• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle yine anlaşamadık :(

Gelmesin ne güzel kafanı dinlersin
Ayrıca sen inanıyor musun cidden gelmeyeceğine ve seni erkeklerin arasında yalnız bırakacağına, yemezler :KK70:
Kuzu kuzu gelir sen sallama

gelmezsen gelme de,
bidahada hiç açma bahsini..
bak senden önce hazırlanıcak :KK53:

bu durumu lehinize cevirmek varken neden gelmesini bu kadar istiyosunuz ki.Gelmezsen gelme bende kafamı dinlerim diye atar yapın bak bakalım geliyo mu gelmiyor mu.
Gelmezse bile gercekten kafanızı dinlersiniz.

Kusura bakmayin ama cok komik
adamin oltasina niye geliyorsunuz ki onemsemeyin bakin nasil gelecek pasa pasa
ben larimi soyler cekilirdim kenara sonra da gule gule hazirlik yapmasini izlerdim. Dert ettiginiz seye bakin Allah askina
Seni sensiz kalamadigim icin mi cagiriyorum zannediyorsun ''onca erkegin icine ben tek basima giderim elbette sorun yok gelmezsen gelme.'' Der keyrime bakardim. Daha da asla ne derse desin bu konuyu acmazdim

kızlar ne yazık ki benimki çok inat.
gelmez yani.
ne blöf ne bişey işlemez.
kardeşim gelmesse tek gidecem mecbur.
ama eşime de bunu ödetecem.
yaza diğer kardeşimin bebeği olacak eşime söylemiycem bile kendim gidip kardeşimde kalacam.
bu da yeni geldi aklıma :KK14:

kızlar ne yazık ki benimki çok inat.
gelmez yani.
ne blöf ne bişey işlemez.
kardeşim gelmesse tek gidecem mecbur.
ama eşime de bunu ödetecem.
yaza diğer kardeşimin bebeği olacak eşime söylemiycem bile kendim gidip kardeşimde kalacam.
bu da yeni geldi aklıma :KK14:

çok çözüm odaklı bir yaklaşım değil

çok çözüm odaklı bir yaklaşım değil

canım napıyım bıktım artık onun bu tavırlarından.
onsuz gittiğim zaman da niye diye sorarsa bana şimdi söylediği şeyleri söyliycem ona.
ben onun canınızı sıkarmışım orda, tatili burnundan getirirmişim öyle diyo.

çok cazip bir şehir değil canım, iç anadolu da bi yer işte.
deniz kenarı filan değil :KK53:
ben sana bir şey diyeyim mi aralıkta afyon sandıklı thermal parktaydı eğitimimiz sonra da şubatta Antalya da 5 yıldızlı bir oteldeydi..yalnızkende süper oluyor eşle gidince de tabi..ama eşin senin onu ne kadar götürmek istediğini bildiğinden hiiiç istifini bozmadan seni uyuz etmeye devam ediyor..bu fırsatıda eline veren sensin biliyorsun ben hiç takılmam o tatile tek giderim..gelecem derse katiyen kabul etmiyorum der suratına bakmadan çıkar giderim..eğer ki peşimden gelirse kendisini hiç iplemem mesai arkadaşlarım olan beylerle vakit geçiririm..görsün gününü.

ben sana bir şey diyeyim mi aralıkta afyon sandıklı thermal parktaydı eğitimimiz sonra da şubatta Antalya da 5 yıldızlı bir oteldeydi..yalnızkende süper oluyor eşle gidince de tabi..ama eşin senin onu ne kadar götürmek istediğini bildiğinden hiiiç istifini bozmadan seni uyuz etmeye devam ediyor..bu fırsatıda eline veren sensin biliyorsun ben hiç takılmam o tatile tek giderim..gelecem derse katiyen kabul etmiyorum der suratına bakmadan çıkar giderim..eğer ki peşimden gelirse kendisini hiç iplemem mesai arkadaşlarım olan beylerle vakit geçiririm..görsün gününü.

haklısın belki tek de güzel olabilir.
burası da 5 yıldızlı bir otelde.
spor yaparım, etrafı dolaşırım yada çıkar odada yatarım :63:

Ben de şehir dışı toplantılarda internetten film izliyorum, uzun zamandır okumak isteyip okuyamadığım kitapları okuyorum.
Küveti doldurup içinde yatıyorum. Uzun zamandır konuşamadığım arkadaşlarımla konuşuyorum.

Kendi evimde vakit bulamıyorum çünkü.

Bence hiç bir şey hissetmemiş gibi yapın, yani kızdığınızı belli etmeyin. Telefonunu açmamazlık etmeyin, hatta açın, keyifli bir sesle ayyyy ben de birazdan havuza inecektim deyin. Ya da şimdi spor salonundan geldim duşa girip arkadaşlarla bir şeyler içmeye ineceğim deyin.

