- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
- Konu Sahibi zeynep bal
-
Teskr edrm cnm başladm tedaviye baklm hayrlsi bizde sayı var hareketlilik yok yani az baya hemde Rabbim inşallah nasip edrHareketlilik vardı ama sayısı çok azdı ama. Çok şükür şuan hamileyim tüp bebek dendiyse zaman kaybetmeyin, inş hayırlı evlatlarımız olur..
Blmym öylesine yaptm konu açmak için pek anlmym da ilk defa oldgu için sacma bsy olduAnket ne alaka?
Hayrlisi inşallah bu defa Rabbim.kucağına almyi nasp edrBenm eşimin sperm hareketliliğide duşuk %7 tup bebek deniyoruz ilknde pozitfi gordk ama duşukle sonuçlandı dun transferm oldu şuanda sonuç beklıyorm
Esimin sperm sayisi 1bucuk milyon harektide %13tu tup bebek yaptrdik ilkinde negatif aldik canm subatta rabbimin izniyle donsurulmslari denicez sizin sayi ne kdarKızlar eşinde sperm hareketsizliği olup tüp bebek yaptıran varsa hikayelerinizi bekliyorum
Aminn.. ilk denemenzdemi tuttu canimHareketlilik vardı ama sayısı çok azdı ama. Çok şükür şuan hamileyim tüp bebek dendiyse zaman kaybetmeyin, inş hayırlı evlatlarımız olur..
Çok şükür maşallah deyim :)) rabbim isteyen herkese tattırsın .Aminn.. ilk denemenzdemi tuttu canim
Cnm bak esmn yaptgi en son testi paylstmEsimin sperm sayisi 1bucuk milyon harektide %13tu tup bebek yaptrdik ilkinde negatif aldik canm subatta rabbimin izniyle donsurulmslari denicez sizin sayi ne kdar
25milyonmu yani tam anlamadim canim ama eger 25milyonsa normal yollardan sperm sayisni cogaltabilirsinizCnm bak esmn yaptgi en son testi paylstm
Evt 25 yazyo bnde sasrdm eskiden 150 yazyrdu ama onu başka laboratuar da yaptırıyorduk bunda böyle ckti25milyonmu yani tam anlamadim canim ama eger 25milyonsa normal yollardan sperm sayisni cogaltabilirsiniz
Oncekinde 150 binmi yaziyorduEvt 25 yazyo bnde sasrdm eskiden 150 yazyrdu ama onu başka laboratuar da yaptırıyorduk bunda böyle ckti
Evt cnmEvt 25 yazyo bnde sasrdm eskiden 150 yazyrdu ama onu başka laboratuar da yaptırıyorduk bunda böyle ckti
Insallah 25milyon dpgrudur canimEvt cnm
Çokmu azInsallah 25milyon dpgrudur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?