Esinde varikosel olanlar bakabilir mi

Alemsin kız ya :)bnce hemen al o macundan günler boşa geçmesin canım ya allah bilir bakarsın olur kendiliğinden 1 tanesi yeter sonuçta canım umudunu kaybetme maçına devam :)
Valla alcam canım ya yesin de ne olcaksa olsun Herzaman umudum var canım Rabbim ol dedikten sonra olur inanıyorum...

Esinizin prolaktainimi yuksek
Evet 3 sene önce yüksekti hatta hipofiz tümörü vardi cok kucuk boyutlarda buda hem isteksizliik yapiyodu hemde sperm üretimi olmuyordu cok sükür o sorunu halletik hormonlari düzenli fakat bebgimiz hala olmadı.

Evet 3 sene önce yüksekti hatta hipofiz tümörü vardi cok kucuk boyutlarda buda hem isteksizliik yapiyodu hemde sperm üretimi olmuyordu cok sükür o sorunu halletik hormonlari düzenli fakat bebgimiz hala olmadı.
Erkektede yüksek oluyo mu yaa ... Benimde prolaktainim yuksek 2 aydir dussun die ugrasiyorum

Peki neden olmadi bebeginiz

Erkektede yüksek oluyo mu yaa ... Benimde prolaktainim yuksek 2 aydir dussun die ugrasiyorum
Cok nadir görunen bisi bizi buldu maalesef okadar yüksekti hatta düsürmemuz ve duzene sokmamiz 1 seneden fazla sürdü..simdi prolaktinle ilgili sorun yok baska sorunlarımız var ..
Sanada gecmis olsun merak etme kullandıgin ilacla duzene girecektir..

Peki neden olmadi bebeginiz
Prolaktin duzene girdi sperm uretimi oldu sonra varikosel cikti ameliyatta oldu ..sonra morfoliji bozuklugu biturlu gecmedi 6 defa tüp bebek yaptik ama nasip olmadı...sorun hep morfoloji kaliteli yumurtalarimiz olmuyor ve tutmuyor ...5 tupten sonra kendiliginden hamile kaldim ama o da tutunamadı düstü

Insallah canim duzene girer rabbim sizede sifalae versin

Ama bak hamile kalabiliyorsu. Insallah tutar rabbim yuzunu guldursun

Meraba kızlar ben aranızda yeniyim. Benim eşimde 6 7 yıl önce Varikosel den ameliyat oldu ama hal çocuğumuz olmadı geçen yıl tup bebek yaptırdık malesef oda tutmadi

Meraba kızlar ben aranızda yeniyim. Benim eşimde 6 7 yıl önce Varikosel den ameliyat oldu ama hal çocuğumuz olmadı geçen yıl tup bebek yaptırdık malesef oda tutmadi
Başka bi sorun mu var canım baya olmuş ameliyat olalı degerleriniz nasıl peki

Esimin Degerleri hala düşük ama drlar normal yoldan da olur diyo ama ne yazikki olmuyo 9 yıldır bekliyorum ama yok

Esimin Degerleri hala düşük ama drlar normal yoldan da olur diyo ama ne yazikki olmuyo 9 yıldır bekliyorum ama yok
Yok canım bizde uğraşıyoruz 1 senedir 5 ay önce ameliyat oldu esin ama hala hamile kalamadım keçi boynuzu pekmezi özü denediniz mi değerlerde ise yariyor

Denemedigim ot çöp kalmadı demekki zamanı değilmiş neler yaptım ama hepsi boş

Arkadaşlar merhaba benim eşimde verikosel var 24 milyon sperm Hızlı ileri %7 ile hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu 3 aydır vitamin ilaçları ve keciboynuzu pekmezi yediriyom eşime acaba bi faydası olur mu

Denemedigim ot çöp kalmadı demekki zamanı değilmiş neler yaptım ama hepsi boş
Haklısın canım inşallah en yakın zamanda Rabbim anneliği nasip eder Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…