyim ben... 2 çocukla ortada kalırsın... bence yol yakınken bu işi çöz...
öyle uyuşturucu ile isteksizlik falan saçma şeyler bunlar... bahane bunlar...
bir de tutmuş eski kız arkadaşı ile falan yazışıyor... BIRAK BIRAK....

kızlar benim sorunum ise tam tersi..eşimle beraber olmak istemiyorum..2 yıldır evliyiz ve 2 aydır beraber olmadık,eşim zorlamak istemiyor ama morali çok bozuk..ayrılabiliriz bu yüzden..onu seviyorum ama beraber olmak hiç içimden gelmiyor,bazen üzülmesin diye zorla beraber oluyorum..ne yapıcam bilmiyorum :((

hiç burda cevap arama arkadaşım... direkt doktora git...

psikiyatra gittim,eşim işsiz olduğu için aklında hep soru işaretleri yaratmışsın,sürekli düşünüyorsun dedi..antidepresan ilaç yazdı,çok sersemletti beni içmeyi bıraktım..doktorun 15 dakikada teşhis koyması bana çok samimi gelmedi bilmiyorum ne yapmalıyım:((

hiç burda cevap arama arkadaşım... direkt doktora git...

psikiyatra gittim,eşim işsiz olduğu için aklında hep soru işaretleri yaratmışsın,sürekli düşünüyorsun dedi..antidepresan ilaç yazdı,çok sersemletti beni içmeyi bıraktım..doktorun 15 dakikada teşhis koyması bana çok samimi gelmedi bilmiyorum ne yapmalıyım:(( eşim onu aldattığımı düşünmeye başlamış..onu çok seviyorum,üzülmesin diye zorla beraber oldum çoğu kez ama onu da yapamıyorum şimdi..2 yıldır evliyiz,severek evlendik ama son 2 aydır çok morali bozuk bu yüzden :(

psikiyatra gittim,eşim işsiz olduğu için aklında hep soru işaretleri yaratmışsın,sürekli düşünüyorsun dedi..antidepresan ilaç yazdı,çok sersemletti beni içmeyi bıraktım..doktorun 15 dakikada teşhis koyması bana çok samimi gelmedi bilmiyorum ne yapmalıyım:(( eşim onu aldattığımı düşünmeye başlamış..onu çok seviyorum,üzülmesin diye zorla beraber oldum çoğu kez ama onu da yapamıyorum şimdi..2 yıldır evliyiz,severek evlendik ama son 2 aydır çok morali bozuk bu yüzden :(

15 dakikada çözümmü buluyorlarmış??? o doktor başından savmaya çalışmış...

15 dakikada çözümmü buluyorlarmış??? o doktor başından savmaya çalışmış...

yarın bakırköy ruh ve sinir hast.'ne gidicem pisikiyatra,şimdi randevumu aldım..İşallah burada bir çözüm bulabilirim...

Son düzenleme:
Senin sorunun dahada kötüymüş :S insan kocasıyla nasıl beraber olmak istemez... !! bence sorun sende.

istemeyebilir ne var bunda, neticede kadında insandır değilmi bi sıkıntısı sorunu olabilir kadınlar cariyemi erkek her istediğinde birlikte olucak, böyle ünlemli ve tepkili bi yoruma gerek yoktu

istemeyebilir ne var bunda, neticede kadında insandır değilmi bi sıkıntısı sorunu olabilir kadınlar cariyemi erkek her istediğinde birlikte olucak, böyle ünlemli ve tepkili bi yoruma gerek yoktu

katılıyorum size.... denilmiş ya bir kere "kocanın her istediğini yapacaksın" diye illa yapılacak....
tam tersi olsaydı... bizim istediklerimizi yapsalardı... sanırım seksten soğurlardı....:)

Burayı incelersin.... :

İslamiyette Kadının Kocası Üzerindeki Hakları | HUZUR İSLAMİYETTEDİR

ben asla cariye gibi birşeyde düşünmüyorum ki,tabiki caariye değiliz.
O zaman eşimizi seçerken dikkat etmemiz gerekenler var.. öyle her önümüze gelenede aşık olduğumuzu sanıp evliliğe adım atmamak lazım, iyice ölçüp biçmek lazım.. Ki bu kişi ile bir ömür geçer mi ? Ben bu adama bir ömür dayanabilirmiyim diye...

Ben istememesine sorunları olmasınada birşey demiyorum, bunu eşine güzel bir dille anlatması eşini ikna etmesi ikisi içinde iyi olur.

