Erkek İnfertilitesi Eşin Sperm Testi Hakkında Bilgi Talebi, Tşk.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hareket sifir ne anlama gelio kuzum.Ben hic anlamiorum bu analizden.Tup bebek doktorumuz tup icin uygun dedi.Nolur acikla bana ne anlama gelio sonuclar.Dedigim gibi ben hicbisey anlamiorum
Yani spermler yumurtaya ulaşmak için hareket ediyor ya eşinin sonucunda ileri hareketli yok. Ama endişelenme lütfen tup bebek sürecinde eşin takviye kullansın sigara alkol varsa bıraksın yediğine içtiğini dikkat etsin fast food abur cubur paketli gıdalardan uzak durun. Tavuk ve zincir marketlerde satılan kırmızı etlerden yemesin daha iyi olur inşallah. Tüp bebekte hareketin çok önemi yok diye biliyorum

Hareket sifir ne anlama gelio kuzum.Ben hic anlamiorum bu analizden.Tup bebek doktorumuz tup icin uygun dedi.Nolur acikla bana ne anlama gelio sonuclar.Dedigim gibi ben hicbisey anlamiorum
merhaba ileri hareketiniz 0 evet ama yavaş doğrusalınız var... oda gebeliği sağlıyor
ama zaten tüp bebek yapacakmışsınız bunların hiç bir önemi yok... en sağlam ve en hızlı spermi seçip direk yumurta ile birleştiriyorlar zaten

wala moralim sifirlandi kuzum.Doktor bi de gidin deneyin bi sorun yok dedi.Ben bi dunya test film cektirdim histereskopi bile yapildi.Hormon degerlerim,rahmim hepsi iyi neden olmuo diye aylardir yedim durdum kendimi.Hatta daha gecen ay dusuk yaptim.Tup bebek yapicaktik mayista.Bu degerlerle tutar mi kuzum ne dusunuosun

wala moralim sifirlandi kuzum.Doktor bi de gidin deneyin bi sorun yok dedi.Ben bi dunya test film cektirdim histereskopi bile yapildi.Hormon degerlerim,rahmim hepsi iyi neden olmuo diye aylardir yedim durdum kendimi.Hatta daha gecen ay dusuk yaptim.Tup bebek yapicaktik mayista.Bu degerlerle tutar mi kuzum ne dusunuosun
Kimse tutar garantisi veremez ama azospermde bile tek sperm bulup tüp bebekle hamile kalan var sizde milyonlarca sperm var iyi bir tüp bebek merkezi ve iyi bir embriyologla tutar inşallah. Endişelenme ve canını sıkma stres çok zararlı. Virüs bitene kadar beslenmenize dikkat edin akışına bırakmaya çalışın Rabb'im tez zamanda nasip etsin inşallah

Hızınız sıfır değil ki yavaş hareketli ile de gebelik olabilir takviye kullanın belki ileri hıza da çevrilir olmaz diye bir şey yok ama zaten tüp yaptıracaksanız sorun yok yani olur inş

Biz de eşimin değerler daha kötü tüp yaptıracaktık virüsten dolayı iptal oldu

Eklentiler

• 3044D5D3-9E37-4311-BFE4-325A5C8EAFF9.webp
    3044D5D3-9E37-4311-BFE4-325A5C8EAFF9.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 33
Back
X