Esimle yine kavga

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Hergun bir konu acar oldum nerdeyse,
Daha gece açmıştım oysaki.cok zor günler geçiriyorum ailemle ilgili.bu aralar çok sıkıntılıyım.sosyal medyada fenomen biri videolar paylaşıyor br nebze de olsa rahatlatıyor.. b3n de yorum yapmıştım gerçekten videolarınız iyi geliyor diye.sabah tesadüf eşim gördü.ne skintin var da iyi geliomus diye.ben de biraz başladım anlatmaya.basladi ben çalışıyorum seni nasıl anlayim . Isimin garantisi yok vs serzenişlere. Geri vazgeçtim anlatmadim.tutamadim kendimi sen çok öküz bir adamsin hiç eşinin kötü gün yoldaşı değilsin.allah senin belanı versin dedim.tutamadm kendimi çarptım kapıyı çıktım.cok mutsuzum gerçekten.derdimu anlatacak kimsen yok.hic mutlu degilim

O nasıl bir hitap şekli ya. Benimde zor zamanlarım olur, çok ketum birisiyim kolay kolay yüzümden anlaşılmaz, kan kusarım, kızılcık şerbeti içtim derim. Belki sizde dışarıdan öyle görünüyorsunuz, adama vahimi gelsin, siz anlatın dinlemiyorsan haklısın.

K
Anlatiyorumda anlamıyor.e bise olmaz abartiyosun gibi geçiştiriyor. Hemen kendi skintilarini açıyor.

Evliliğinizde iletişim yok, saygı sınırını da aşmışsınız. Unutmayın siz derdinizi anlatmazsanız kimse aklınızdan geçenleri okuyamaz.
Iletişim yok.aslinda normal hayatta iyiyiz. Ama bir skintin olduğunda anlatsamda anlamiyor. Kendi ailesine de böyle gaddar.merhamet yok.

Anlamıyor konusuuyorum başka birşey söylüyor. Dinle diyorum bak derdimi anlatiyorum yüzüme bile bakmıyor.biktim senin egondan kibrinden allah belanı versin dedim ciktim
Tamam şimdi oldu. Ama yine de beddua etmeyin. Sonuçta sizin eşiniz. Yine size dokunur ucu.

Niye bela okuyosunuz ya hu ? Çok fevri davranmışsınız. Bunu bir erkek yapsa topluca topa tutmuştuk vallahi
çok doluyum.cok zor günler geçiriyorum eşim hiç yanında yok.anlatinca da yanında olmuyor.sozlerimi aglamalarimi geçiştiriyor.mutlu değilim.cok yalnızım.

çok doluyum.cok zor günler geçiriyorum eşim hiç yanında yok.anlatinca da yanında olmuyor.sozlerimi aglamalarimi geçiştiriyor.mutlu değilim.cok yalnızım.

Kendinizi mutlu edecek aktiviteler neler onları bulun ve yaparak her gününüzü keyifli geçirmeye çalışın. Kendinize odaklanın, gerekirse yardım alın umarım zor günlerinizi kolayca atlatırsınız. Bu zor dönemde bir de ilişkinizi dönülmeyecek noktalara getirirsiniz böyle davranırsanız. Saygı bitip yüz göz olunca bir şeyler bir daha zor düzelir çünkü.

Rabbim yardımcınız olsun inşallah düzelir...

Insan hiç mi merhamet göstermez karısına.ne problemin var ben yanindayim gel beraber çözelim demez.sana daha çok ihtiyacım var diyorum.kacta geliyorum yemek yiyorum bilmem ne.hic mi alttan almaz böyle zamanlarda.kendimi çok değersiz hissetmeye başladım.

K

Anlatiyorumda anlamıyor.e bise olmaz abartiyosun gibi geçiştiriyor. Hemen kendi skintilarini açıyor.
Belki size çok örnmli gelen konu, ona önemsiz geliyordur. Sizde eşinize bu durum beni çok zor geliyor öneride bulunun deyin. Eşime önemsiz gelen konularımda ben aşamıyorum ama ne yapmam gerekir diye sorarım. Bilemiyorum eşinize tepkiniz yine de çok çirkin. Sizde onun fikirlerine ve sorun olarak gördüğü şeylere değer verin, evet haklısın zor şeyler deyin. Karşılıklı anlayışla yürür evlilik het hütle değil.

İlk defa burada ki konulardan bir adama acıdım. Yazık adama hiç sormayadabilir. Ne demiştir bela okumuşsunuz.

Uuufff bu tur seyler oluyor malesef ben de bazen çenemi tutamam.. keske bu raddeye varmasa olaylar.. umarim duzelirsiniz

Eski konulariniza baktim da annenize cok kafa takiyorsunuz bu sizi gucsuz yapıyor.
Ayrica surekli hastalik takintim var demissiniz bu annemde de vardi babami kendine sogutmustu babam onu surekli gecistiriyordu cunku hep bibsorun vardı oturup da annemin sukrettigini hic görmedim.
Terapi alin derim olmadı şükür edin şükür.

Bu konuyu gerçekten asmaya başladım.etrafa hiç yansımıyorum özellikle eşime.hep güleryüzlü olmaya çalışıyorum ona.

Bu konuyu gerçekten asmaya başladım.etrafa hiç yansımıyorum özellikle eşime.hep güleryüzlü olmaya çalışıyorum ona.
İşte içinizde var ama!
Siz pisliği halinin altina itiyorsunuz ama o pisliklerin kokusu eve yayiliyor. Yani vucudunuz ve tepkileriniz siz farkinda olmadan sinyal veriyor. Bi uzmana danışın size ricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…