Erkek İnfertilitesi eşinde azospermi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın zamana ihtiyacımız var 8 yıl oldu 1 spreme bile ulaşamadık. insan artık belli zamandan sonra umudunu kaybediyor.İnşaallah bir gün bizde mutlu sona ulaşarız.. tez zamanda:KK43:

hayırlı olsun dedik bundada vardır mutlaka hayr çok haklısın 8 sene olmuş ama moral bozarakta bi yerer varamayız bazen bakıyorum gökgürültülü sağnak yağışlıyım bir bakıyorsun güneşliyim bu olaydan öncede öyleyim geçenlerde hikaye okumustum 10 sene sonra bebişleri kucağına aldığını herşeyin hayırlısı :)

Dogru herşeyin başı moral ve Allaha tevekkül etmek insaallah bizde mutlu hikayelerimizi yazarız buradan paylaşırız.

ALLAHIN İZNİYLE olacak canım bunlarla canını sıkma çocuk olayında başka bir rahatsızlığınız var mı yok diye tahmin ediyorum buna da hamd olsun başka problemimiz yok diyebilirsiniz bence ne olursa olsun şükredersek RABBİM bize mükafatını vereceğini inanıyorum ve sanada tavsiye ediyorum canım.

bizimde aynı azospermdi mikrotesede bulunamadı prengly iğne kullandık 6 ayda sperm çıkışı oldu tüp bebek deniyoruz.çıkmasada üzülme iğneyle çıkar ama inşallah tesede bulunur hemencecik tüp bebeğiniz tutar.

eşinin azosperm sorunu hormon kaynaklımı ne iğnesidir bu bizde de aynı sorun var

eşinin azosperm sorunu hormon kaynaklımı ne iğnesidir bu bizde de aynı sorun var
y delesyonu var yani genetik bir sorun.ailelerimizdede genetik hiç bir sorun yok sadece eşimde varmış.Ama genetiktede hormonla ilgili sorunlardada bu iğneyi kullanıp çıkış olanlar duydum.üroloğunuz zaten yazar yeni bir tedaviymiş bu.

y delesyonu var yani genetik bir sorun.ailelerimizdede genetik hiç bir sorun yok sadece eşimde varmış.Ama genetiktede hormonla ilgili sorunlardada bu iğneyi kullanıp çıkış olanlar duydum.üroloğunuz zaten yazar yeni bir tedaviymiş bu.
bizdede genetik bir sorun yok hormon sorunu var etkili olur mu acaba biz geçen sene gitmiştik hap vermişti bu ne kadar yeni bir yöntem

hayırlı olsun dedik bundada vardır mutlaka hayr çok haklısın 8 sene olmuş ama moral bozarakta bi yerer varamayız bazen bakıyorum gökgürültülü sağnak yağışlıyım bir bakıyorsun güneşliyim bu olaydan öncede öyleyim geçenlerde hikaye okumustum 10 sene sonra bebişleri kucağına aldığını herşeyin hayırlısı :)
canım sorun ne sizde neyden kaynaklı

canım sorun ne sizde neyden kaynaklı

tests tümörü ama çok şükür 1. evredeyiz inş. sadece kontröllere gideceğiz bu esnada azosperm olduğumuzu öğrendik. azosperm duruyoruz hala test falan yaptırmadık ameliyattan sonra eşim ne zaman isterse o zaman olacak netten araştırdım azosperm testis tümöründende kaynaklanabilirmiş bunada şükür tedavisi var olmasada en azından nedenini öğreneceğiz inş. ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN rüyamda sabah kalkmadan önce tüp bebek hastanesinde çalışacakmışım 4 gün bounca durdum orda ama net değildi çalışacağım sonra beni işe almıyorlar bir yerde giderken bir sahne gibi yerde bebek görüyorum yeni doğuyor irice büyük odaya giriyorum o bebeği de görüyoru bir sürü bebek eşimin yanına geliyorum doktor geliyor diğer bebeğini de alamız gerekiyor diyorda hayırlara olsun inş. ben yoraadı zaten arkasından uyandım

Hanımlar bu ignelerden başka choriomon adlı igeneyi eşinde kullanan varmı prengli yıllar önce kullandık sonuç alamadık inşaallah sizde işe yarar

ALLAHIN İZNİYLE olacak canım bunlarla canını sıkma çocuk olayında başka bir rahatsızlığınız var mı yok diye tahmin ediyorum buna da hamd olsun başka problemimiz yok diyebilirsiniz bence ne olursa olsun şükredersek RABBİM bize mükafatını vereceğini inanıyorum ve sanada tavsiye ediyorum canım.
Bende bir sorun yok çok şükür.çok güzel moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim evet bugünümüze çok şükür tek derdimiz çocuk Rabbim yardım etsin sabır versin hepimize

Bende bir sorun yok çok şükür.çok güzel moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim evet bugünümüze çok şükür tek derdimiz çocuk Rabbim yardım etsin sabır versin hepimize
choriomon da prengly e eş değer bir iğne inşallah bu etkisini gösterir.

çocuk odaklandığımız içinde bazende olmuyor olabilir canım ger bütün hastalıklarda öyle olmuyormu canım birde sağlıklı beslenmede bunların ikisi şart canım birde dualarımız eksik olmadığın mı ALLAHIN izn. dualarımız kabul olunur inş. cemil cümlemizin :)

çocuk odaklandığımız içinde bazende olmuyor olabilir canım ger bütün hastalıklarda öyle olmuyormu canım birde sağlıklı beslenmede bunların ikisi şart canım birde dualarımız eksik olmadığın mı ALLAHIN izn. dualarımız kabul olunur inş. cemil cümlemizin :)

Sigara alkol kola cips aburcubur dahi yok hayatımızda sagliklı ve çocuk odaklı beslenmemiz. ama bana göre ne yaparsak yapalim kismet ten öte yol yok insaallah dualarımız kabul olur

Back
X