Merhaba Herkese, Allah hepimizin dilediğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bizde 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. Ben kendi kontrollerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı eşim ocak ayı başında bir test verdi toplam 90 mil ml'de 20 mil ileri hız ise %20 morfoloji %3 çıktı, 10 gün sonra testi yeniledik bu kez toplam 60 milyon ml'de 15 mil ileri hız %15 ve morfoloji yine % 3 çıktı.
Öncelikle rakamlar için değerlendirmelerinizi rica etsem sizlerden

Dr sabah akşam kullanmak üzere proxeed verdi bende biraz eklemeler yaptım şöyle ki; öğlenleri evicap akşam üzeri Coq10 almaya başladı. Ayrıca ilk hafta sabah akşam bir bardak keçiboynuzu kürü bir haftadan sonra ise sadece akşamları bir bardak keçiboynuzu kürü alıyor.Hergün mutlaka bir muz ve bir avuç fındık tüketiyor eşim.tüm bunları 15 gündür uyguluyor sadece Coq10 3 gün oldu.Bir de bu takviyeler için yorum yapın ne olur, çok mutsuzum aylardır çoooookkkk istiyorum sağlıklı evlatlarım olsun ama Allah'ım hala nasip etmedi.Ben 31 eşim 37 yaşında yaşımızda genç değil ki

Nisan' a kadar bekleyip aşılama
tüp bebek vs başlamak niyetindeyim sizde hiç beklemesem mi?kadın doğum Dr'una kalsa 1 yıl yani ağustosa kadar normal yollar için beklemek lazım diyor ama bunu eşimin sperm testini görmeden önce söylemişti.Testi ürolog yaptı ve yorumladı Acaba kadın doğum doktoruma bu sonuçla tekrar gitsek mi?