- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
bu yaşta hala asosyal olmaktan vazgeçmedim ve kendi halimde olmaktan rahatsızlık duymuyorum, diğer insanlar gibi yalnızım diye arayış içinde değilim. ama söz konusu insan topluluğu olunca rahatsızlığım var bunun da normal olmadığını biliyorum.
bu yaşta hala asosyal olmaktan vazgeçmedim ve kendi halimde olmaktan rahatsızlık duymuyorum, diğer insanlar gibi yalnızım diye arayış içinde değilim. ama söz konusu insan topluluğu olunca rahatsızlığım var bunun da normal olmadığını biliyorum.
eşimin iş arkadaşı bizi dışarda yemeğe çağırıyor, kendi eşi de gelecekmiş, bizden de bir 10 yaş kadar büyükler. zaten insan gördüğümde laf bulamayan ben yine sessiz damgası yiyeceğim niye konuşmuyorsun, sessizsin diyecekler diye korkuyorum. Çünkü zamanında bu laflardan çok bıktım.
Resmen kendi kendimin arkadaşıyım, o kadar iyi anlaşıyorum ki felsefe yapıyorum espri yapıyorum,cümlelerim gayet düzgün.ama başka insanlarda bu söz konusu değil. bir de bir tek eşimin yanında rahatım.
kendi halimde olmayı seviyorum yeni insanlarla tanışmak ya da çevrem olsun gibi bir niyetim yok dedim çünkü burada hiç arkadaşım yok diye de dert yanan oluyor ama dışarda da bu kadar sessiz kalmanın normal olmadığını biliyorum demiştim açıklamak gerekirse çünkü birileriyle görüştüğümde kafaya takıyorum bu durumuBizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mevcut durumunuzu seviyorsunuz , değişmekte istemiyorsunuz. Bu durumda söylenecek birşey de yok.
eşim dışarıda sosyal arkadaşları var ama öyle sürekli birileriyle gidip gelelim yakın olalım gibi bir derdi yok o da sevmiyor, samimi gelmiyor gereksiz geliyor bize.Eşiniz de sizin gibiyse sorun değil de
Eşiniz eğer sosyal biriyse ben çok üzüldüm eşinize
Bu arkadaşın teklifini niye kabul ettiniz ki karı-koca hoşunuza gitmiyorsa?eşim dışarıda sosyal arkadaşları var ama öyle sürekli birileriyle gidip gelelim yakın olalım gibi bir derdi yok o da sevmiyor, samimi gelmiyor gereksiz geliyor bize.
bence de karşı taraf konuşkan ve yeni insanlarla tanışmayı seviyor çünkü baya ısrar etmiş eşime, ama umduklarını bulamayacaklar gibi geliyorKarşı taraf konuşkandır belki, o konu açar siz de bir şeyler dersiniz öyle ilerler gider.
ısrar etmiş eşime gidelim diye ve dışarda yemek yiyeceğiz yani eve çağırmamışlar ama çok ilerlemez diye düşünüyorumBu arkadaşın teklifini niye kabul ettiniz ki karı-koca hoşunuza gitmiyorsa?
Bu arkadaşın teklifini niye kabul ettiniz ki karı-koca hoşunuza gitmiyorsa?
Zaten bi dahakine çağırmazlar ya merak etmeyinısrar etmiş eşime gidelim diye ve dışarda yemek yiyeceğiz yani eve çağırmamışlar ama çok ilerlemez diye düşünüyorum
eşim konuşur zaten iyi anlaştıkları için çağırmıştır, ama büyük ihtimalle öyle olur.Zaten bi dahakine çağırmazlar ya merak etmeyin
Bencede şahsen eşim bı arkadasi ve eşini evde veya dışarda yemeğe cagirsa ve karı koca bı konu açıp konuşma çabaları olmasa bı daha görüşmeyelim derdim eşime. Bu sessizlik durumundan memnun olabilirsiniz ama bence sizde farkındasınız normal olmadığının konu sahibi. Terapi almanızda fayda olabilir. İnsan sosyal canlidir yani neticede. Yalnızlığı sevmek başka bişey sizinki başka bişey bence. B bendekidurumlarZaten bi dahakine çağırmazlar ya merak etmeyin
Ben hala sadece karı koca iyi anlaşmalarını atlatamadımBencede şahsen eşim bı arkadasi ve eşini evde veya dışarda yemeğe cagirsa ve karı koca bı konu açıp konuşma çabaları olmasa bı daha görüşmeyelim derdim eşime. Bu sessizlik durumundan memnun olabilirsiniz ama bence sizde farkındasınız normal olmadığının konu sahibi. Terapi almanızda fayda olabilir. İnsan sosyal canlidir yani neticede. Yalnızlığı sevmek başka bişey sizinki başka bişey bence. B bendekidurumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?