- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
- Konu Sahibi umut_20114
-
Alemsin yaa ....ay! ben utanırım ama gerçekten özgün ifadeler belki bi deli anında söylerimBi kaç tane söyliyim terbiyem müsade ettiği kadar
Cinsel obje
Sex kölesi
Hayvanat yaratığı vs.
Daha beterleri var da bu kadar yeter yani başbaşaysak adami evde bu şekilde çagiririm disari cikarsak aşkim derim.
Sinir etmek istersem de isim soyisim yeter.
KesinlikleAranızda özel hitaplarınız olsun tabiki...
Sinirlenince adıyla hitap et gerçekten çok işe yarıyor
Balık ya da yengeç burcumuİsimle hitap etme diyor tlf suratıma kapatıyor bu arada 10 yıllık evliyiz
AbovvvvvBi kaç tane söyliyim terbiyem müsade ettiği kadar
Cinsel obje
Sex kölesi
Hayvanat yaratığı vs.
Daha beterleri var da bu kadar yeter yani başbaşaysak adami evde bu şekilde çagiririm disari cikarsak aşkim derim.
Sinir etmek istersem de isim soyisim yeter.
Büyüklerden öyle duydum bi yakınımız soyadıyla hitap ederdi. İsmiyle söylenmez diye.:) Zaten artık pek ismiyle hitap eden kalmadı erkekler bile.Ilk defa dıyuyrum neden gunahmıs kız :) ben kızınca ısmıyle hıtap ederım
Aranızda özel hitaplarınız olsun tabiki...
Sinirlenince adıyla hitap et gerçekten çok işe yarıyor
Ben tavsanim diye hitap ediyrmMrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
Ben hatun diyorum kızmıyor ama hoşuna da gitmiyor genel olarak sevgilim ve adıyla hitap ediyorum
boşverin derinleriDemekki ismiyle hitap genel anlamda. kızınca deniliyor .Derinlerime inilirse altta yatan kızgınlık var duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?