• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinde varikolsel olanlar bilgi verebilir mi acaba?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

znazli

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
11
0
16
Bilecik
Varikosel ameliyatı sonrası hamile kalan var mı?
Varikosel spermlerin kalitesini bozuyor mu?
vs...
bizim doktorumuz varikosel ameliyatının hiçbir işe yaramadığını, gebelik şansını arttırmadığını söylüyor? (prof.dr.başar tekin) sizin doktorunuzun bu konudaki görüşü nedir?

Varikosel ameliyatı sonrası hamile kalan var mı?
Varikosel spermlerin kalitesini bozuyor mu?
vs...
bizim doktorumuz varikosel ameliyatının hiçbir işe yaramadığını, gebelik şansını arttırmadığını söylüyor? (prof.dr.başar tekin) sizin doktorunuzun bu konudaki görüşü nedir?

benim eşim 2011 mayısda varikosel ameliyatı oldu.
2012 şubatta sperm sayısı 11 milyondan 87 milyona yükseldiğini gördük, hareket düşük hala %5lerde..
ama hala bebeğimizde yok..
umut olmaz sana ama bizde durumlar böyle ...:43:

teşekkür ederim arkadaşım, aslında doktorumuz varikosel ameliyatının hamilelik için hiçbir fayda sağlamadığını söylüyor. sende beni bu konuda rahatlattın. senin hamile kalman için bir faydası olmamış. aslında bir arkadaşım daha var. varikosel ameliyatı olan ve hala çocukları olmayan.
sanırım eşimi boşu boşuna ameliyat masasına sürüklememem gerekiyor.

teşekkür ederim arkadaşım, aslında doktorumuz varikosel ameliyatının hamilelik için hiçbir fayda sağlamadığını söylüyor. sende beni bu konuda rahatlattın. senin hamile kalman için bir faydası olmamış. aslında bir arkadaşım daha var. varikosel ameliyatı olan ve hala çocukları olmayan.
sanırım eşimi boşu boşuna ameliyat masasına sürüklememem gerekiyor.

canım beni yanlış anlamışsın eşin ameliyat olmasın demiyorum asla..
hatta kesinlikle olsun derim..bizim sayının ne kadar çok :nazar:arttığını farketmişsindir..
zaten çok da zor ve acılı bi ameliyat değil..
sayı arttı hareket içinde şuan tedavi görüyoruz..
inşallah bebeğim olursa ben bunu önce Allaha sonra da varikosel ameliyatına bağlarım..

Back
X