Erkek İnfertilitesi eşinde azospermi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sigara alkol kola cips aburcubur dahi yok hayatımızda sagliklı ve çocuk odaklı beslenmemiz. ama bana göre ne yaparsak yapalim kismet ten öte yol yok insaallah dualarımız kabul olur

bugün psikoloğuma gittim dediği cümle zamana bırakın peşinden o kadar koşmayın önce beyninizi boşaltın zamanla rahatlayacaksiniz sonra kendi isteğinizle tedaviye gideceksiniz onun için acele etmeyin diyor bilmiyorum canım senin ne kadar oldu en önemlisi beynimizi boşaltmamız ALLAHIMA yönelmemiz bence zamanı ve yeri varsa onu bekliyordur canım :):) tüm kalbindeki dualar hayırlısıyla olsun canım

bugün psikoloğuma gittim dediği cümle zamana bırakın peşinden o kadar koşmayın önce beyninizi boşaltın zamanla rahatlayacaksiniz sonra kendi isteğinizle tedaviye gideceksiniz onun için acele etmeyin diyor bilmiyorum canım senin ne kadar oldu en önemlisi beynimizi boşaltmamız ALLAHIMA yönelmemiz bence zamanı ve yeri varsa onu bekliyordur canım :):) tüm kalbindeki dualar hayırlısıyla olsun canım

Ahhh keşke beynimiz bir boskalsa sorunumuz olmayacak tam 8 yıldır ugraşıyoruz.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. Işlerimizi kolay kılsın.

Ahhh keşke beynimiz bir boskalsa sorunumuz olmayacak tam 8 yıldır ugraşıyoruz.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. Işlerimizi kolay kılsın.

çok haklısın canım 8 yıl kolay değil az bir zaman değil biz öğreneli kısa bir zaman oldu 2 3 ay oldu ilk başlarda çok manyaklaşmıştım saçma sapan hareketler yapıyormuşum psikoloğa gittiğimde eşimin sergilemesi gereken hareketleri ben sergiliyormuşum bunu anladım hasta olan eşim normal hayatına devam eden ben hastaymışım hareketlerim varmış ve kendi kendime karar verdim biz hasta değiliz zamana ihtiyacımız var ve dua etmeye ALLAHIM sevdiği kuluna bana dua etsin diye bir zorluk verirmiş ve bu olayla bizi sınıyor ben yine de şükrediyorum bugün kitap bakarken tanıtımı çok dikkatimi çokta hoşuma gitti :)KİTABIN Adı : ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK

Tanıtım Bülteni Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır. Duanın karşılığını takip etmeden "Allah de ötesini bırak". Kul Rabb'ini imtihan etmez. O'na tevekkülle yaklaştığında rahmetini tüm hücrelerinde hissedeceksin.

Karşında o kadar çok maskeli insan var ki onları tanımak için yoruluyorsun. Şayet dikkat edersen güzel olan bir şey var; o senin hakkını aldıkça, sen onun sevaplarından kazanıyorsun. O halde kaybettim diye üzülme, biraz daha derin bakarsan, aslında kazandığını fark edeceksin!..

Aşık olcaksın evet ama kalbini Allah aşkıyla yakacaksın...
Dünyanın geçici olduğunu, biteceğini İDRAK edeceksin; sadece sonsuz kudrete bağlanacaksın.
Allah'a bağlı yaşayacaksın. İşte Uğur Koşar bu kitap da sana herkes gibi Allah'ı anlatmıyor O'nu adeta hissettirip yaşatıyor!..
Psikolog Cavidan Ebru Kızıl

yumurtalıkları gelişmemiş eşimin sizinde öylemiydi acaba?
hepimizde sebep değişik ama geçtiğimiz yol aynı.bizimki genetik bir sorun ama sizdede işe yarayabilir bunu doktor bile bilmiyor hastalarda deneye deneye bununda tedavisi budur artık diyor.bizdede denedi genetik kaynaklı oluncada işe yaradı diye not aldı mesela.sonrada kaliteli çıksın diye uğraşıyoruz.kendinizle birebir aynı olanı aramayın bence ben 5 yıldır eşimle aynı sebepten olan birini aradım daha yeni bir tane buldum sayılır ama bakıyorum tedavilerimiz ilaçlarımız sorunlarımız aynı.l-carnitin,pharmaton,zinco bunlar bizdede işe yaradı.prenglyden sonra çökeltmeyle falan 1-2 tane çıkıyordu bunları kullandı 14 tane oldu.

