esimmm

Ben hatun diyorum kızmıyor ama hoşuna da gitmiyor genel olarak sevgilim ve adıyla hitap ediyorum

Hatun derken bu stede erkek yok demi kizlar

Esime ismiyle hitap edersem kizgin oldugumu anlar pek fazla ismimizi kullanmayiz hatta evlendigimden beri esimden hic ismimi duymadim desem :) ömrüm, hayatim, ruhum derim oda benzer kelimeler kullanir.

İsimle hitap etmek dinen günahmış sanırım zaten isimle hitap etmem eşim de etmedi ve etsin de istemem arkadaş gibi sanki.Dışarıda aşkım deriz evde herşeyi deriz.Ne duymak istiyorsa bence sende onu kullan.

Ben sadece sınırlenınce adıyla hıtap ederım yada trıp atarkeen

İsimle hitap etmek dinen günahmış sanırım zaten isimle hitap etmem eşim de etmedi ve etsin de istemem arkadaş gibi sanki.Dışarıda aşkım deriz evde herşeyi deriz.Ne duymak istiyorsa bence sende onu kullan.

Ilk defa dıyuyrum neden gunahmıs kız :) ben kızınca ısmıyle hıtap ederım

Esimde bana ismimle hitap edince kizarim
Sebebi de hep askim kuzum derdi
Tamam kalabalikta ismimi soylesin ama basbasaykende soylemesin adimi sinir oluyorum gercekten

aşkım ya da hayatım çok kızınca adını söylerim o zaman anlar kızdığımı

Ben bazen isim bazen ulan kocaa bazen kociş vs vs duruma göre değişken hitaplar kullanıyorum.

Sevgiliyken Aşkım derdi,evlendik; şimdilerde ona kızgınsam hacı naber diyor,diğer zamanlarda yavrum!ben ona kızgınsam adıyla hitap ediyorum diğer zamanlarda ise canım!

Kız ne olabilir öyle hitap edecek ayıp kelime hiç bişey gelmedi aklıma

Ne dediğini merak ettim
Bi kaç tane söyliyim terbiyem müsade ettiği kadar
Cinsel obje
Sex kölesi
Hayvanat yaratığı vs.
Daha beterleri var da bu kadar yeter yani başbaşaysak adami evde bu şekilde çagiririm disari cikarsak aşkim derim.
Sinir etmek istersem de isim soyisim yeter.

Sex kolesini tuttum bende diyeyim bakalım benim ki ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…