• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin ailesiyle ne sıklıkla görüşülmeli?

Valla ben yapı itibariyle hiç mesafeli biri değilim , gayet de sıcağımdır ama 2 yıldır aynı sitede olmak yordu beni arkadaş. Yazı ayrı dert, kışı ayrı dert.
Velhasılkelam bu durumların yapısı, sıklığı vs nin geneli olmuyor malesef. Sizin kv nerde ne konuşulcağını bilirse, size saygılı olursa, durması gerektiği yeri bilir her şeyi dengede tutturursa öylesine her gün de gidilir, her dk da aranır, sorun çıkmaz. Ama bazı kv ler gibi sınırı bilmez seni sömürür her fırsatta kırarsa öylesini haftada bir bile görmek istemezsin. Cok göreceli bir kavram neticede.

Bayanlar şu an nişanlıyım evlendikten sonra eşimin ailesine yakın oturacağız Ben yapı olarak mesafeli bir insanım sürekli eşimin ailesiyle bir arada olmak istemiyorum Eşimin ailesinin beni de yanlış anlamasını istemem Bu dengeyi nasıl kurabilirim? Siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz? Uzun zaman görüşme olmayınca sorun ediyorlar mı? Bir de sizden çok hizmet bekliyorlar mı?
Biz aynı mahallede kalmamıza rağmen bazen 10 gün görüşmediğimiz oluyor. Kendisi hizmet etmeyi de ettirmeyi de sevmez. Yani ne bize ne yemek yapar, ne de bana yap getir der. Hiç karışmaz.
Eşim akşamları uğruyor 3-4 günde bir, ben de haftada 1, bazen de 10 günde bir gidiyorum.
Canınızı sıkmayın, herkes gibi siz de bir düzen oluşturursunuz.

Back