çok haklısın canım 8 yıl kolay değil az bir zaman değil biz öğreneli kısa bir zaman oldu 2 3 ay oldu ilk başlarda çok manyaklaşmıştım saçma sapan hareketler yapıyormuşum psikoloğa gittiğimde eşimin sergilemesi gereken hareketleri ben sergiliyormuşum bunu anladım hasta olan eşim normal hayatına devam eden ben hastaymışım hareketlerim varmış ve kendi kendime karar verdim biz hasta değiliz zamana ihtiyacımız var ve dua etmeye ALLAHIM sevdiği kuluna bana dua etsin diye bir zorluk verirmiş ve bu olayla bizi sınıyor ben yine de şükrediyorum bugün kitap bakarken tanıtımı çok dikkatimi çokta hoşuma gitti :)KİTABIN Adı : ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK

Tanıtım Bülteni Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır. Duanın karşılığını takip etmeden "Allah de ötesini bırak". Kul Rabb'ini imtihan etmez. O'na tevekkülle yaklaştığında rahmetini tüm hücrelerinde hissedeceksin.

Karşında o kadar çok maskeli insan var ki onları tanımak için yoruluyorsun. Şayet dikkat edersen güzel olan bir şey var; o senin hakkını aldıkça, sen onun sevaplarından kazanıyorsun. O halde kaybettim diye üzülme, biraz daha derin bakarsan, aslında kazandığını fark edeceksin!..

Aşık olcaksın evet ama kalbini Allah aşkıyla yakacaksın...
Dünyanın geçici olduğunu, biteceğini İDRAK edeceksin; sadece sonsuz kudrete bağlanacaksın.
Allah'a bağlı yaşayacaksın. İşte Uğur Koşar bu kitap da sana herkes gibi Allah'ı anlatmıyor O'nu adeta hissettirip yaşatıyor!..
Psikolog Cavidan Ebru Kızıl

Tam benim yaşadıkları mi anlatmış kitap bu donemde insanları da daha iyi taniyorsun bende esimden daha panigim onu yapmasi gerekenleri ben yapiyorum daha fazla capa harciyorum yipranan ben oluyorum.. sabırlı olmak ve Allaha tevekkul etmek lazim buna inandim. Gonulden inanmak lazım birseyin olacagina Rabbim dualarimizi kabul etsin

haklısın zamana ihtiyacımız var 8 yıl oldu 1 spreme bile ulaşamadık. insan artık belli zamandan sonra umudunu kaybediyor.İnşaallah bir gün bizde mutlu sona ulaşarız.. tez zamanda:KK43:
peki sizin teşhisiniz neydi? hipo hipo mu? yoksa hiper hipo mu?

Bir senedir denediğimiz halde çocuğumuz olmadı. Yaşım 29.Ben tüm testlerimi yaptırdım herşey normal. Eşimse uzun süredir sperm örneği vermek konusunda direniyordu. Sonunda bugün ağlaya ağlaya ikna ettim. Ve sonuç azosperm :KK43:.Çok üzüldüm.Eşim zaten bi spermiyogram için bile beni bu kadar uğraştırdı.Şimdi tüm o aşamalar gözümü korkutuyor.Ya mikrotesede sperm bulunamazsa,bulunurda tutmazsa,çocuğum hiç olmazsa.Rabb im her işin bir hayrını verir elbette ama merak ediyorum azospermde hamile kalan varmı.Deneyimi olan arkadaşlar beni ne gibi maddi ve psikolojik zorluklar bekliyor.
Aynı şeyi yaşamışız. İnsan yalnız olmadığına sevinse mi bilemiyor. Eşime mikro tese yapıldı ve sperm bulunamadı. senin durumun nedir ne düşünüyorsun?

kolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit

kolay gelsin arkadaşlar. bende 2 yıllık evliyim. ama cocugum olmadı eşim sperm tahlili yaptırdı. sperm sayısı - yazıyor galiba bu sıfır demek en son bölümde not olarak ejakulat WHO normlarına göre incelemeye alınmamıştır. mikroskobik incelemede 1-2 hareketsiz sperm hücresi bulunmuştur yazıyor buna göre eşim azosperm mi yok mu bi ümit
Evetbazosperm var ümit canim bir ikide olsa üretim var bizde hic yok rabbim ol dese yeter umudunu kaybetme zor işimiz ama bak varmiş gene ilaclarlandüzelir inşaallah keci boynuzu kürü iyi geliyor deneyebilirsin tabi neysende kaynaklandigina bir bakacaklar hayirlisi

kızlarr bana yardım edim eşimde hücre 0 azosperm yani fsh biraz yüksek genetik testi normalmiş sizce ne olacak neden başınıza gelen böylemiydi lütfen cevaplarınızı bekliyorummm :(

