Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm kanalı tıkanıklığı olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim sperm cikisinda tikaniklik vardi kaan hoca endol ve sudafed verdi bide proxeed plus tikaniklik acildi ikinciye hamileyim arkasalar insallah bi faydam dokunur size
Icim acildi okuyunca rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin sperm sonuclariniz 0 (sıfır) mıydi ne kadar kullandi onun disinda neler yaptiniz ? Gece gece ne guzel yazi bu ya , teşekkür ederim :)

Icim acildi okuyunca rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin sperm sonuclariniz 0 (sıfır) mıydi ne kadar kullandi onun disinda neler yaptiniz ? Gece gece ne guzel yazi bu ya , teşekkür ederim :)
Canim uc dort canli sperm vardi sperm varmis ama tikaniklik oldugu icin oluyormis o ilaclar tikanikligi acti

Tespit edilmedi tedavinin ilk aşaması olarak bu ilaçları önerdi ve sperm sayısı artınca tıkanıklık olduğu anlaşıldı canım

Tespit edilmedi tedavinin ilk aşaması olarak bu ilaçları önerdi ve sperm sayısı artınca tıkanıklık olduğu anlaşıldı canım

Merhaba hanımlar 4 yıllık evliyim eşime azosperm tedavisi konuldu ve varikosel ameliyatı oldu ama buna rağmen çocuğumuz olmadı bi kaç gün önce adet gecikmesinden dolayı doktora gittim ve yumurtaliklarin twmbellesmis dedi ilaç verdi ve eşimi istediler tekrar sperm tahlili verdi ve sonuç yine 0 tüp bebek önerdiler herhangi bi hormon testi falan uygulanmadı azospermin neden kaynaklandığına bakılmadı com üzgünüm nigdede o denli bi araştırma yok bildiğiniz ıyi bir doktor yok mu yardımcı olur musunuz çok üzgünüm

merhaba asi,bizim doktorumuz ankara üniversitesinde kaan aydos.eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 0 çıkmıştı,sonra kaan bey bize hormonlarda bi sorun yok tıkanıklık olabilir diye 2 ilaç verdi bunlar soğuk algınlığında kullanılan ilaçlardı ama eşimin sonraki tahlilinde 29milyon sperm çıkmasını sağladı.bence kaan hoca çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor.eğer imkanınız varsa kaan hocayı görmenizi tavsiye ederim.
Canım aynı durumdayız kaan beyi bende duydum fakat nasıl ulaşabilir kendisine

merhaba asi,bizim doktorumuz ankara üniversitesinde kaan aydos.eşimin ilk tahlilinde sperm sayısı 0 çıkmıştı,sonra kaan bey bize hormonlarda bi sorun yok tıkanıklık olabilir diye 2 ilaç verdi bunlar soğuk algınlığında kullanılan ilaçlardı ama eşimin sonraki tahlilinde 29milyon sperm çıkmasını sağladı.bence kaan hoca çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor.eğer imkanınız varsa kaan hocayı görmenizi tavsiye ederim.
Canım aynı durumdayız kaan hocayı bende duydum fakat nasıl ulaşabilir kendisine

Canım aynı durumdayız kaan hocayı bende duydum fakat nasıl ulaşabilir kendisine
Bizde de sperm sayisi 0 canli cansiz hic hucre yok ve esimin yumurtaliklarinda doppler ile kist cikiyor bizde aslinda tikanikliktan supheleniyoruz nasil anlasilir bilmiyoruz su an hic bir sorunumuz yok sizler de tikaniklik nasil anlasildi

Bizim sperm cikisinda tikaniklik vardi kaan hoca endol ve sudafed verdi bide proxeed plus tikaniklik acildi ikinciye hamileyim arkasalar insallah bi faydam dokunur size[/QUOT

Canım biz bu hapları temin ettik bizde damar tikanikligindan şüpheleniyoruz nasıl kullanımı ac tok bi tarif eder misin

Canım aradan beş sene geçti o yüzden aç tok hiç hatırlamıyorum toktur sanırsam çünkü soğuk alğınlığı ilacıydı onlar da hep tok alınıyor inşallah faydası olur

