Esimle yine kavga

kimse sizin aklınızı okumak zorunda değil, açıkça konuşmak zorundasınız.Siz eşinizi ne kadar dinliyorsunuz peki? Eşinizin derdini tasasını biliyor musunuz? Eşim sizin gibi olsa bana karşı ben de onu dinlemem.Laflarınız çok ağır ve yersiz.Eski konularınızı da biliyorum , psikiyatriyle görüşmeye ihtiyacınız var.Yoksa bu hakaretleri edebileceğiniz bir kocanız olmayacak yakında.

İnsan eşine bela okur mu?
Ayrıca beddua döner,dolaşır,sahibine ulaşır derdi rahmetli dedeciğim.
Eşiniz size beddua okumanızı gerektirecek bir şey yapmamış.
Çok tuhaf bir iletişim tarzınız olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Bence bu tutumundan vaz geç bir erkeğe ne kadar sert konuşursan o da o kadar konuşur . Sen eşini anlamaya çalış bence sonra kendini tamam kadinn olarak ilgi bizim icin var sanki hep biz istiyoruz . Birazda böyle konulardan kavga edeceğinize siz guler yüz göstermeniz. Mutlu olduğunuzu belli etseniz eşinize sevdiğiniz yemekler yapsanız ne biliyim onu mutlu etmek değil olay kendini mutlu etmek çünkü eğer kadın mutluysa eşini de mutlu eder . Eşin seni mutlu etmiyor anlamıyor diyorsan kendi kendini mutlu et zor bisey değil bu hemen kestirip atmak çözüm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…