esimmm

Alemsin yaa ....ay! ben utanırım ama gerçekten özgün ifadeler belki bi deli anında söylerim

Ben eşime aşkım bitanem kocişim derim 8 yildır hiç ismini kullanmadım kızdığım zaman da ortaya konuşuyorum güzel hitaplar kullanmadan. Başkalarının yanında da x bey diyorum.

İki yıldir evliyiz bizde ben ona askim sevgilim pasam derim kizarsam adini derim oda oyle mi olduk der oda bana cogunluk gülum der kizinca ....hanim der

Aşk diyoruz biz birbirimize. Bende araya hayatım aşkım falan da alıyorum :)

Ilk defa dıyuyrum neden gunahmıs kız :) ben kızınca ısmıyle hıtap ederım
Büyüklerden öyle duydum bi yakınımız soyadıyla hitap ederdi. İsmiyle söylenmez diye.:) Zaten artık pek ismiyle hitap eden kalmadı erkekler bile.

Benim kocamın ismiyle eski sevgilimin ismi aynı. Ve o bunu biliyor. O sebeple ismiyle hitap edince çok sinirleniyordu Asabileşiyordu bianda. Şimdi de başka şekillerde hitap etmeme alıştı ismini söyleyince bi sorun var zannediyor

Benim sevgilimde ayni, ismimle hitap etme der bazen, laf arasinda bazen ismiyle seslenirim cunku.. ama ben dalarim - askim, yavrum, hayatim, canim vsvs ve hosunada gidiyor uyuzun .. cunku oda bana bu kelimelerle hitap ediyor hatta daha ilgincleride var - ask pastam, kuru uzumum .. azcik romantik ol cnm

Bizde sozlumle hic isimleerle hitap etmeyiz kac sene geçti. Kavgaliykende isim kullanmayiz. Gerci kavgali kalamiyoruz da neyse.

Ben ona her seyi derim minnoşum aşkım birtanem hayatim minik farem sevgi kelebegim ne aklima gelirse :)

Oda bana yavrum der aşkım der arada birtanem der ama bir sey diyor ki cok sacma :)
Tosun paşa diye sever :)
Hayır yani 1.64 boy var. Ilk tanidigi zaman 47 kiloydum. Sonra tabi yillar gecince kilo aldım 50 oldum kaldim öyle. Cok alakasiz ama tosun paşam diyor :)

Benimkine ismiyle hitap edersem bana trip atıyordu.
Bir kere aşkım dedim, ertesi gün eskidi dedi. ne yapayım TDKya mı gideyim :)

8 yıldır sevgiliyiz nisanliyiz ismiyle hitap ederim. Baskasi varsa hatta bey/hanim bile dedigimiz olur.
Evlenince de böyle olacaktir herhalde.
Bu biraz beklenti meselesi. Demek ki esiniz özel kelimleriniz olsun istiyor. Bu da hoa bir şey

Seslenme amacıma baglı

ben adiyla hitap ediyorum .seslenirken herif ,askim ,canim derim .Biri varsa resmiyimdur muhendis bey

Demekki ismiyle hitap genel anlamda. kızınca deniliyor .Derinlerime inilirse altta yatan kızgınlık var duyrulur
boşverin derinleri
şuan onunlasınız ve seviyorsunuz değil mi
yavaş yavaş alıştırın kendinizi

şok etmek isterseniz "erkeğim" diyin

benim eşim de sadece kızdığında ismimle hitap eder
ben ismiyle de tatlı sözle de :)

Biz hep ismimizle hitap ederiz hiç romantik değiliz demek ki ya, yine arada o askm filan der ben hep ismiyle..mesajlaşrken fln kullanırız genelde diğer hitapları

Biri varken ...cuğuum diye seslenirim
Kimse yokken aşkımlar bitanemler hayatımlar havada uçuşur.
Adıyla hitap etmem genelde, kızar. Bende kızarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…