- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Anlatiyorumda anlamıyor.e bise olmaz abartiyosun gibi geçiştiriyor. Hemen kendi skintilarini açıyor.O nasıl bir hitap şekli ya. Benimde zor zamanlarım olur, çok ketum birisiyim kolay kolay yüzümden anlaşılmaz, kan kusarım, kızılcık şerbeti içtim derim. Belki sizde dışarıdan öyle görünüyorsunuz, adama vahimi gelsin, siz anlatın dinlemiyorsan haklısın.
Iletişim yok.aslinda normal hayatta iyiyiz. Ama bir skintin olduğunda anlatsamda anlamiyor. Kendi ailesine de böyle gaddar.merhamet yok.Evliliğinizde iletişim yok, saygı sınırını da aşmışsınız. Unutmayın siz derdinizi anlatmazsanız kimse aklınızdan geçenleri okuyamaz.
Anlamıyor konusuuyorum başka birşey söylüyor. Dinle diyorum bak derdimi anlatiyorum yüzüme bile bakmıyor.biktim senin egondan kibrinden allah belanı versin dedim ciktimAllah belani kısmina hangi ara geçtiniz. Onu anlamadim.
Tamam şimdi oldu. Ama yine de beddua etmeyin. Sonuçta sizin eşiniz. Yine size dokunur ucu.Anlamıyor konusuuyorum başka birşey söylüyor. Dinle diyorum bak derdimi anlatiyorum yüzüme bile bakmıyor.biktim senin egondan kibrinden allah belanı versin dedim ciktim
çok doluyum.cok zor günler geçiriyorum eşim hiç yanında yok.anlatinca da yanında olmuyor.sozlerimi aglamalarimi geçiştiriyor.mutlu değilim.cok yalnızım.Niye bela okuyosunuz ya hu ? Çok fevri davranmışsınız. Bunu bir erkek yapsa topluca topa tutmuştuk vallahi
çok doluyum.cok zor günler geçiriyorum eşim hiç yanında yok.anlatinca da yanında olmuyor.sozlerimi aglamalarimi geçiştiriyor.mutlu değilim.cok yalnızım.
Belki size çok örnmli gelen konu, ona önemsiz geliyordur. Sizde eşinize bu durum beni çok zor geliyor öneride bulunun deyin. Eşime önemsiz gelen konularımda ben aşamıyorum ama ne yapmam gerekir diye sorarım. Bilemiyorum eşinize tepkiniz yine de çok çirkin. Sizde onun fikirlerine ve sorun olarak gördüğü şeylere değer verin, evet haklısın zor şeyler deyin. Karşılıklı anlayışla yürür evlilik het hütle değil.K
Anlatiyorumda anlamıyor.e bise olmaz abartiyosun gibi geçiştiriyor. Hemen kendi skintilarini açıyor.
Bu konuyu gerçekten asmaya başladım.etrafa hiç yansımıyorum özellikle eşime.hep güleryüzlü olmaya çalışıyorum ona.Eski konulariniza baktim da annenize cok kafa takiyorsunuz bu sizi gucsuz yapıyor.
Ayrica surekli hastalik takintim var demissiniz bu annemde de vardi babami kendine sogutmustu babam onu surekli gecistiriyordu cunku hep bibsorun vardı oturup da annemin sukrettigini hic görmedim.
Terapi alin derim olmadı şükür edin şükür.
İşte içinizde var ama!Bu konuyu gerçekten asmaya başladım.etrafa hiç yansımıyorum özellikle eşime.hep güleryüzlü olmaya çalışıyorum ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?