• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle yemeğe çağırıldık (sorun asosyal ben)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
bu yaşta hala asosyal olmaktan vazgeçmedim ve kendi halimde olmaktan rahatsızlık duymuyorum, diğer insanlar gibi yalnızım diye arayış içinde değilim. ama söz konusu insan topluluğu olunca rahatsızlığım var bunun da normal olmadığını biliyorum.

eşimin iş arkadaşı bizi dışarda yemeğe çağırıyor, kendi eşi de gelecekmiş, zaten insan gördüğümde laf bulamayan ben yine sessiz damgası yiyeceğim niye konuşmuyorsun, sessizsin diyecekler diye korkuyorum. Çünkü zamanında bu laflardan çok bıktım.

Resmen kendi kendimin arkadaşıyım, o kadar iyi anlaşıyorum ki felsefe yapıyorum espri yapıyorum,cümlelerim gayet düzgün. 😂ama başka insanlarda bu söz konusu değil. bir de bir tek eşimin yanında rahatım.

Not: anlaşılmayan yer: rahatsız olduğum ve rahatsız olmadığım şeyler gayet açık görünüyor. yalnızlık duygusu yaşamıyorum sadece dış ortamda rahat olmak istiyorum ona göre yorum yapılması için yazmıştım.
bu yaşta hala asosyal olmaktan vazgeçmedim ve kendi halimde olmaktan rahatsızlık duymuyorum, diğer insanlar gibi yalnızım diye arayış içinde değilim. ama söz konusu insan topluluğu olunca rahatsızlığım var bunun da normal olmadığını biliyorum.

Son düzenleme:

eşimin iş arkadaşı bizi dışarda yemeğe çağırıyor, kendi eşi de gelecekmiş, bizden de bir 10 yaş kadar büyükler. zaten insan gördüğümde laf bulamayan ben yine sessiz damgası yiyeceğim niye konuşmuyorsun, sessizsin diyecekler diye korkuyorum. Çünkü zamanında bu laflardan çok bıktım.

Resmen kendi kendimin arkadaşıyım, o kadar iyi anlaşıyorum ki felsefe yapıyorum espri yapıyorum,cümlelerim gayet düzgün. 😂ama başka insanlarda bu söz konusu değil. bir de bir tek eşimin yanında rahatım.

Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mevcut durumunuzu seviyorsunuz , değişmekte istemiyorsunuz. Bu durumda söylenecek birşey de yok.

Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mevcut durumunuzu seviyorsunuz , değişmekte istemiyorsunuz. Bu durumda söylenecek birşey de yok.
kendi halimde olmayı seviyorum yeni insanlarla tanışmak ya da çevrem olsun gibi bir niyetim yok dedim çünkü burada hiç arkadaşım yok diye de dert yanan oluyor ama dışarda da bu kadar sessiz kalmanın normal olmadığını biliyorum demiştim açıklamak gerekirse çünkü birileriyle görüştüğümde kafaya takıyorum bu durumu 😊

Karşı taraf konuşkandır belki, o konu açar siz de bir şeyler dersiniz öyle ilerler gider.

Eşiniz de sizin gibiyse sorun değil de
Eşiniz eğer sosyal biriyse ben çok üzüldüm eşinize 🙄
eşim dışarıda sosyal arkadaşları var ama öyle sürekli birileriyle gidip gelelim yakın olalım gibi bir derdi yok o da sevmiyor, samimi gelmiyor gereksiz geliyor bize.

eşim dışarıda sosyal arkadaşları var ama öyle sürekli birileriyle gidip gelelim yakın olalım gibi bir derdi yok o da sevmiyor, samimi gelmiyor gereksiz geliyor bize.
Bu arkadaşın teklifini niye kabul ettiniz ki karı-koca hoşunuza gitmiyorsa? 👀

Süreklilik yok ise böyle sürer gider. Rahatsız değilseniz devam edin sizin yapınız bu.
Fakat sosyal çevrenizle aktif buluşma aktivite vs olsa ister istemez alışıyorsun konu konuyu açıyor.
Ama ayda yılda bir görüştüğün insanla ne kadar bir paylaşımın olabilir ki? Fikirleriniz uyuşuyor mu mesela onu bile bilmiyorsunuz rahat rahat sohbet edemezsiniz ki zaten🙄

Zaten bi dahakine çağırmazlar ya merak etmeyin
Bencede şahsen eşim bı arkadasi ve eşini evde veya dışarda yemeğe cagirsa ve karı koca bı konu açıp konuşma çabaları olmasa bı daha görüşmeyelim derdim eşime. Bu sessizlik durumundan memnun olabilirsiniz ama bence sizde farkındasınız normal olmadığının konu sahibi. Terapi almanızda fayda olabilir. İnsan sosyal canlidir yani neticede. Yalnızlığı sevmek başka bişey sizinki başka bişey bence. B bendekidurumlar

Bencede şahsen eşim bı arkadasi ve eşini evde veya dışarda yemeğe cagirsa ve karı koca bı konu açıp konuşma çabaları olmasa bı daha görüşmeyelim derdim eşime. Bu sessizlik durumundan memnun olabilirsiniz ama bence sizde farkındasınız normal olmadığının konu sahibi. Terapi almanızda fayda olabilir. İnsan sosyal canlidir yani neticede. Yalnızlığı sevmek başka bişey sizinki başka bişey bence. B bendekidurumlar
Ben hala sadece karı koca iyi anlaşmalarını atlatamadım 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X