• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kanalı tıkanıklığı olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım benim eşimde de hiç sperm çıkmadı hormonlar normal ama doktor tıkanıklık olup olmadığını anlayamam dedi kaan hoca nasıl tespit acaba başka testler yaptırdı mı

Merhaba naz09 benim eşimde de azospermi var hormonlar normal fiziki muyanene normal ultrason da da Bi şey çıkmadı ama sperm çıkışı yok 0 yani siz genetik yaptırdınız mı sonuç ne çıktı biz genetiği bekliyoruz. Nasıl Bi tedavi yolu izlediniz kanal tıkanıklıgı nasıl tespit edildi bana yardımcı olur musun

Merhaba naz09 benim eşimde de azospermi var hormonlar normal fiziki muyanene normal ultrason da da Bi şey çıkmadı ama sperm çıkışı yok 0 yani siz genetik yaptırdınız mı sonuç ne çıktı biz genetiği bekliyoruz. Nasıl Bi tedavi yolu izlediniz kanal tıkanıklıgı nasıl tespit edildi bana yardımcı olur musun
bizde de herşey normal genetik testlerde normal çıktı ama tıkanıklık olup olmadığını bilmiyoruz canım eşim şuan boşvermiş hiç tedaviye gitme niyet de yok ne yapıcam bilmiyorum sizin sonuçlar çıktı mı

bizde de herşey normal genetik testlerde normal çıktı ama tıkanıklık olup olmadığını bilmiyoruz canım eşim şuan boşvermiş hiç tedaviye gitme niyet de yok ne yapıcam bilmiyorum sizin sonuçlar çıktı mı
Canım bizim genetik çıkmadı daha bekliyoruz 3 doktora gittik Antalyada biri docent biri proföserdi üçü de tese dedi tıkanıklık olabilir ameliyatla anlarız tıkanıklık açılması zor kanalların boyu 27 metre dediler tıkanıklıksa sperm buluruz ama bunu önceden bilemeyiz dediler ben tansel kaplancana mesajla sonuçları Yolladım meni hacmi normal tıkanıklık olamaz dedi 28 ocak da İstanbula tansel ve Emre beye gitcez bakalım ne dicekler sizin meni hacmi nasıl az ise tıkanıklık ihtimali artıyormuş canım

Back
X