Burayı incelersin.... :

İslamiyette Kadının Kocası Üzerindeki Hakları | HUZUR İSLAMİYETTEDİR

ben asla cariye gibi birşeyde düşünmüyorum ki,tabiki caariye değiliz.
O zaman eşimizi seçerken dikkat etmemiz gerekenler var.. öyle her önümüze gelenede aşık olduğumuzu sanıp evliliğe adım atmamak lazım, iyice ölçüp biçmek lazım.. Ki bu kişi ile bir ömür geçer mi ? Ben bu adama bir ömür dayanabilirmiyim diye...

Ben istememesine sorunları olmasınada birşey demiyorum, bunu eşine güzel bir dille anlatması eşini ikna etmesi ikisi içinde iyi olur.

katılyıorum.iice ölçüp biçmek lazım adam ne kadar ii oluırsa olsun sen onu hayatın bıoyunca yanında isticekmisin.onunla beraber olabilcekmisin....
bikere kopunca gidiyo zaten ucu bucağı yok.toparlamak zor...

yaaa Allah aşkına süslenmekle püslenmekle bu iş olur mu?
@sevca, belki sana ağır gelebilir ama kusura bakma...
senin eşinden bir halt olmaz... git çocuğunu aldır diyeceğim bana günah diyeceksin... sana diyim ben... 2 çocukla ortada kalırsın... bence yol yakınken bu işi çöz...
öyle uyuşturucu ile isteksizlik falan saçma şeyler bunlar... bahane bunlar...
bir de tutmuş eski kız arkadaşı ile falan yazışıyor... BIRAK BIRAK....

bencede arkadaşın yazdıklarına katılıyorum. Ayrıca bu işler sadece süslenip püslenip sonra yüzüne bakmamakla olmuyor benim akıllı arkadaşlarım.
İsteyen insan süslenip püslenmedende ister zaten. Aynen 2. çocugunu doğurup kendınede bebegıne de yazık etme derim Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum...
Ama düzeleceğini asla ümid etme, baştan bil ki ona göre davran..Yolunu ona göre çiz..
14 yıldır evliyim, ilk 3-4 yıldan sonra cinsellik bitti yaklaşık 10 senedir aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz.
Evlendiğimde 20 yaşındaydım, şimdi 34 yaşındayım ve ömrüm böyle geçti.
Düzelmiyor. Ve insan zamanla bu durumun normal olduğuna kendini alıştırıyor. Sen bunu yapma.
Sadece tavsiye..Allah yardımcın olsun..Çok zor..

Ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum...
Ama düzeleceğini asla ümid etme, baştan bil ki ona göre davran..Yolunu ona göre çiz..
14 yıldır evliyim, ilk 3-4 yıldan sonra cinsellik bitti yaklaşık 10 senedir aynı evi paylaşan arkadaş gibiyiz.
Evlendiğimde 20 yaşındaydım, şimdi 34 yaşındayım ve ömrüm böyle geçti.
Düzelmiyor. Ve insan zamanla bu durumun normal olduğuna kendini alıştırıyor. Sen bunu yapma.
Sadece tavsiye..Allah yardımcın olsun..Çok zor..

merhaba bende sizinle aynı durumdayım şuanda 4 senelik evliyiz ve ikinci çocuuğumu doğrdum ilkindede cinsellikten soğumuştu kocam şimdide aynı şekilde hiç yaklaşmıyor ben istesemde istemesemde ve bende artık o istesede gitmeyi düşünmüyorum yani ben artık iyice soğudum sizce doğrumu yapmış olurum yoksa yanlışmı yaşadıklarınızı biraz açarmızınız

biraz heyecan katsanız,farklı şeyler yapsanız . Mesela hemen birlikte olmak değil de mesela ona içecek birşey getirdiğinizde veya ne bileyim o tv.izlerken falan güzel şirin bi ses tonuyla ona sevdiğinizi söyleseniz,bir kerecik öpüp sonra tebessüm etseniz,sonra bunu sadece sevdiğiniz için yaptığınızı,illaki cinsellik beklediğiniziçin yapmadığınızı hissettirseniz.

Aranızdaki iletişime birşeyler katın, adeta kan verin. Ne bileyim onun çok ilgi duyduğu bir hobiye siz de önem verin,ilgilendiğinizi belli edin..buna benzer şeyler..Kısacası dikkatini çekin.
Saç, parfüm ,kıyafet gibi konularda rutin şeylerin dışına da çıkabilirsiniz.

Back
X