Esinde sperm hareketlerinde yavaslik olan varmi

Ay demiyim, 3. kutu bitmeden hamile kaldim. Bir kutuda 30 tane var, sabah aksam iciliyor. Yani bir bucuk ay civari.

Yarisi duruyor hala evde ne yapicam onu bilmiyorum.

Yalniz oncesinde keciboynuzu kuru yapiyorduk. Keciboynuzu kurunde de 2. aya girmeden sperm sayisi, ileri hizlilar, saglam olanlar 3 katina cikmisti.
biz de basladık proxeed e bir kutu yenı bitti
keçıboynuzu kürü de yaptık 3 ay falan
ileri hareket yuzde 11 iken yuzde 14 e cıktı sadece
sizin ileri hareket kactı
morfolojıde de cok az etki etti kecıboynuzu
umarım ilaç daha etkılı olur
peki hamılelığiniz nasıl hersey yolunda umarım , bebeğin sağlığı falan
ben bu durumdan da cok korkuyorum:(

Esinde sperm hareketlerinde yavaslik olan varmi neler yaptiniz yardimci olun banada lutfen ;(
Aynı şeymi bilmiyorum. Ama biz 1 seneden fazla çocuk için bekledik. Tabi ayrı bir stres oluyor hergün beklenti. Eşimin hareketli siperm sayısı az çiktı. Bizde bir sorun var tedavi gerekecek dedik. 2. Teste yıkamalı test deniyor idi sanırım. O test için tarih beklerken artık çocuk için gün saymayı bırakmıştık teste birkaç gün kala hamile olduğumu öğrendim. Ekstra bişey yapmadık sadece yumurtlama günü regl günü takip etmiyorduk artık

biz de basladık proxeed e bir kutu yenı bitti
keçıboynuzu kürü de yaptık 3 ay falan
ileri hareket yuzde 11 iken yuzde 14 e cıktı sadece
sizin ileri hareket kactı
morfolojıde de cok az etki etti kecıboynuzu
umarım ilaç daha etkılı olur
peki hamılelığiniz nasıl hersey yolunda umarım , bebeğin sağlığı falan
ben bu durumdan da cok korkuyorum:KK43:

Bizim ileri hareket hemen hemen yoktu.

Bebegimin sagligi cok sukur bana ragmen iyi :) Hersey sorunsuz gidiyor. Cok hareketli ve tam da haftasiyla uyumlu bir bebegim var. O konuda herhangi bir sikintiniz olmasin. Sorun olacaksa normal tedavisiz hamileliklerde de oluyor hic bir farki yok.

Bir de keciboynuzuna devam edin bence. Farkettiyseniz proxeedin icinde carnitin diye bir madde var. Keciboynuzunda da etken madde bu. Erkeklerin spermlerine asil etki eden bu madde.

Solgarin L-Carnitin diye bir urunu var. Esim bir sise ondan da bitirdi. Deneyin derim ;)

Bizim ileri hareket hemen hemen yoktu.

Bebegimin sagligi cok sukur bana ragmen iyi :) Hersey sorunsuz gidiyor. Cok hareketli ve tam da haftasiyla uyumlu bir bebegim var. O konuda herhangi bir sikintiniz olmasin. Sorun olacaksa normal tedavisiz hamileliklerde de oluyor hic bir farki yok.

Bir de keciboynuzuna devam edin bence. Farkettiyseniz proxeedin icinde carnitin diye bir madde var. Keciboynuzunda da etken madde bu. Erkeklerin spermlerine asil etki eden bu madde.

Solgarin L-Carnitin diye bir urunu var. Esim bir sise ondan da bitirdi. Deneyin derim :KK66:
Çok sevindim ,Allah sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş
evicap kullanıyordu eşim ama proxeed le ikisi ağır olur belkı dıye bıraktırdım ben:)
tmm keciboynuzuna da devam edelim .
Tşk ler bilgi içn

Back
X