• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben araştırmaya gitmiştim orası çekicekti ama ben istemedim. kendi gittiğim hastane 200 lira istedi . internette echomar ı tavsiye ettiler son sistem varmış ağrısız orayı aradım randevu aldım 450 lira. maddi olarak pahalı ama zaten doktorlara gide gide o para gidiyor.
hangi ildesin canım 200 lira uygunmuş bayağı anestezilli de olsa olmasada ii yani neyse sen bi çekil allah yardımcın olsun sonra ayrıntılarıyla anlatırsın tamam mı :)

hangi ildesin canım 200 lira uygunmuş bayağı anestezilli de olsa olmasada ii yani neyse sen bi çekil allah yardımcın olsun sonra ayrıntılarıyla anlatırsın tamam mı :)

tamam cnm . istanbuldayım 200 lira ama orada bu son ağrısız sistem yokmuş normal çekim dedi

tamam cnm . istanbuldayım 200 lira ama orada bu son ağrısız sistem yokmuş normal çekim dedi
desene burda anestezile 200 lira anca vardır :) bu beni mutlu etti küçük şehirde olmanın faydasıda var arada sırada oluyo böle :D

Ooo.. cok canım ya. Doktrn dedigi zamana kdr kulln bmce test yptrp iyi snc alamzsn o zmn gecrsn asılamya tbi ynede sn blrsnde
insan beklemekten sıkılıyor ya bide üstüne stres de yapıyoruz olacağı varsada olmuyor hele bide mahalle baskısı denen şey kadın olmak cok zor ...inşallah işe yaramıştır ilaç da gerek kalmaz bunlara ...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

insan beklemekten sıkılıyor ya bide üstüne stres de yapıyoruz olacağı varsada olmuyor hele bide mahalle baskısı denen şey kadın olmak cok zor ...inşallah işe yaramıştır ilaç da gerek kalmaz bunlara ...allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
O mahalle baskısndn bıktm ztn insan içine ckmk istemiorm insallh cnm bgn olck mtlaka

salati tefriciye okutuyorum sizdealır mısınz? 4444 salati tefriciye bebek için..

Reglim 8martti ama ben bugün regli oldum ilk defa 4gun once geldi :( esimde moralimi bozdu bu ilaclarin faydasi olmuyo demekki bosuna kullanmayayim bari hemen asilamaya gecelim diyo offfff ben her ay bu stresi yasamak istemiyorum :(

salati tefriciye okutuyorum sizdealır mısınz? 4444 salati tefriciye bebek için..
0 tane al
Reglim 8martti ama ben bugün regli oldum ilk defa 4gun once geldi :KK43: esimde moralimi bozdu bu ilaclarin faydasi olmuyo demekki bosuna kullanmayayim bari hemen asilamaya gecelim diyo offfff ben her ay bu stresi yasamak istemiyorum :KK43:
yaa normal erken olması benimde bazen oluyo mesela geçen aylarda hayatımda ilk defa 3 gün gecikti hemen pes etme

Reglim 8martti ama ben bugün regli oldum ilk defa 4gun once geldi :( esimde moralimi bozdu bu ilaclarin faydasi olmuyo demekki bosuna kullanmayayim bari hemen asilamaya gecelim diyo offfff ben her ay bu stresi yasamak istemiyorum :(
Valla eşine hak vermemek mümkün değil canım ya öle kolay işler olsa aşılama falan bigun beklemiycez ama bunun öncesinde hsg var utanma olayı var maddi boyutu var var da var...o yüzden pes etmeyeelim hiç değilse haziran a kadar bi çalışma yapalım

Valla eşine hak vermemek mümm ya öle kolay işler olsa aşılama falan bigun beklemiycez ama bunun öncesinde hsg var utanma olayı var maddi boyutu var var da var...o yüzden pes etmeyeelim hiç değilse haziran a kadar bi çalışma yapalım
Nasil yani ben hsgyi ocakta cektirdim simdi asilama yaptirmak istersem tekrarmi cektircem.beni en cok düşündüren duzgun bir doktor bulamamak :( bide asilama tutmazsa ben karar verdim agustosta yaptirmayi düşünüyorum canim.

Back
X