eşin eski sevgilisi

İşten çıksın diyenleri anlayamıyorum. Adam neden işinden ciksin ki? Çok zor bı durum yaşanmışlari düşünmek insanı yıpratır oldukça. Ama sakın eşinize işinden ayrıl demeyin. Bı kere aklına düşerse düşer zaten içinde bı şey varsa.

Konu sahibi ortaya lafı atıp gitmişsin. nasıl denk geldiler aynı işe ortam kalabalıkmı aynı odadalarmı ayrıntı yazarmısın bunlar çok önemli. büyük konuşmayayım fakat ben delirirdim heralde

Eşinin işten ayrılabilme gibi bir lüksü yoksa yapacağınız birşey de yok.
Ben dert etmezdim bile. İster dizinin dibi kadar yakın olsun, isterse cehennemin dibi kadar uzak olsun, yapacak adam her türlü yapar.
İş olacağına varır yani. Kötü düşünüp de kötüyü çağırmayın
Karılıyorum yazdıklarınıza. Her kadın kıskanır tabi ki. Ama sürekli onunla ilgili sorular sorupta daha çok eşinizin ilgisinin ona doğru kaymasına da başlayabilir. Dikkatli olun derim

Bence "Onemli olan dis guzellik degil ic guzelliktir" cumlesi kadar uyduruktur "Sevseydi onunla evlenirdi seninle degil..bla bla bla." cumlesi.
Millet yarasini kapatmak icin bile baskasiyla evlenebiliyor, bunu kimse bilmiyor mu yanii, mantik evlilikleri neden var sizce...

Ha konu sahibinin kuzeninin esinin gonul durumunu buradan bakarak tahmin edemeyiz elbet.
Ben genel bir yorum yapmak istedim zira insanlar kendilerini kandirmasin yani..

Tedirgin olurdum ama belli edip de eşimi rahatsız etmezdim. Eşinle her zamanki gibi aranı iyi tut ama gözün kadında olsun :confused:

Yapcak birşey olmadığı için eşime bahsedip aklına getirmezdim için için kıskançlık duyardım . Zor bir durum ya eski ilişkiler bitmiş dahi olsa mevzusu geçince bile insanın siniri zıplıyor.

Ya gercekten sabir diliyorum sana asla kabul edemezdim gecmis tamam ama ister istemez surekli yan yana olunca eski yasananlar akla gelir ben napar eder bi caresini bulurdum ama ayni ortamda mumkun deyil bulundurmazdim insallah bi cozum bulursunuz

Esinize guveniyorsaniz bosuna kuruntu yapmayin diyecem ama ayni sey benim basima gelse bende huzursuz olurdum. Ayrica nasil bi tesadufmus o oyle ya.

Back
X