tests tümörü ama çok şükür 1. evredeyiz inş. sadece kontröllere gideceğiz bu esnada azosperm olduğumuzu öğrendik. azosperm duruyoruz hala test falan yaptırmadık ameliyattan sonra eşim ne zaman isterse o zaman olacak netten araştırdım azosperm testis tümöründende kaynaklanabilirmiş bunada şükür tedavisi var olmasada en azından nedenini öğreneceğiz inş. ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN rüyamda sabah kalkmadan önce tüp bebek hastanesinde çalışacakmışım 4 gün bounca durdum orda ama net değildi çalışacağım sonra beni işe almıyorlar bir yerde giderken bir sahne gibi yerde bebek görüyorum yeni doğuyor irice büyük odaya giriyorum o bebeği de görüyoru bir sürü bebek eşimin yanına geliyorum doktor geliyor diğer bebeğini de alamız gerekiyor diyorda hayırlara olsun inş. ben yoraadı zaten arkasından uyandım
merhaba canım yeni üye oldum sizden hiç farkım yok ne bir eksik ne bir fazla... herkes derdini içinde yaşıyor fakat paylaşmak istiyor.. benim eşimde testis tümöründen ameliyat oldu şuan siz ne durumdasınız biraz konuşsak olur mu lütfen..

merhaba arkadaşlar bende birbuçuk senelik evliyim evlendik ve herşey bir anda alt üst oldu... bi öğrendik eşim testis tümörü ameliyat oldu ve sonrası azospermi ve sonrası ameliyat nedeniyle ışın tedavisi... çok zor süreçler gerçekten çok güçsüzüm rabbim affetsin isyan etmekten korkuyorum daha 22 yaşındayım ve herşey çok ağır geliyor eşimi çok seviyorum onun için ayakta durmaya çalışıyorum ama inanın ki bittim.. çewredekilerin sorularından sıkıldım ne olacak diye düşünmekten yoruldum herkes çocuk herşey değil üzme kendini diyor ama kimse içine girmeden yaşamadan bilmiyor o ewrelerin ne kadar zor olduğunu rabbim hepimizin yardmcı olsun artık ağlamaktan göz pınaralarım kurudu...

merhaba arkadaşlar bende birbuçuk senelik evliyim evlendik ve herşey bir anda alt üst oldu... bi öğrendik eşim testis tümörü ameliyat oldu ve sonrası azospermi ve sonrası ameliyat nedeniyle ışın tedavisi... çok zor süreçler gerçekten çok güçsüzüm rabbim affetsin isyan etmekten korkuyorum daha 22 yaşındayım ve herşey çok ağır geliyor eşimi çok seviyorum onun için ayakta durmaya çalışıyorum ama inanın ki bittim.. çewredekilerin sorularından sıkıldım ne olacak diye düşünmekten yoruldum herkes çocuk herşey değil üzme kendini diyor ama kimse içine girmeden yaşamadan bilmiyor o ewrelerin ne kadar zor olduğunu rabbim hepimizin yardmcı olsun artık ağlamaktan göz pınaralarım kurudu...
canım sabır buda bizim sınavımız rabbim beterinden korusun inşaallah bizimde yüzümüz gülecek birgün..

canım sabır buda bizim sınavımız rabbim beterinden korusun inşaallah bizimde yüzümüz gülecek birgün..
gerçekten artık o günü bekliyorum insan sadece benm başıma geldi sanıyor ama burda gordum ki hiç yalnız değilim bu durumda bir çok insan var ve ölmüyor insan acıdan alışıyor bir sure sonra

gerçekten artık o günü bekliyorum insan sadece benm başıma geldi sanıyor ama burda gordum ki hiç yalnız değilim bu durumda bir çok insan var ve ölmüyor insan acıdan alışıyor bir sure sonra
KESİNLİKLE ÇEVREMİZDE BİLE VARDIR BİZDE SORMUŞUZDUR MUTLAKA AMA ANLATMAK İSTEMEYENDE VAR ÇEVRESİNE İNSAN İÇİNE DÜŞÜNCE ANLIYOR ŞUAN BAŞINDAYIM KENDİMİ ÖYLE ÇOK HIRPALAMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN ÇOK BEKLEMEM KORUYUCU AİLELİK YADA ALABİLİRSEM EVLATLIK İSTİYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN

KESİNLİKLE ÇEVREMİZDE BİLE VARDIR BİZDE SORMUŞUZDUR MUTLAKA AMA ANLATMAK İSTEMEYENDE VAR ÇEVRESİNE İNSAN İÇİNE DÜŞÜNCE ANLIYOR ŞUAN BAŞINDAYIM KENDİMİ ÖYLE ÇOK HIRPALAMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN ÇOK BEKLEMEM KORUYUCU AİLELİK YADA ALABİLİRSEM EVLATLIK İSTİYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN
gerçekten helal olsun evlatlık konusunda kendime güvenemiyorum korkuyorum ağır bir sorumluluk siz ne kadardır azosprmle mücadele weriyorsunz

Back
X