esimmm

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi

İsmiyle hitap ettiğinizde nasıl çok kızıyor, ne diyor mesela?
Aşırı tepki veriyorsa saçmalık ta yani, ama canım, tatlım, hayatım de diyorsa o başka.

:) ben canim, askim, hayatim diye hitap ederim.
Oda bana canali gulum askim diye hitap eder.
Birbirimize kizdigimiz zaman o bana, ben ona isimlerimizle hitap eder.
Ben kizipta ismiyle hitap ettigimde bana kizar. Yine ne oldu da bana x diyorsun der.

Seninkide oyle galiba.

Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
aşkım derim kavga ederken adını söylerim :D :D

Ama su var kızlar ben son altı aydır ismiyle hitap ediyorum öncesinde hemen hemen hic dememisimdir ismini büyük bir tartışma sonrası artik ismiyle hitap ediyorum ama inanın bilinçli değil kendiliğinden ismiyle hitap etmeye başladı beynim artik nasıl kizdiysam simdi gayet normal geliyor bana ons ismiyle hitap etmem aksine onun bu tepkisi bana çok abest geliyor

o an ağzımdan ne çıkarsa... hesapla planla olmaz ki bu iş

Ben hep ismiyle hitap ediyorum aşkım canım diyemiyorum ya nisanliyken diyodum da içimden gelmiyo heralde artık :işsiz:

Baş başayken romantiksek aşk derim normal muhabbetlerde müdür derim kızgınsam isim soyisimle hitap ederim ama az önce farkettim kocam bana bugüne kadar hiç ismimle hitap etmedi hatta adım ağzından Nasıl çıkıyor hatırlamıyorum bile :KK57: dur gidip bi tane adımı söyleteyim

Back
X