eşimle yemeğe çağırıldık (sorun asosyal ben)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E hadsizim belki
Yetkili merci siz misiniz?

Tekrar ediyorum biz konu sahibiyle konuşmaya devam ederek zaten anlaştık
Onaylarsanız işimize devam edeceğiz
İşlem beklemede kaldı 🙄
Yetkili değilim sadece hadsize hadsiz diyorum. Neden bu kadar uzatıyorsun madem hadsizsin ben de hadsiz olduğunu söyledim işte.

Konu sahibi yanalrında bir çift olacağını yazmış başbaşa olduklarını nerden uyduruyorsun. Bi çiftle beraber yemeğe çıkmak sosyalleşmek değil mi? Neyi savunduğunu bile bilmiyorsun. Başbaşa gitmelerine sosyalleşmek demiyorum zaten. Konu sahibi yanlarında bir çift olacağını yazmış 😧 bunun nesini anlamıyorsun. Başbaşa değiller. Bi şeyi bilmeyen sensin daha neyden bahsedildiğinden bile bihabersin.
Eğer yemeğe katılanlardan biri öyle sessizce durup, sadece dinliyorsa, konu sahibi de öyle olacak muhtemelen, fiziksel olarak aynı masada olmaları gerçek anlamda sosyalleşmek anlamına gelmiyor bence.
Çok daha yeni yaşadım bu durumu, 10 kişilik grupta herkes gülüp eğlenir, sohbet ederken soru sorulmadan cevap vermeyen biri vardı aramızda. Evet bizimle 3 saate yakın oturdu ama asla sosyalleşmedi.

Eğer yemeğe katılanlardan biri öyle sessizce durup, sadece dinliyorsa, konu sahibi de öyle olacak muhtemelen. Fiziksel olarak aynı masada olmaları gerçek anlamda sosyalleşmek anlamına gelmiyor bence.
Çok daha yeni yaşadım bu durumu, 10 kişilik grupta herkes gülüp eğlenir, sohbet ederken soru sorulmadan cevap vermeyen biri vardı aramızda. Evet bizimle 3 saate yakın oturdu ama asla sosyalleşmedi.
O insanında mizacı o ama. Ona göre de o durum sosyalleşmek. Sosyalleşmek deyince insanalrın aklına şen şakrak konuşkan insanlar geliyor. Sosyal ortamlarda sessiz kalıyor olması sosyalleşememk değil diye düşünüyorum. Karakterinin el verdiği ölçüde sosyalleşebiliyor.

Asosyallik daha cok yanlış insanlarla zaman geçirdikten sonra çıkıyor bence mesela yorumlarınızı eleştiren sizi ne yapsanızda sürekli eleştiren insanlar yüzünden ortaya çıktığını düşünüyorum bir zaman sonra rahatsız oluyorsunuz birsey demekten karşı tarafın eleştirmesinden size kaba ve mesefeli davranmasından .
Zamanla kimseyle konuşmayı istemeyecek hale geliyorsunuz.
Sizdeyse böyle bir durum yasandımı konu sahibi?

Asosyallik daha cok yanlış insanlarla zaman geçirdikten sonra çıkıyor bence mesela yorumlarınızı eleştiren sizi ne yapsanızda sürekli eleştiren insanlar yüzünden ortaya çıktığını düşünüyorum bir zaman sonra rahatsız oluyorsunuz birsey demekten karşı tarafın eleştirmesinden size kaba ve mesefeli davranmasından .
Zamanla kimseyle konuşmayı istemeyecek hale geliyorsunuz.
Sizdeyse böyle bir durum yasandımı konu sahibi?
Mesela birinin hadsizce gelip eşine acıdım falan demesi. Konu sahibi tam olarak bu tür insanlar yüzünden kabuğuna çekilmiş olabilir ama gel de anlat 🤦‍♀️ kötüsünüz ve farkında bile değilsiniz giggles giggles

Mesela birinin hadsizce gelip eşine acıdım falan demesi. Konu sahibi tam olarak bu tür insanlar yüzünden kabuğuna çekilmiş olabilir ama gel de anlat 🤦‍♀️ kötüsünüz ve farkında bile değilsiniz giggles giggles
Hani uzatmıyorduk?
İstediğiniz polemik çıkmayınca uzatmaya mı karar verdik?👀
Giggles yokum diyor
Size iyi forumlar 🙋‍♀️

Hani uzatmıyorduk?
İstediğiniz polemik çıkmayınca uzatmaya mı karar verdik?👀
Giggles yokum diyor
Size iyi forumlar 🙋‍♀️
Yokum dersin tabi :D
konu sahibinin zaten kendinde eksiklik olarak gördüğü bi konuda; senin eşine acıyorum demen ne kadar yaralayıcı bi şey bi düşün. Düşünebilirsen tabi.

O insanında mizacı o ama. Ona göre de o durum sosyalleşmek. Sosyalleşmek deyince insanalrın aklına şen şakrak konuşkan insanlar geliyor. Sosyal ortamlarda sessiz kalıyor olması sosyalleşememk değil diye düşünüyorum. Karakterinin el verdiği ölçüde sosyalleşebiliyor.
3 saat birkaç cümle dışında konusmadan sadece dinlemek, sosyalleşmek değil de eziyet çekmek gibi geldi bana daha çok ama o kişinin ne düşünüp, hissettiğini bilemiyorum tabi.

Yetkili değilim sadece hadsize hadsiz diyorum. Neden bu kadar uzatıyorsun madem hadsizsin ben de hadsiz olduğunu söyledim işte.
Had bilmekten bı haber oldugunuz bu cumleden bile belli oluyor oysa 🥴 sizde olmayan biseyi başkasına nasıl tavsiye edebiliyorsunuz 🤔

Bende olmadığını nerden uydurdun şimdi :KK70: ben kime eşine acıyorum demişim pardon :KK70:
Kilit cümle o mu yani şimdi?
Ben size öyle bı cümle kurdunuz dedim mi?
O cümle ne amaçla dendi okuyabildiniz mi? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz acaba bence burda sıkıntı var. Eğer 'eşiniz sosyal biriyse' demiş zaten. Evet eşi sosyal olan birisinin eşi asosyalse o kişiye bence acırım. Hadi bende hadsiz mi oldum şimdi tüh 🤭 (konu sahibi zaten sonradan demiş eşimde asosyal diye ve iki üye arasında zaten konuşmuştu bunu) Bu konu sizi neden bu kadar gerdi onu bilemedim ama bak 🤷

Onu rencide etmek için dediğini sanmiyorum ama konu sahibinde beni gerçekten rahatsız eden birsey var, ne yapabilirim nasıl sosyallesirim demiyor direk ben böyle seviyorum kendimi durumumu diyor,
bizimde öyleysen öyle kal dememizi bekliyor herhalde..
Eşi icin biraz gayret etmeli diye düşünüyorum yoksa kendisiyle beraber eside arkadaşlarından ortamından uzaklaşacak.
Asosyal biri Evlenmemeli ozaman,evlenmiş biri olarak eşiyle olacak olan toplantıları partileri misafirlikleri kutlamaları kabul etmiş oluyor zaten. Esi kendisi icin basklarındandamı uzak duracak yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X