Siz kendiniz "keyif alacağım" diye şartlanın, yeter

kızlar sabah eşimle saçma sapan bi sebepten tartıştık.
sonra mesajlarla tartışma devam etti.
bizimde haftaya şehir dışında bir eğitim olacak, ben oraya eşimle beraber gideceğimi söylemiştim kuruma.
otelde de oda ona göre ayarlanacak.
eşim beni şimdi en ufak şeyde oraya gelmemekle tehdit ediyor.
ben de gelmesini istiyorum çünkü sadece 3 bayan gidiyoruz, gerisi hep erkek.
bu iki bayanda iyi anlaştığım kişiler değil.
yani ben orada bir hafta boyunca tek başıma takılacam.
yemekte tek başıma olcam, odada yanlız olcam.
açıkcası çok canım sıkılıyor şuan.
öğle molasında konuşup sabahki konuyu halletmiş gibi olsakta şimdi yine aynı oldu ve eşim yine gelmiyorum diyip duruyor.
napıcam ben bu adamla kafayı yiycem ya.
gelmiyceğini bilsem bi mazeret uydurur bende gitmezdim, şimdi gitmek zorundayım.
her yolu denedim sürekli gelmiyorum diyor, açıkcası bunu bana karşı kullanıyor gibi de.
bırakayım ne hali varsa görsün, ben de gidiyim tek başıma vakit geçirip geliyim mi?
yoksa akşam gelmesi için ikna mı ediyim ?
yoksa salı gününe kadar oluruna mı bırakıyım?
eğer gelmesse bende bundan sonra ona göre davranıcam ve onunla hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum.
çok canımı sıktı bugün tüm günüm can sıkıntısıyla geçiyor ya :mad:
duzgunce son kez ifade et, sakinligini koru, israr filan etme.. benim mutlu olacagim seyden mahrum etmekle tehdit ediyorsun beni surekli, kendin bilirsin, bu sekilde bizi zedelemek istiyorsan ben yalvarmayacagim.. diyebilirsin..
madem gitmek zorundasin, gelmezse de kendin git ondan sonra..

Ben olsam mesaj atar "çocuk gibi gelmeyeceğim tehditinden bunaldım. Ben gelmeni istediğimi söyledim diye bunu bana karsi kullanman çok saçma... ister gelirsin ister gelmezsin pasa gönlün bilir.. " der daha da bu konuda agzimi acmazdim.

duzgunce son kez ifade et, sakinligini koru, israr filan etme.. benim mutlu olacagim seyden mahrum etmekle tehdit ediyorsun beni surekli, kendin bilirsin, bu sekilde bizi zedelemek istiyorsan ben yalvarmayacagim.. diyebilirsin..
madem gitmek zorundasin, gelmezse de kendin git ondan sonra..

bilmiyorum konuşasım kalmadı artık.
deminde aradı iptal ettir o şeyi dedi.
bende tamam ettirdim dedim.
kapattım.
daha da bu konu açılsın istemiyorum artık gelirse gelir napıyım.

Ben olsam mesaj atar "çocuk gibi gelmeyeceğim tehditinden bunaldım. Ben gelmeni istediğimi söyledim diye bunu bana karsi kullanman çok saçma... ister gelirsin ister gelmezsin pasa gönlün bilir.. " der daha da bu konuda agzimi acmazdim.

dedim canım hepsini dedim fazlasıyla.
hala aynı.

üstelemiycem artık oluruna bırakıcam.
gelmesse de orda tek napılır onu düşününcem

termal otelse gideceğiniz yer yüzme havuzları vs. güzel oluyor. havuz arkadaşı bile bulursunuz. yer içer dinlenirsiniz. eğitiminizde olur. son gece de eğlence düzenlerler.. ohhh...

bilmiyorum konuşasım kalmadı artık.
deminde aradı iptal ettir o şeyi dedi.
bende tamam ettirdim dedim.
kapattım.
daha da bu konu açılsın istemiyorum artık gelirse gelir napıyım.
baska problemleriniz var mi aranizda? esinin karakterinde ya da?

termal otelse gideceğiniz yer yüzme havuzları vs. güzel oluyor. havuz arkadaşı bile bulursunuz. yer içer dinlenirsiniz. eğitiminizde olur. son gece de eğlence düzenlerler.. ohhh...

havuza girmek istiyorum da hastalığıma denk geliyor.
gelmediği bi gün olursa gircem inşallah.
diğer türlü eğlencelerden de hiç hoşlanmam ki.

Back
X