Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENIM ESIMDE AZOLU SEPERM BULUNURSA TUP BEBEK YAPACAGIZarkadaşlar gelin beraber dertleşelim hangi yollardan geçtiniz neler yaşadınız neye karar verdiniz ne tedavisi gördünüz yazışalım birbirimizi bilgilendirelim..
merhaba bugün yumurta toplama opu yapıldı yarın bilgi alcaz benim eşimde hem sayı çok çok az hem morfolojisi kötü ama bir damla sıvıdan bebeği nasip eden rabbim elbet ol derse olacaktır heyecanla duayla bekliyorum lütfen dua edin sizde bebeklerim kaliteli embriyo olsun ve bana anneliği tattırsın
BENIM ESIMDE AZOLU SEPERM BULUNURSA TUP BEBEK YAPACAGIZ
canim iki milyondu ilk ogrendiimizde e vitamini kullandu keci boynuzu pekmezi.ve kurunu yapti bir ay sonra 2000 cikti sayi felaket bir dusus iyiki tup bebek yoluna girdik diyorim opu cok rahat kolay.bir islem mis gibi uyuyorsun :) dun gece hafif batiyordu.karnim bugun elhamdulillah cok iyiyim 5yum toplanmisti. 4u bugun dollenmis yarin kalitesi icin arayacakla.ins rabbim yavrularima guc kuvvet.versimcanım inşallah hayırlısıyla allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..morfoloji bozukluğu için ibrahim saraç oğlu E VİTAMİNİ öneriyor cumartesi pazar TRT DİYANETTE programı var soruları cevaplıyor.. bende bu ay 19nda gidicem yumurtalarım toplancak gergin ve heyecanlıyım.. sanada geçmiş olsun arkadaşım nasıl geçti ağrın var mı
Allah en kısa zamanda hasretimizi dindirsin..
Kızlar bende haziran2014 de tüp bebek yaptırdım. Spermiogram testinde 'sıfır' dan büyük rakam yoktu. Mikro tese ile bulunursa işlem yapılacaktı. Yumurta toplama günü eşim tekrar Sperm örneği verdi ve 400bin kadar Sperm bulundu. Bunu da eşimin 1 hafta kadar hergün bir kase çilek yemesine bağliyorum.
Neyse tedavim negativ sonuçlandı. Ve sonrasında bi 3 ay kadar bitkisel formüller uyguladik ve sonuç 4mil. Allahım şükür belki de tüp bebek, uyanmamiz için direnmemiz için bir vesile olmuştur.. şimdi yine bitkisel takviyelere devam ediyoruz ve Allahın izniyle herseyi denemeye devam edecez..
O yüzden herkese yaş ilerlemediyse doğal yolldan denemenizi tavsiye ediyorum.
Benim eşim de azosperm hastasiydi. Ilac tedavisi ve bitkisel destek ile sperm çıkışı oldu. 450 bine yükseldi sperm. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah![]()
canim iki milyondu ilk ogrendiimizde e vitamini kullandu keci boynuzu pekmezi.ve kurunu yapti bir ay sonra 2000 cikti sayi felaket bir dusus iyiki tup bebek yoluna girdik diyorim opu cok rahat kolay.bir islem mis gibi uyuyorsun :) dun gece hafif batiyordu.karnim bugun elhamdulillah cok iyiyim 5yum toplanmisti. 4u bugun dollenmis yarin kalitesi icin arayacakla.ins rabbim yavrularima guc kuvvet.versim
aminnn canım..
o sıfırı görmek o kadar kötü birşey ki insan yerle bir oluyor hala o günü düşündükçe gözlerim doluyor eşimin ilk defa ağladığını görmüştüm
sıfırdan nasıl birden bire 400 bine çıkmış.. bizde soğuk press keçiboynuzu kullandık birde doğal inciri ikiye bölüp gerçek zeytin yağın içinde beklettip her sabah işe gitmeden içine ceviz koyarak yedi tavsiye ediyorum 2 milyondan 6 milyona çıktı.. ama lökosit daha da ilerlemesine izin vermiyor
insllah dua edin tutunsun teyzesi . bu arada koldan damar yolu aciyorlar kan alir gibi sonra serum taktilar opu baslarken hadi uyuyoruz simdi dediler serumun oraya siringyla narkozu yapti sonra odamdaydim yarim saat surdu odamda uyandim hic endise etme benim agri esigim dusukthr muayene bile zor oluyorum transfer de narkozlu olacak ama . odama cikardilar uyandim iki saat yattim kalcadan bir agri kesici yaptilar agrimda olmadi hersey kolaydi hic dusunme canim sendemi tup tedavisindesindua edelim o zaman orda güzel güzel oluşsunlaro zaman yakında hayırlısıyla güzel haberini alırız.. bişey hissetmeyim başka bişey istemiyorum peki narkozu elinin ustinden mi verdiler yoksa nefesle içine mi çektin belki komik bir soru
ama çok korkuyorum.. değer tabiki de de si var işte :))
Sağol canım iğne kullandı menegon ve pregnlyhayırlı olsun o zaman bebişin :) canım peki eşin ne ilacı kullandı
insallah duzelir canim en azindan tup bebek deneme sansin var bizim sorun genetik kromozom bozuklugu var tesede hic bisey cikmadi igne oluyor ama hormonlardea bi duzelme bile yok allah buyukturcanım benimde eşimde 4 ay evvel azosperm çıktı .. tedavi oldu sperm kanalları tıkalıydı doktor kortizon ve antibiotik tedavisi uyguladı 1 ay sonra sperm çıktı fakat ölüydü sonra tekrar devam ettik bu sefer 3 milyona çıktı ama hareketsizdi. devam ettik 6 milyona ya cıktı ama hareket yokdoktor tüp bebeğe yönlendirdi.. 20 milyon lökosit var menide onlarda spermleri yiyormuş. diğer hormonları falan olması gerektiği gibi. çok ince bir çizgideyiz lökosit kurusaydı doğal yoldan hamile kalabilcektim
Benim eşim de azosperm hastasiydi. Ilac tedavisi ve bitkisel destek ile sperm çıkışı oldu. 450 bine yükseldi sperm. 2. Tüp bebek denemesinde hamile k allahim melegini korusun bizede nasip etsin cok korkuyorum ikinci tese dede cikmasa diye bizde genetik sebeb sizde ney di
doktru kimdi canimSağol canım iğne kullandı menegon ve pregnly
Dr celalettin Perudoktru kimdi canim
teskur edrimDr celalettin Peru
Tüp Bebek de o yönlendirdi. Dr.murat keskin