Esinde varikosel olanlar bakabilir mi

Arkadaşlar merhaba benim eşimde verikosel var 24 milyon sperm Hızlı ileri %7 ile hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu 3 aydır vitamin ilaçları ve keciboynuzu pekmezi yediriyom eşime acaba bi faydası yine hamile kalmışsın sen canım inşallah faydası olur da en yakın zamanda anne olursun canım eşimde keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu özü bide proxeed plus kullanıyor inşallah faydası olur

Canım yine de sen hamile kalmışsın ben hiç kalmadım inşallah yaptığın faydasını görürsünüz en yakın zamanda anne olursun eşimde keçi boynuzu pekmezi ve özü kullanıyor bide proxseed plus var o ilaçta çok iyimis hareketlilik için onu kullanıyor

Kızlar varıkosele at kestanesi iyi geliyormuş bilginiz olsunn

Aynen cnm elasu ya katılıyorum allah sana o duyguyu nasip etmiş ben 9 yıldır hiç hamile kalamadim esimin sperminde hızlı ileri sayısı sıfır

Ama Çakır otunu duydum bide onu denemeyi düşünüyorum faydası oluyo diyenler var bi kitapta okumuştum o tün yetiştiği bölgede ki ot yiyenhayvanlar ikiz ücuz doğuruyor diye okumuştum

Canım yine de sen hamile kalmışsın ben hiç kalmadım inşallah yaptığın faydasını görürsünüz en yakın zamanda anne olursun eşimde keçi boynuzu pekmezi ve özü kullanıyor bide proxseed plus var o ilaçta çok iyimis hareketlilik için onu kullanıyor
Bakalım canım inş faydasını görürüz mayıs 15 de belli olacak sonuçlar bende pko var birde yumurtlama ilaçları kullanıyorum doktor eşlerin ikisindede sorun olması daha zorlaştırıyor gebeliği dedi ama Allah büyük ümidimizi kaybetmiyoruz

Bakalım canım inş faydasını görürüz mayıs 15 de belli olacak sonuçlar bende pko var birde yumurtlama ilaçları kullanıyorum doktor eşlerin ikisindede sorun olması daha zorlaştırıyor gebeliği dedi ama Allah büyük ümidimizi kaybetmiyoruz
İnşallah sonuçlar güzel çıkar canım benim çok yürekten dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimize çok zormuş bebeğinin olmaması çok özeniyor insan:KK43:

Aynen öyle cnm birisinin hamilelik haberini duyunca ağlamaya başlıyorum artık allahım hepimize nasip eder inşaallah oduyguyu sizinde sonuclariniz iyi çıkar insallah

Back
X