Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki beklediğin gibi kötü olmaz.Aralarına alırlar belki,çok iyi anlaşacaksındır.Ya da öyle bile olmazsa,en fazla yalnız takılırsın.Kocan da bu tür konularda seni tehdit etmemesi gerektiğini,ona muhtaç olmadığını anlamış olur.Öbür türlü ömür boyu bu tavırlarına maruz kalırsın.yok o iki kızla savaş filan çıkmaz da ben muhatap olmıycam için yalnız kalıcam.
bunu da dert ettim ya kendime niyeyse sanki dünyada başka dert yok.
kızlar bekar ikisi takılacak.
istersen gel istersen gelme bana her yol uyar bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim tek başıma giderim kafa dinlerim orda de kes salıya kadar nasıl değişiyor gör bak. şuan sen üstüne gittiğin için böyle sapıtıyorkızlar sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık.
sonra mesajlarla tartışma devam etti.
bizimde haftaya şehir dışında bir eğitim olacak, ben oraya eşimle beraber gideceğimi söylemiştim kuruma.
otelde de oda ona göre ayarlanacak.
eşim beni şimdi en ufak şeyde oraya gelmemekle tehdit ediyor.
ben de gelmesini istiyorum çünkü sadece 3 bayan gidiyoruz, gerisi hep erkek.
bu iki bayanda iyi anlaştığım kişiler değil.
yani ben orada bir hafta boyunca tek başıma takılacam.
yemekte tek başıma olcam, odada yanlız olcam.
açıkcası çok canım sıkılıyor şuan.
öğle molasında konuşup sabahki konuyu halletmiş gibi olsakta şimdi yine aynı oldu ve eşim yine gelmiyorum diyip duruyor.
napıcam ben bu adamla kafayı yiycem ya.
gelmiyceğini bilsem bi mazeret uydurur bende gitmezdim, şimdi gitmek zorundayım.
her yolu denedim sürekli gelmiyorum diyor, açıkcası bunu bana karşı kullanıyor gibi de.
bırakayım ne hali varsa görsün, ben de gidiyim tek başıma vakit geçirip geliyim mi?
yoksa akşam gelmesi için ikna mı ediyim ?
yoksa salı gününe kadar oluruna mı bırakıyım?
eğer gelmesse bende bundan sonra ona göre davranıcam ve onunla hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
çok canımı sıktı bugün tüm günüm can sıkıntısıyla geçiyor ya![]()
kız kardeşin var mı? onunla gidin. o otursun evinde sizde eğitimin tadını çıkartın![]()
Esin seni tek basına göndermeyi Göze alıyorsa sen onsuz ne yapacağım diye daha da egosunu şişirme
evet kız kardeşime teklif ettim gelirse onunla gidicem
aklıma bir şey geldi; tamam gelme bende diğer arkadaşlarla(ki erkek çok dedin) takılırım. pek acımasız oldu. cinayet sebebi gibi
.
çok zevkli oluyor. kardeşinle git. geçen ben gitmiştim. tatil gibi iyi gelmişti bana...
kızlar sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık.
sonra mesajlarla tartışma devam etti.
bizimde haftaya şehir dışında bir eğitim olacak, ben oraya eşimle beraber gideceğimi söylemiştim kuruma.
otelde de oda ona göre ayarlanacak.
eşim beni şimdi en ufak şeyde oraya gelmemekle tehdit ediyor.
ben de gelmesini istiyorum çünkü sadece 3 bayan gidiyoruz, gerisi hep erkek.
bu iki bayanda iyi anlaştığım kişiler değil.
yani ben orada bir hafta boyunca tek başıma takılacam.
yemekte tek başıma olcam, odada yanlız olcam.
açıkcası çok canım sıkılıyor şuan.
öğle molasında konuşup sabahki konuyu halletmiş gibi olsakta şimdi yine aynı oldu ve eşim yine gelmiyorum diyip duruyor.
napıcam ben bu adamla kafayı yiycem ya.
gelmiyceğini bilsem bi mazeret uydurur bende gitmezdim, şimdi gitmek zorundayım.
her yolu denedim sürekli gelmiyorum diyor, açıkcası bunu bana karşı kullanıyor gibi de.
bırakayım ne hali varsa görsün, ben de gidiyim tek başıma vakit geçirip geliyim mi?
yoksa akşam gelmesi için ikna mı ediyim ?
yoksa salı gününe kadar oluruna mı bırakıyım?
eğer gelmesse bende bundan sonra ona göre davranıcam ve onunla hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
çok canımı sıktı bugün tüm günüm can sıkıntısıyla geçiyor ya![]()