- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
%10 ileri hareketli canım..evet 134 lira 15 gün gidiyo ilaçHe öle dedyse yptrn canım hsg yi hç blmiormyaren92 10.gun dio ilaç cok pahalyms yani mantklı o ilaca vercene asılama olablr. Szn harektlilk kçtı unttmdaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%10 ileri hareketli canım..evet 134 lira 15 gün gidiyo ilaçHe öle dedyse yptrn canım hsg yi hç blmiormyaren92 10.gun dio ilaç cok pahalyms yani mantklı o ilaca vercene asılama olablr. Szn harektlilk kçtı unttmdaa
hangi ildesin canım 200 lira uygunmuş bayağı anestezilli de olsa olmasada ii yani neyse sen bi çekil allah yardımcın olsun sonra ayrıntılarıyla anlatırsın tamam mı :)ben araştırmaya gitmiştim orası çekicekti ama ben istemedim. kendi gittiğim hastane 200 lira istedi . internette echomar ı tavsiye ettiler son sistem varmış ağrısız orayı aradım randevu aldım 450 lira. maddi olarak pahalı ama zaten doktorlara gide gide o para gidiyor.
Ooo.. cok canım ya. Doktrn dedigi zamana kdr kulln bmce test yptrp iyi snc alamzsn o zmn gecrsn asılamya tbi ynede sn blrsnde%10 ileri hareketli canım..evet 134 lira 15 gün gidiyo ilaç
hangi ildesin canım 200 lira uygunmuş bayağı anestezilli de olsa olmasada ii yani neyse sen bi çekil allah yardımcın olsun sonra ayrıntılarıyla anlatırsın tamam mı :)
desene burda anestezile 200 lira anca vardır :) bu beni mutlu etti küçük şehirde olmanın faydasıda var arada sırada oluyo böletamam cnm . istanbuldayım 200 lira ama orada bu son ağrısız sistem yokmuş normal çekim dedi
insan beklemekten sıkılıyor ya bide üstüne stres de yapıyoruz olacağı varsada olmuyor hele bide mahalle baskısı denen şey kadın olmak cok zor ...inşallah işe yaramıştır ilaç da gerek kalmaz bunlara ...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinOoo.. cok canım ya. Doktrn dedigi zamana kdr kulln bmce test yptrp iyi snc alamzsn o zmn gecrsn asılamya tbi ynede sn blrsnde
desene burda anestezile 200 lira anca vardır :) bu beni mutlu etti küçük şehirde olmanın faydasıda var arada sırada oluyo böle![]()
O mahalle baskısndn bıktm ztn insan içine ckmk istemiorm insallh cnm bgn olck mtlakainsan beklemekten sıkılıyor ya bide üstüne stres de yapıyoruz olacağı varsada olmuyor hele bide mahalle baskısı denen şey kadın olmak cok zor ...inşallah işe yaramıştır ilaç da gerek kalmaz bunlara ...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
adet 10 mart canım bekliyorum sabırsızlıklayine karşılaştık nasılsın canım son durum ne
şubatta patlama olacak diyoduk bakk elimizde patlattık bu sefer mart nisan derken aşılamayı patlatırız heralde canoohaklısın ocak şubat derken martta oldu![]()
ayy az kalmış canım senle aynı gidiyoduk değişti tarihlerimiz bende tam yumurtlama dönemim deyimadet 10 mart canım bekliyorum sabırsızlıkla
0 tane alsalati tefriciye okutuyorum sizdealır mısınz? 4444 salati tefriciye bebek için..
yaa normal erken olması benimde bazen oluyo mesela geçen aylarda hayatımda ilk defa 3 gün gecikti hemen pes etmeReglim 8martti ama ben bugün regli oldum ilk defa 4gun once geldiesimde moralimi bozdu bu ilaclarin faydasi olmuyo demekki bosuna kullanmayayim bari hemen asilamaya gecelim diyo offfff ben her ay bu stresi yasamak istemiyorum
![]()
şubatta patlama olacak diyoduk bakk elimizde patlattık bu sefer mart nisan derken aşılamayı patlatırız heralde canoo![]()
ayy hiç gülücem yoktu canoo çalışmaya devam son gazBelki kedilerin bereketi bizi de bulur :))) malum aylardan mart :))
ayy hiç gülücem yoktu canoo çalışmaya devam son gaz![]()
Valla eşine hak vermemek mümkün değil canım ya öle kolay işler olsa aşılama falan bigun beklemiycez ama bunun öncesinde hsg var utanma olayı var maddi boyutu var var da var...o yüzden pes etmeyeelim hiç değilse haziran a kadar bi çalışma yapalımReglim 8martti ama ben bugün regli oldum ilk defa 4gun once geldiesimde moralimi bozdu bu ilaclarin faydasi olmuyo demekki bosuna kullanmayayim bari hemen asilamaya gecelim diyo offfff ben her ay bu stresi yasamak istemiyorum
![]()
çalışıyozda yımırtadan bi çatlama sesi gelmiyo yaa belirti yokBenim daha kırmızılar var şekerim sen çalış :))
Nasil yani ben hsgyi ocakta cektirdim simdi asilama yaptirmak istersem tekrarmi cektircem.beni en cok düşündüren duzgun bir doktor bulamamakValla eşine hak vermemek mümm ya öle kolay işler olsa aşılama falan bigun beklemiycez ama bunun öncesinde hsg var utanma olayı var maddi boyutu var var da var...o yüzden pes etmeyeelim hiç değilse haziran a kadar bi çalışma yapalım