Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
prengly iğne bir hormon iğnesi,eşimin bütün hormonları normal aralıklarda olmasına rağmen bu iğneyle testesteron hormonu biraz daha arttı ve birkaç tane çıkış olmaya başladı.Birde kök hücre tedavisi var ankalifeta onuda yapmaya başlamışlar ondada yağ dokusundan alınan kök hücre labaratuvarda biraz daha geliştirilip testislere veriliyormuş ve yeniden sperm üretimi başlıyormuş.
Merhaba aycan21 canim ricaetsem senle görusebilirmiyim ozelden nasil msj yaziliyor bilmiyorum araniza yeni katildim nerde tadavi gordun hangi doktor cevap yazarsan cok sevinirim
Merhaba aycan21 canim ricaetsem senle görusebilirmiyim ozelden nasil msj yaziliyor bilmiyorum araniza yeni katildim nerde tadavi gordun hangi doktor cevap yazarsan cok sevinirim
Canım geç gördüm kusura bakma,alıntılayarak yazarsan hemen farkedilir bu arada.
Ankarada Kaan Aydosta tedavi olduk.mail yazarak yada kendi sitesinden sorularını cevaplatabilirsin.yolunacak kaz muamelesi yapmayan insan psikolojisinden de iyi anlayan türkiyede en ünlü infertilite profesörü.biz tedavi olurken ankarada devlet hastanesinde infertilite bölüm başkanıydı.türkiyede tek bu adama güvenebilirsin.maille sizi ordan yönlendirir tedavinizi kendi kendinize yaptırırsın yaşadığın yerde.
çıkış oldu canım ama bizde tüp bebekte tıkandık,embriyolar tutunmayı beceremedi kaçtır.Amin allah hepimizi kendi kanımız canımızdan evlatlarla şenlendirir inşallah.