Eşin ailesiyle birlikte yaşamak

Merhaba arkadaşlar şu an kafam öyle bir karışık ki sağlıklı düşünemiyorum yardımlarınızı bekliyorumm:(

Benim bir yıllık bir beraberliğim var ve sözlüyüz.Sözlümle bir gün evlendikten sonra nerde nasıl yasayacagımız konusunda konuşuyorduk.Daha doğrusu hayal kuruyorduk ve ben hayal kırıklığına uğradım.Bana babasıyla konuştugunu söyledi.Bunların bir evi var neyse Babası 'ben üç sene sonra emekli olacağım.memelekete ev yaptırcam gelin siz burda oturun biz sadece kışları üç aylığına geliriz sizde kalırız demiş.biz bir buçuk sene sonra evlenicez yani bu demek oluyor ki Bir buçuk sene kayınvalidemle kalıcam. Yanı aslında bir kesinliğide yok gideceklerinn ben böyle olsun istemiyorum evliliğimn o yıllarında eşimle yalnız kalmak sadece ona yemek hazırlamak ne bileyim kendi evimde benm düzenim olsun istiyorum bunuda kabul etmek zorunda kaldım mecburen.Ama bn istemiyorum işte etrafımda böyle o kadar kötü örnek var ki korkuyorum huzursuzluk yaşamaktan iyi insanlar aslında ama ne bileyim korkuyorum hep diyolar baana ailelerden uzak oturun karışır herşeyinize diye ne yapacağımı ne düşüneceğimi ya da kendimi bu fikre nasıl alıştıracağımı şaşırdım lütfen bana yardım edin en azından bir fikrinizi söyleyin teşekkür ederimm

sakin derim bende sadece kvde var hicbi istedigimi yapamiyorum ne ozel bigun icin ozel bi masa ne istedigim yere yanliz gitme markete bile birlikte gidiyoruz evde hicbi istedigini giyememe esin icin suslenememe
gerekirse 3sene bekle yada simdiden sozlunu ikna et asla ama kabul etme ev ustune ev olmuyo

size tanıdık olduğum bir anlatıyım arkadaşımın kayınvalidesi bize öyle tatlı sevecem yüzünü gösterdiki nişan döneminde söz döneminde arkadaşımı yere göğe sığdıramıyordu.çeyizler ilgi alaka anlatamam sana belkide arkadaşımın annesi kızına okadar çeyiz etmemiştir yani,arayıp sormalar falan hatda ben diyodum ki arkadaşıma ne kadar ballı kızsın boyle kayınvalide herkeze düşmez ama taki nikahda o imzayı atana kadarmış.arkadaşım dublekste altlı üstlü oturuyor kayınvalidesiyle ama şuan kız resmen işgençe görüyor kız hamile çocuğun düşme riski var kayınvalidesi diyoki evi temizle yemek yap onu yap bunu yap.gelinine oğlum söyle boyle kötülüyo güzüne gelince oğlum sen bitanesi falan diyo,daha neler neler bu anlattıklarım çeyreği bile değil,oğlu evde olunca gelinimde gelinm arkadan köle yapmış kızı.kızda nişanlıklık dönemdi kzıın ailesi damadı istememişti.sen sevdin sen aldın anne ben yapamıyorum edemiyorum diye gelme bu kapıya demişti .kızda şimdi ailesine hiç bişey anlatamıyo.inşallah iyi bi kaynanan olurda çile çekmezsin

çok üzüldüm arkadaşın adına ya bnde anlamadım zaten çok iyi gözüküyor ama adı üstünde kaynana yani illa bi kaynanalık yapar.allah yardımcısı olsun canm arkadaşınn inşallah

Gizliden burayı okuyorsa kklı bayanların gazabından korkmuş olabilir, ya da Allahın sevgili kulu paparayı yemeden vazgeçmiş.:60: Neyse hır gür çıkmadan tatlıya bağlanmasına çok sevindim.

çok teşekkür edderim canm sayenizde valla o bn söylemeden kabul etmiş olabilir ama bn yine söyleyeceklerimi söyledim sağolun herşey için :D

Sakın sakın hayatının yanlısı olur ben yandım sen bari yanma kardes

öyleymiş ya valla çok çeken var bu kaynanalardan daha yeni arkadaşımın yanından geldim kaynanasını anlatıyor bana niye böyle vicdansızlar hiç anlamıyorum allah ıslah etsin

öyleymiş ya valla çok çeken var bu kaynanalardan daha yeni arkadaşımın yanından geldim kaynanasını anlatıyor bana niye böyle vicdansızlar hiç anlamıyorum allah ıslah etsin

İbret olsun bunlar sana kendine göre bı es herzaman bulabilirsin ama senin hayatın sana bidaha verilmeyecek zamanı geriye alma sansin olmayacak banada diyolardiki oğlumuz evlensin biz tr ye yerlescez 2 sene oldu daha yerlescekler şimdide diyolarki tr de napcam buranın havası iyi anlican yapma sakın

Back
X