adetime iki gün kaldı cnm çok heycanlıyımya.bilemiyorumki ne olacak umutlanmakta istemiyorum bir yanımda umutla bekle diyo karışığım yani allahtan hayırlısı
amin canım inşallah bebişin seninledir:)banda yaz muhakkak pozitif bişeyler olursa:)
amin canım inşallah bebişin seninledir:)banda yaz muhakkak pozitif bişeyler olursa:)
cbn ne yazakki ttutmadı.kısmet 2.ye artık
canım inşallah gelecek ay olur bozma moralini sağlıkla olsun gerisi boş ne yapalım .benmde kayınvalideyle görümcem densizlik ettiler telde tedavini oldunmu sen diyo direk bana ne biliyosun bende bişey olduğunu şeytanlarndn bulsunlar ne diyim .bizim 11 ay oldu deneyeli...
sağol cnm desteğin için.insan ister istemez üzülüyor ama her şeyinde bir vakti var derler kısmet.2. ye artık.insanların laflarınada aldırma boşver sen neyin ne olduğunu biliyorsunya o sana yeter.eşim benim 1 ay boyunca arı sütlü ballı karışım içti aktardan aldı 100 liraya aldık ve keçi boynuzu pekmezi aldık oda 20 lira beraber içti günde 2 sefer aç karnına 1 ayda sperm sayısı 3 milyon arttı haretliliğinide arttırdı bilginiz olsun
teşekkür ederim canım annnem türkiyeden bişeyler yapıp göndercek inşallah bunlarda vardır içinde :)hakkımıza hayırlısı artık can sıkmak yok yola devam:)
kızlar c.tesi günü 2.aşılamam var dua edin hepinizi öptüm
evt cnm hamileyim 6 haftalık henüz.kesemi gördüm 5 haftalıkken inş bebeğimide bu hafta görücem dua edin cnmlarım.bu sayfaya giriyorum ama yoksunuz hiç
efesude
canım bizde 1.5 yıl oldu bebek isteyeli de 10 ay oldu bu ayda regil olursam yani 4 gün sonra 11 ay olcak ,bizde yeni yaptırdık testi %90 sperm hareketsizliği çıktı sonuç böyle hakkımıza hayırlısı inşallah...amin
canım eski bi konu ama merak ettim benimde eşimin ileri hareketli %10 doğal yollarla hamile kalabildinmiBenim eşiminde spermlerınde sadece %10u ileri hareketlı. Eger bırgun hamıle olursam, haber verırım
Hamile kaldınızmmıBenim eşiminde spermlerınde sadece %10u ileri hareketlı. Eger bırgun hamıle olursam, haber verırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?