• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bgn adet oldm kızlr hatta demn kırmızılr gldı yne
değerler düzelmişse bundan sonra gelir bebişin canım çalışmaları sıkı tut adetten sonra allah nasip etsin.....şu havuc suyunu bende deneyeceğim ama şuan eşm proxeed plus ın yanı sıra cakşırla keçiboynuzu bal karışımı yiyor o bitsin sonra buna başlayacağız....inşallah bizimde yükselir değerlerde koşa koşa gelir bebiş :)

değerler düzelmişse bundan sonra gelir bebişin canım çalışmaları sıkı tut adetten sonra allah nasip etsin.....şu havuc suyunu bende deneyeceğim ama şuan eşm proxeed plus ın yanı sıra cakşırla keçiboynuzu bal karışımı yiyor o bitsin sonra buna başlayacağız....inşallah bizimde yükselir değerlerde koşa koşa gelir bebiş :)
Bzm sıvılasma sorunu vr cnm ya :( of degrlr gzl ama doktr hala harektszlk vr dıo

Doktr sıvılasma sorunu var demıokı hareketszlk vr sadece bska hc br sorn yk dıo nrmalde 30dakıkaa sıvılasma olması gerekıoms ama bzm 120dakıkada sıvılasıo ya
hımmm ya bizde spermiogram testi yaptırdık ama onda hiç böyle şeyler yazmıyo morfoloji dedikleri şey de yok bu sizin yaptırdığınız testin adı neki bizimkiden kaç milyon olduğu ne kadar hareketli ne kadar hareketsiz rengi ph ı başkada bişi yok ...böle sorunlarımız varsada haberimiz yok

hımmm ya bizde spermiogram testi yaptırdık ama onda hiç böyle şeyler yazmıyo morfoloji dedikleri şey de yok bu sizin yaptırdığınız testin adı neki bizimkiden kaç milyon olduğu ne kadar hareketli ne kadar hareketsiz rengi ph ı başkada bişi yok ...böle sorunlarımız varsada haberimiz yok
O zmn hastanenizi degstrcksn cnm bde gttgnde sorcksn morfolojiyede bakıomsnz dıe.

Sogan kurunu denedin mi? İyi geliyor diyolar bir de bir yil dolmadan niye vermiyor ki zaten 9 ay dolmus bile... Cok gicik oluyorum bazi doktorlara ya bi sorun var ki 9-10 aydir bos geciyor illa bir yil mi olacak.... Bu arada bizim de 9 ay oldu esim gitti daha yeni...bende bisey cikmayinca test yapildi ona da... Degerleri cok dusuk varikosel varmis :-( keske taaa basta bakilsaymis simdiye tedavisi bitmis olacakti....
Soğan kürünü daha önce denedim ama bende pek bi işe yaramadı :( kadınlar klübünde sahlebin iyi geldiğini okumuştum gerçekten denediğim ay düzeldi fakat sonraki aylaarda bir işe yaramadı. Bende anlam veremiorum :( bugün başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek bide çelişki var doktorlarda biri polikistik diyor diğeri hayır yok diyor biri eşimin testinde hızda problem var diyor eşim 2 doktora gösterdi bi problem yok dedi çıkamadım işin içinden

O zmn hastanenizi degstrcksn cnm bde gttgnde sorcksn morfolojiyede bakıomsnz dıe.
ama koskoca hastane bunca insanın kapısında sıraya girdiği doktora benmi söyleyecem buna da bak diye o kadar para yatırıyoz özel hastane diyoruz...ne biçim iş bu iş

Soğan kürünü daha önce denedim ama bende pek bi işe yaramadı :KK43: kadınlar klübünde sahlebin iyi geldiğini okumuştum gerçekten denediğim ay düzeldi fakat sonraki aylaarda bir işe yaramadı. Bende anlam veremiorum :KK43: bugün başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek bide çelişki var doktorlarda biri polikistik diyor diğeri hayır yok diyor biri eşimin testinde hızda problem var diyor eşim 2 doktora gösterdi bi problem yok dedi çıkamadım işin içinden
Sahlep ne işe yarıoms

ama koskoca hastane bunca insanın kapısında sıraya girdiği doktora benmi söyleyecem buna da bak diye o kadar para yatırıyoz özel hastane diyoruz...ne biçim iş bu iş
Pkı ne kdr verıosnz o tahlıke her hastane bakmıo işte bzde ozelde yaptrdk doktr kndı ınceleyp saym ypıoms makınelrle olana guvenmıolr bde makıme sayımnda morfolojıye baklmıo cnm belkı makıne sayımdr

Pkı ne kdr verıosnz o tahlıke her hastane bakmıo işte bzde ozelde yaptrdk doktr kndı ınceleyp saym ypıoms makınelrle olana guvenmıolr bde makıme sayımnda morfolojıye baklmıo cnm belkı makıne sayımdr
sanmıyorum doktorun baktığını labaratuar da spermiogram yaptırıyo işte 40 lira veriyosun sanırım 30 u doktor 10 lira test içindir ...hani demek istediğim doktora biz mi akıl öğretecez gerekeni söylese ya burası zaten küçük bi yer cok fazla secenek yok ondada böyle eksik şeyler oluyosa ooo işimiz var

sanmıyorum doktorun baktığını labaratuar da spermiogram yaptırıyo işte 40 lira veriyosun sanırım 30 u doktor 10 lira test içindir ...hani demek istediğim doktora biz mi akıl öğretecez gerekeni söylese ya burası zaten küçük bi yer cok fazla secenek yok ondada böyle eksik şeyler oluyosa ooo işimiz var
40Mı cok ıyı ya uygun bz her gttgmzde 100lıra verıorz sadece teste. 40Lıra olsa bn devmlı yaptırırdm :KK53: cnm doktr bse demz ölsek kmn umrnda ama makıne sayımnda baklmıo morfolojıye. Sn nrde yasıosn

WP_20150123_016.webp

40Mı cok ıyı ya uygun bz her gttgmzde 100lıra verıorz sadece teste. 40Lıra olsa bn devmlı yaptırırdm :KK53: cnm doktr bse demz ölsek kmn umrnda ama makıne sayımnda baklmıo morfolojıye. Sn nrde yasıosn
büyük şehirdesin muhtemelen ...giresundayım ben .....o devamlı yaptırma işi oyle kolay olmuyo işte 1 kere yaptırması için 10 ay yalvardım şimdi kuzu kuzu ilaçö yiyo ama neyse çekiniyo utanıyo ....allahtan kadın değil kadın olsa napacaktı acaba

Bk dur bde bnmkne bk 2 tane vr brı makıne sayımı brı doktr gnderıorm

bu doktr sayımı

Eklentiler

• IMG_20150123_113807.webp
    IMG_20150123_113807.webp
    44 KB · Görüntüleme: 95
Buda makıne sayımı ayrıca yanls gostrıo kesn snc vrmıo bzmknı cok gostrdı

Eklentiler

• IMG_20150123_113940.webp
    IMG_20150123_113940.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 118
Buda makıne sayımı ayrıca yanls gostrıo kesn snc vrmıo bzmknı cok gostrdı
doktor sayınca daha kötü durumda olduğunuzu mu söyledi pek anlamadım ama makine sayımı hareket gayet iyi geldi gözüme .....bana aşılama yapalım dedi ben korktuğum için 2 ay ilaç kullansın eşin sonra tekrar konusuruzz dedi ...ne yapsam bilemedim ki hani eşim normal olsa samsuna trabzona al git bide orda test yaptıralım diycem ama nerdeee

Back
X