o bi erkek sende bi kadınsın bana kalırsa kadınlığın kullan :) bilgisayar başından kaldırmak pek zor olmıcak bence... harika bi gecenın ardından ertesi gece tekrar bilgisayar basına oturucağını hiç mi hiç düşünmüyorumm
Bilgisayarın fişini çekerdim ben olsam. Çok sessizsin cidden. :26:
Evet zaten ben isteyince hiç bakmıyo pcye hemen yanıma geliyo ama böyle yapınca beni sinirlendiriyo bende brakıp gidiyorum
Canım valla daha önce kendiside dedi bana ben kalkmazsam netin fişini çek diye .Ama ben kendisi yapsın istiyorum kendisi gelsin istiyorum
Bence interneti komple sökün. Çok mu gerekli ki iş icabı falan?
Biz kaçarak evlendik benim hiç arkadaşım yok ben evde sıkılmayım diye aldı interneti
Bende zaten çocuğumz olunca neti kapattırmak istiyorum.. O sorunda var bide :)
ya netin fişini çekme gibi değilde, ne bilim git bi film beğen beraber izleyın yanı ona oturmaya pek vakit bırakma :) e filmın arkasından bi cilve yaptımmı tamam işte
Anladım gündüz sıkılırsın kapanırsa
İzleyin tabii bide güzel giyinn hoş kokular fılan gerisini biliyosun zaten
Seni çok sevdimBunları deneyeceğim bakalım inşallah bi daha dün ki gibi olmaz :)
sen dene baktın devam edıyo yaz gene elbet buluruz bi çözüm
bak ben yenı evlıyken eşime okey aldırmıstım onunla ılk önce arkadas ol sonra zaten sevgılı olursun tabıkıde guzel gıyın hos kokular sür ama ıste ne bılıyım tv kapat masayı hazırla cıps kola vs vs . cagır oynayın gerısı gelır canıkooom :)
Evet zaten ben isteyince hiç bakmıyo pcye hemen yanıma geliyo ama böyle yapınca beni sinirlendiriyo bende brakıp gidiyorum
Canım valla daha önce kendiside dedi bana ben kalkmazsam netin fişini çek diye .Ama ben kendisi yapsın istiyorum kendisi gelsin istiyorum
Dün iyi geçti çok oturmadı pc başında benimle ilgilendi dün bide tartışmıştık baya ağladımKıyamadı bana
Çok sağol canım
Okey iyi fikir bunu denicem canım , güzel fikir :) Çok teşekkür ederiimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?