esimmm

Demekki ismiyle hitap genel anlamda. kızınca deniliyor .Derinlerime inilirse altta yatan kızgınlık var duyrulur

Ben kizinca adini soylerim oda bana oyle yapar kizinca.bu aralar adiyla hitap ediyorum cunku kirgin ve kizginim.iyiyken askim hayatim oda aliskanlik oldu bende..

ben ona aşkım bebeğim bitanem derim
O bana , aşkım yawrum der
Ben ona kızında ismini kullanırım
O bana kızınca hiç bişe kullanmaz

Rutin hitaplar dışında birbirimize dombili deriz ☺ o bana göre daha kilolouydu ben de hamilelğimle ona yaklaşıyorum ☺ ikimiz de memnunuz bu hitaptan ☺

Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
Bende ismini söylüyorum bazen sanki askerlik arkadaşımsın diyor

Eşim bana canım der.kızgın olduğunda adımla çağırır. Bende ortaya karışık..canım hayatım da derim adını komik bir şekilde söyleyerek te hitap ederim.sinirliysem hitap bile etmem zaten.isim cisim olmaz yani.

Kizinca isimle hitap etmek daha cok sinirlendiriyorr karsidakini

Benim eşim de ben ona aşkım dediğim için kızıyo ama on senedir dilime yapışmış başka bişey söyleyemiyorum ki o bana hatun der. Ama isimlerimizi hiç söylemeyiz

İlişkilerde genelde kızınca isim söylenir eşinde o kafada
Kendinize özel hitaplarınız yokmu

Ben sinirliyken ya soyadıyla seslenirim yada koca kafa derim:63:

Normalde aşk , erim , sevdicek derim

Eşim kızgınken hiç seslenmez:duduk:

Normalde hatun , bıdık , sevdiğim yada milad diye seslenir

Mrb kızlar sizlere birşey soracagim Müsaadenizle .Esinize nasıl hitap ediyorsunuz acaba .Ben ismiyle hitap ediyorum ve çok kızıyor yani anlamadığım insan eşine ismiyle hitap edemezmi
Esim bana daha cok guzel sozlerle hitap eder. Karicim ,canim,hayatim der. Ben ona genelde ismiyle hitap ederim ama arada cnm derim. Disarida ikimizde ismimizle hitap ederiz.

O bana canim ben ona hayatim deriz.12 yildir hic isim soylemedik .simdide ismini soyleyemiyorum.kizsam bile ortada konusurum isimsiz ve canimsiz cicimsiz

Genelde hayatim deriz birbirimize.
Kizginsak isimler devreye girer.

Back
X