Teşekkür ederim canım deneyeceğim inşallah faydası olur
Canım aradan beş sene geçti o yüzden aç tok hiç hatırlamıyorum toktur sanırsam çünkü soğuk alğınlığı ilacıydı onlar da hep tok alınıyor inşallah faydası olur
Öncelikle böyle bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler ;))
Doğal yolla gebelik oluştı değil mi tedavi sonrası ne kdr sürede oldu? Eşiminde durum aynı şuan hormon ve genetik testleri normal tıkanıklık süpheliler. Bende Kaan beyden mail yolu ile ilettim ama en kısa zamana randevu alacağım.

bize ilk azospermi tanısı konuldu sonra özel doktora gittik tekrar semen testi aldı sonuç yine aynı çıktı kontrol etti herşey normal gözüküyor dedi ve ilaç yazdı 1 ay sonra tekrar kontrole gittik ve bu sefer 6 milyon sperm çıktı fakat ölüler ama bizi bu bile sevindirdi :KK9: sperm kanalı tıkanık olduğu için spermler dişarıya çıkamıyor testide sıkışıp kalıyorlarmış.. ilaçlara devam inşallah önümüzdeki ay daha güzel haberler alırız
Hangi ilaçların olduğunu belirtebilir misniz? Özelden de olabilir ...

Öncelikle böyle bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler :KK66:)
Doğal yolla gebelik oluştı değil mi tedavi sonrası ne kdr sürede oldu? Eşiminde durum aynı şuan hormon ve genetik testleri normal tıkanıklık süpheliler. Bende Kaan beyden mail yolu ile ilettim ama en kısa zamana randevu alacağım.
İki ay sonra doğal yolla hamile kaldım canım

Öncelikle rabbim şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin inşallah. Benim eşimde de sperm hiç yok (canlı cansız) bunun dışında her şey normal hormonları felan doktorumuz tıkanıklıktan şüphelendi (bu arada eşim iki taraflı fıtık ameliyatı olmuş tıkanıklık sebebi mi bilmiyoruz)
ve bizi Kaan Aydos a yönlendirdi eşim muayene oldu soğukalgınlığı ilacı kullanıyor, iki haftalık süreç sonunda tekrar tahlil yaptırıp Kaan hoca ya mail atıcaz inşallah hayırlı sonuçlanır

BENİM esiminde sperm sayısı çok az .3 ay önce varikosel ameliyatı oldu. O ameliyatı olurken dr eşime 5 tane damarın tıkalı açtım dedi. Daha sonra klomen ve artmed ilacı verdi. 2 gün sonra sperm testi olacak. Çok merak ediyorum inşallah bir düzelme olmuştur. Allah bir an önce eslerimize şifa versin yanında da bebek...amin

arkadaşlar merhabalar uzun süredir bu konuya yorum yazılmamış ama sormak istediğim bir şey var benim eşimde sperm kanallarında tıkanıklıktan dolayı azosperm sperm volum cok cok düşük geliyor bitkisel olarak mesela enginar faydalı diyo internette uygulayan varmı yada başka bir yolla tıkanıklıgı gideren varmı ?

Merhabalar arkadaşlar oncelikle allAl hepimizin dualarını kabul etsin hayirha evlatlar nasip etsin benim esimde de azospermi var fakaf neden oldugunun teshisi koyulamiyor mu deneme yanılma yoluyla mı tedavi yapılacak hormonlar falan normal cikiyor tikaniklik olup olmadığı nasıl anlaşılır hangi testlerin sonucuyla bilgisi olan varmı

Merhabalar arkadaşlar oncelikle allAl hepimizin dualarını kabul etsin hayirha evlatlar nasip etsin benim esimde de azospermi var fakaf neden oldugunun teshisi koyulamiyor mu deneme yanılma yoluyla mı tedavi yapılacak hormonlar falan normal cikiyor tikaniklik olup olmadığı nasıl anlaşılır hangi testlerin sonucuyla bilgisi olan varmı
Allah şifa versin cnm. Benim esiminde hormon temiz cıktı. Elle muayene edildi o da temiz cıktı. Sadece sperm sayısı çok düşük. Cnm valla 10 aydır varikosel ameliyatı oldu halen bi düzelme yok. Eşimde artık bu ılaclardan çok sıkıldı. Galiba ultrasonda çıkıyor tıkalı olup olmadığı. Ben bu ay preseed jel kullanicam. Olumlu sonuç alan çok. Sperm dostu kayganlaştırıcı jel diye biliniyor. Bu ayda olmazsa zaten bi tup bebek merkezi aklımızda. Hemen oraya gececez. Ama umarım bu ay inşallah hamile olurum .Bende sende . Çok uzun oldu ama neyse. :deli::anne:

Back
X