- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Nolacak bu ukraynanin hali deyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo mesela ben bugün iki arkadaşımla ayrı ayrı buluştum. Şimdi de gece oldu telefonda takılıyorum.Burada sürekli yorum yapanlar da asosyal zaten, ben de asosyalim, çünkü sürekli elde telefon v.s. ile ne kadar sosyal, ne kadar etrafımızla ilgili olabiliriz ki, o yüzden çok da şey yapmayın. Hem illa bulursunuz konuşacak bişiyler, dikkatinizi verirseniz konuşulanlara.
Bencede oyle. İnssan insana her zaman lazım sonuçta. Biz ailerlerden uzakta yaşıyoruz mesela, arkadaşlarımız da öyle. Doğum vs durumlarinda ailelerden önce biz koşarız birbirimize onlar yetişene kadar herşey hallolmus olur. Ne biliyim çocuklarımızın doğum günleri veya yazın pikniklerimiz olur. Çocuklar eglenir ne güzel. Büyüklere de iyi gelir. Herşey insanla oluyor nihayetinde. Herkesin yapısı farklıdır tabide bence sizinki çok aşırıya kaçmış.Yani elbette herkesin bir karakteri var hayattan beklentisi var ama maalesef eşsiz dostsuz da olmuyor. İnsanın bayramı oluyor, cenazesi oluyor, bazen bir işi oluyor, çocuk görmesi oluyor vs say say bitmez. En azından belli sıklıkta görüştüğünüz candan birileri olsa hiç fena olmaz ki zaten merak etmeyin o gerginlik o sohbetin sarmaması nedeniyle bir daha çağırmazlar ama şahsen bu kadar asosyal olmanın çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Kesinlikle. Çalışıp çalışmadığı hakkında hiçbir fikrim yok mesela ama yüzde 98 çalışmıyordur diyorum. Çalışsa mesela nasıl bir ilişki kuracak merak içindeyim.Yoo mesela ben bugün iki arkadaşımla ayrı ayrı buluştum. Şimdi de gece oldu telefonda takılıyorum.
Telefon herkesin elinde olan bir şey, bütün insanların sosyalliğini etkiliyor. Mesela ben diğer uygulamalarda daha az vakit geçirip buraya bakıyorum.
Benim asosyalleştigim dönemler de olur yani o konuda kendimi kanıtlama çabasında değilim ama her işi yürütebilen çok insan da var. Konu sahibinin asosyalliği ise farklı bir seviyede yani normal değil.
Kendini avutmada son noktaBurada sürekli yorum yapanlar da asosyal zaten, ben de asosyalim, çünkü sürekli elde telefon v.s. ile ne kadar sosyal, ne kadar etrafımızla ilgili olabiliriz ki, o yüzden çok da şey yapmayın. Hem illa bulursunuz konuşacak bişiyler, dikkatinizi verirseniz konuşulanlara.
Konu sahibinin sınava hazırlandığını hatırlıyorum yani çalışmıyor.Kesinlikle. Çalışıp çalışmadığı hakkında hiçbir fikrim yok mesela ama yüzde 98 çalışmıyordur diyorum. Çalışsa mesela nasıl bir ilişki kuracak merak içindeyim.
Ama çalıyorum cınıms yanıldın derse boynum kıldan ince yanılmışım derim ama tek odada tek kişi mi çalışıyorsun derim.
Farklı bir boyut çünkü konu sahibininki
İnsanlarla sohbet edememekten mi çok mutlusunuz?Aynı ben çok mutluyum böyle olmaktan![]()
Ne enteresan ki sizin içinize bir ben kaçmış.okadarmi beni anlattınız ya.bana göre normal çevreme göre anormalim bende.biz bu bizi sevdiğinize göre don't problembu yaşta hala asosyal olmaktan vazgeçmedim ve kendi halimde olmaktan rahatsızlık duymuyorum, diğer insanlar gibi yalnızım diye arayış içinde değilim. ama söz konusu insan topluluğu olunca rahatsızlığım var bunun da normal olmadığını biliyorum.
eşimin iş arkadaşı bizi dışarda yemeğe çağırıyor, kendi eşi de gelecekmiş, bizden de bir 10 yaş kadar büyükler. zaten insan gördüğümde laf bulamayan ben yine sessiz damgası yiyeceğim niye konuşmuyorsun, sessizsin diyecekler diye korkuyorum. Çünkü zamanında bu laflardan çok bıktım.
Resmen kendi kendimin arkadaşıyım, o kadar iyi anlaşıyorum ki felsefe yapıyorum espri yapıyorum,cümlelerim gayet düzgün.ama başka insanlarda bu söz konusu değil. bir de bir tek eşimin yanında rahatım.
Hiç katılmıyorum Türkçe konuşsun yeter .Konu o kadar çok ki .Sosyo- kültürel çevreler bir değilse konu bulmak herkes için zor bence .dua edin karşı taraf konuşkan olsun![]()
Aynen öyleGündemde o kadar cok konu var ki, birini açın, devami gelir. Hayat pahaliligindan bahsedin mesela. Bu konunun sonu gelmez bence
şu an için öyle ama günün birinde yalnız kalırsanız hikikomori olup çıkmayasınız.neden anlamadım herkes biriyle gidip gelmek zorunda yakınlık kurmak zorunda değil. ikimize de insan ilişkileri yapmacık geliyor. ailelerimiz var, ikimiz varız. ama dışarda yaşadığım durum normal değil bende biliyorum sosyal anksiyetem olmasa böyle konu açmam![]()
Ben de sizin gibiyim. Normal olmadığımı biliyorum diyorsunuz ama bana gayet normal geliyor. Yani içe dönük bir insansınız, herkes dışa dönük olacak diye bir kaide yok ki. Bu da sizin karakteriniz. Bence gayet normal. Öncelikle kendinizi kabul ederek işe başlayabilirsiniz.kendi halimde olmayı seviyorum yeni insanlarla tanışmak ya da çevrem olsun gibi bir niyetim yok dedim çünkü burada hiç arkadaşım yok diye de dert yanan oluyor ama dışarda da bu kadar sessiz kalmanın normal olmadığını biliyorum demiştim açıklamak gerekirse çünkü birileriyle görüştüğümde kafaya takıyorum bu durumu![]()
Simdi "Merhaba" dedikten sonra,misir ve sumer medeniyetlerinden bahesiyorsan,felsefenin dogusu ile alakali konusuyorsan,akla yatkin olmayan yerine irrasyonel vs gibi terimler kullaniyorsan bence seni anlamiyorlarResmen kendi kendimin arkadaşıyım, o kadar iyi anlaşıyorum ki felsefe yapıyorum espri yapıyorum,cümlelerim gayet düzgün.ama başka insanlarda bu söz konusu değil. bir de bir tek eşimin yanında rahatım.