Esimm

Valla hiç öyle düz bir sene yazdım çocuğum 7.5 aylık doğdu demeyin yani niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ki olmışsa evlenmeden önce olmuştur kimsede yargılayamaz yani. Siz herhalde kaçtınız ve yaşınız da küçük çünkü eşiniz yeni askere gitmiş.Ayrı ev bile açamamış size. İyiyim mutluyum diyorsunuz da bir evde çocuk kayınpeder kayınvalide nasıl rahat ediyorsunuz ileride ne yapacaksınız? ayrıca derdinizi de anlamadım ki neden hiçbirşey yokmuş gitmemiş gibi hissediyorum diyorsunuz daha çok yeni de ondan önünüzde çok zaman var özleyeceksiniz tabii ki
Siz kimsinizde hakkımda bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Eğer öyle bişey olsaydı açıklama yapma gereği bile duymam sınırınızı bilin. Evet rahatım iyi anlaşıyoruz herkes kaynanasıyla didismek zorunda değil.

Aşkolsun :KK70: bende ayni yeri anlamamistim ama aciklamis A Askeresiii sonrada gördüm..
Komik bi durum yok sadece tam yazmayinca insan fake falan diye dusunuyor canim.. Allah cocugunu bagislasin benim de 2.5 aylik valla zor oluyor bende tek basimayim eş basimda ama yok gibi birsey :KK70: aksamdan aksamaaa
Kusura bakmayın o zaman ben yanlış anladım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeginizi

6 aylik bebek zaten insanin tum vaktini alir , calisiyomussunuz da , hangi ara sıkılacak vakit buluyorsunuz? bana 24 saat yetmiyor yahu :bicak:

Kusura bakmayın o zaman ben yanlış anladım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeginizi
Amin insallah hepimize nasip olsun saglikla buyutmek.. Ama siz biraz agresifsiniz galiba yada suan bulundugunuz durumdan dolayi stress olmussunuz.. kv ile yasayip sorun yasamiyorsaniz sansli kisilerdensiniz kiymet bilin.. umarim esiniz de bu zor donemde hayirlisi ile gider gelir.. bebeginizle vakit gecirin bol bol derim ben.. hatta sadece kv olmaz kendi annenize kardesinize teyzenize vs de goturun gezdirin havalar iyice bozmadan sosyallessin bebeginiz.. ben simdiden basladim valla ne kadar cok insan o kadar iyi..

Aşkolsun :KK70: bende ayni yeri anlamamistim ama aciklamis A Askeresiii sonrada gördüm..
Komik bi durum yok sadece tam yazmayinca insan fake falan diye dusunuyor canim.. Allah cocugunu bagislasin benim de 2.5 aylik valla zor oluyor bende tek basimayim eş basimda ama yok gibi birsey :KK70: aksamdan aksamaaa
Şaka yapıyorum kuzum :halay:konu sahibini fake zannettim ilk önce o yüzden sordum ben. Yoksa ister evlilik dışı yapar ister hemen yapar beni bağlamaz yani.

Siz kimsinizde hakkımda bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Eğer öyle bişey olsaydı açıklama yapma gereği bile duymam sınırınızı bilin. Evet rahatım iyi anlaşıyoruz herkes kaynanasıyla didismek zorunda değil.
Okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz? Alıntıladığınız kişi sizi savunmuş.
Ne kadar ayıp şu söyledikleriniz.

Amin insallah hepimize nasip olsun saglikla buyutmek.. Ama siz biraz agresifsiniz galiba yada suan bulundugunuz durumdan dolayi stress olmussunuz.. kv ile yasayip sorun yasamiyorsaniz sansli kisilerdensiniz kiymet bilin.. umarim esiniz de bu zor donemde hayirlisi ile gider gelir.. bebeginizle vakit gecirin bol bol derim ben.. hatta sadece kv olmaz kendi annenize kardesinize teyzenize vs de goturun gezdirin havalar iyice bozmadan sosyallessin bebeginiz.. ben simdiden basladim valla ne kadar cok insan o kadar iyi..
Haklısınız gidiyorum annemlere. O kadar saçma mesaj geliyor ki agresif olmamak mümkün değil kusura bakmayın cevabim icin

Kimse kimsenin hakkında bu kadar emin konuşamaz. Neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz yazmış görmüyor musunuz.
Evet çünkü bebek ucu ucuna doğmuş, evlilikten hemen sonra ve erken doğum yani. Tepki gelecek diye öyle söylediğinizi düşünmüştüm ben de. Sakin olun.

Şaka yapıyorum kuzum :halay:konu sahibini fake zannettim ilk önce o yüzden sordum ben. Yoksa ister evlilik dışı yapar ister hemen yapar beni bağlamaz yani.
:KK19: aynen öyle bende fake sandim canim:skandal: ama degilmis.. bu arada bir tek matematigim hep 5ti gerisi 4 :) resim muzik 2 :D ayy karnelerim geldi aklima :) yas olmuş 30 ben 7 yasa dondum :KK54:

Benim esimin de uzun donemdi ben 3aylik hamileyken gitti askere, o askerdeyken dogum yaptim filan bi geldi bebik 6aylik yabanci gibi oldu oglum onu gordugunde agliyodu filan kucagnda tabi bi de esimin bagrmalari eklenince oglum iyice ciglik atar oldu babasinin kucagnda, demem o ki gercekten zor ha sevme kismina gelnce biz de cok severek evlendik ama sevginin biseyi degistirdgi yok sonuc mu?esim simdi gercekten asker oldu. :KK35:

Back
X