- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi umut_20114
Ben hatun diyorum kızmıyor ama hoşuna da gitmiyor genel olarak sevgilim ve adıyla hitap ediyorum
Hatun mu? Siz erkeksiniz de esiniz kadin mi anlamadım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hatun diyorum kızmıyor ama hoşuna da gitmiyor genel olarak sevgilim ve adıyla hitap ediyorum
Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba
Yok valla kadınlığımdan hiç şüphe etmedim ama hep o diyecek değil yaHatun mu? Siz erkeksiniz de esiniz kadin mi anlamadım...
Bende ismini söylüyorum bazen sanki askerlik arkadaşımsın diyorMrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
Buraya iyi yakışır![]()
ayni seyi ben diyecektimHatun mu? Siz erkeksiniz de esiniz kadin mi anlamadım...
Esim bana daha cok guzel sozlerle hitap eder. Karicim ,canim,hayatim der. Ben ona genelde ismiyle hitap ederim ama arada cnm derim. Disarida ikimizde ismimizle hitap ederiz.Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi