• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan aydosun kendi sitesi var üye oluyosun form falan var onu doldorup testleri yolladım iki kere cevap geldi.başkent hastanesinden doktora yolladım oda cvp verdi burdanda bülent tıraşa yolladım sabah o da cvp vermiş
Burn nsl buldn pki onu

Daha önce okumuştum hareketsizlik için haftada 2 kez tavuk....bide şu tup bebek tedavisi olanlar varya onlara bu şişirilmiş tavuklar varya kısırlık yaptığı için yasak yenmesi ..hangi markaya ne kadar güvenebilirsin ki :KK43:
iş yerinde çıkıyo evde yapıyoruz yeniyo yani ben ibrahim saraçoğlundan da turşu şalgam salamura ürünler kızartma taze nana maydonoz hamur işi arpalı ürünler ada çayı şeker kamışı aşılama falan yaptıranlar bunları yemesin diyodu yazmıştım dediklerini

bana biraz kendi hastanesine çağırıyo gibi geldi çünkü başlık aynı herkese aynı şekil yazmaya başlamış sana ne yazacak bakalım ona göre karşılaştırırız zaten asistanları falan yazıyodur
Kaan aydosta öle herkese aynı seylri yazıo canm ya

iş yerinde çıkıyo evde yapıyoruz yeniyo yani ben ibrahim saraçoğlundan da turşu şalgam salamura ürünler kızartma taze nana maydonoz hamur işi arpalı ürünler ada çayı şeker kamışı aşılama falan yaptıranlar bunları yemesin diyodu yazmıştım dediklerini
Zaten turşuyu peygamber efendimiz de tavsiye etmemiş çocuk isteyenlere

Back
X