eşinde sperm düşüklüğü olupta hamile kalanlar!!!(kürlü, kürsüz)

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
eşimin ilk spermioğramı ml' de 3 milyon idi, totalde 9 milyon.
öğrendikten sonra proxeed kullandık 3 aydan sonra değer ve hareketliliğimizi yükseltti
ml'de 12 milyon, totalde 46 milyon olmuştu, 5 aylık bir kullanım sonucunda hamilelik oluşmadı.
proxeedin tadı çok kötü olduğu için eşim içmeyi bıraktı malesef, ame ben bir ümit diye keçiboynuzuna başladım,
bende bir problem yok çok şükür,
bende bu adetimde incir kürüne başlayacağım.
damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali buraya yazıyorum.

bizim de çeşiti saylarda spermlerimz cıktı.3mlyon,7 milyon14 ve 18 milyon) aşılama yapmaya kararverik o zaman 60 milyon cıktı yıkandıktan sonra 50 ve onun 35 mılyonunu kullandılar. ama tutmadı. şaşırtan nokta ise 18 mılyondan 60 mılyona cıkması.. bi yüksek bi düşük çözemedik...bakalım bebişimiz ne zaman gelicek bize?????

ya bazen okuyorumda azospermide bile hamilelikler görülebiliyor, kaldıki 3 milyonda niye görülmesin değilmi?

konumuz yıl sonuna kadar, yada ben hamile kalıncaya kadar, yada ben ölünceye kadar, yada bu site hacklenene kadar GUNCELDİR.

bilmem ki bizim sperm 1,5 mlyn çıktı bendede polikistikover var eşim ilaç kullanıyo normal yolla hamile kalmaolasılığı varmı ben iyic normalden umudu kestim.evlenelii 6 ay oldu öğreneli 2 ay sadece biz değilmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…